Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja chyba jutro kupię płytę dla Młodej, bo będzie po drodze. Gdybym chciała w małym sklepie przy Rynku krakowskim, gdzie jest taniej, to musiałabym dołożyć 8 zł na busa w dwie strony i kilka godzin wycieczki. No chyba, że się wyrobię z czasem i pojadę dla tej wycieczki - na Rynku jest już kiermasz świąteczny a na nim kilka stoisk, które bardzo lubię.

Ulalal :-) Bry Kochani :rolleyes:

No dobra, dobra juz wiecie ze Gwozdzikowo ...tfuuu wzorcowo dalam sie wkrecic :p Moze to i dobrze ... jakis elemnt latwowiernego dziecka gdzies tam we mnie tkwi :wiggle:

W sprawie wiedzy to nie powiem nic nowego. Im wiecej sie ucze, tym mniej wiem ... sprawa jest beznadziejna i dotyczy dziedzin wszelakich.

Ignorance is bliss ... wielu zasade ta wyznaja i zarowno glowe jak i sumienie maja spokojne :rolleyes:

Ksiazki nabywam glownie w Merlinie. No wiecie ... 5 minut spacerkiem i jestem w punkcie odbioru :-) Spokojny wybor ksiazek via internet i ceny to kolejne argumenty przetargowe.

EMPIK strasznie drogi, ale ma to swoje ekonomiczne uzasadnienie. Doskonala lokalizacja, duza przestrzen, w wiekszosci mozliwosc gratisowego poczytania ksiazek i gazet, a wiec wyzsze koszty dzialanosci operacyjnej i wyzsze koszty ewentualnych strat wynikajacych z uszkodzonych towarow. To musi kosztowac. Czy az tyle, nie wiem i raczej nie spedza mi to snu z powiek ;)

Nie mam problemow z obrazaniem sie na drozszych dystrybutorow. Rozumiem i korzystam z ofert ktore akceptuje :p

Chociaz z drugiej strony to tak jakby bojkot, nie? :lol:

Depsia pol kilograma to dobry wynik! Lepiej z rozsadkiem i powoli, anizeli szybko a potem z napadami wilczego glodu i gwaltowym powrotem do "starych" kilogramow! Gratuluje mocno, mocno, mocno i trzymam kciukasy za kolejne efekty :rolleyes: Odpytam Cie za tydzien :p

Teraz muszę się pilnowac ze strachu choćby przed odpytaniem. :lol2:

Ja tam nie mam nic przeciwko empikowi jako takiemu, ale jak miesiącami wstrzymują wypłaty dla wydawców, od których wzięli książki i to powoduje, że ci wydawcy muszą zamykać firmy, to to jest praktyka monopolistyczna i chamstwo.

Aaaaaa - nie będę na nich głosować!

I kupić też nie pójdę!

Zwłaszcza, że mam daleko. :lol2:

Gwoździku - a skąd Ty wiesz, że to niemożliwe z tą wiedzą? :p

Pracuje nad metodą osiągnięcia stanu posiadania. :cool:

Dobrze jest mieć motywację i wsparcie, więc bardzo się cieszę, że mam Ciebie, kochana! :hug:

Aaaa, słuchajcie - NARESZCIE ZAINSTALOWAŁAM DRUKARKĘ!!!

Matko, co ja się z nią nawalczyłam, to szok!

Jeden pan poddał się.

Drugi pan grzebał, ręcznie pliki sterownika przegrzebywał, ale drukarka nadal nie drukowała. :evil:

W końcu usiadłam i się zawzięłam.

I nie odeszłam, aż udało się! :cool:

Ustawień przegrzebałam chyba milion, wszystkie możliwe opcje sprawdzałam, ustawienia portu i laptopa, i samej drukarki, w końcu... Uff!!!

Nareszcie, kurde.

W 4 miejscach jeszcze musiałam głęboko grzebać i poprawiać, ale nie dałam się! :lol2:

Najczęściej daję się wkręcić, jak choćby teraz, myśląc, że Gwoździk jest lekarzem dusz (nie śmiać się!!!).... znaczy się mam tendencje do wkręcania ... śrubką zostałam ....:eek:

Bardzo rzadko kupuję w Empiku, najczęściej Merlin, Gandalf albo w małej zapyziałej księgarence, gdzie szefowa jest fanatyczką :)

DPSia gratuluję sukcesu informatycznego :)

Wiem, jak to cieszy...

Jutro mnie czeka koszmarny dzień. A moze własnie przyjemny? mam do przejechania sama autem ok 200 km. Pierwszy raz za Łódź się wybieram samodzielnie i po równo się boję i cieszę. Bo, powiem po cichutku, coraz bardziej lubię prowadzić samochód ;)

Ewa - skoro coraz bardziej lubisz, to znaczy, że dobrze będzie i już! :yes:

Fajnie, cieszę się, że masz teraz to prawko i frajdę z tego! :D

Gwoździku - jestem zachwycona, jaki piękny! :rotfl:

Gwoździk ... prosiłam żeby się nie śmiać ....po tylu latach robisz mi w brew?????

Dałam prezent .... Latorośl wygląda na zadowoloną, albo tak świetnie udaje ...

Depsia, czego marudzisz, ja praktycznie codziennie tu przyłażę ...