Gwoździk 03.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Dzisiaj w Empiku kupiłem prezent pod choinkę ... zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja chyba jutro kupię płytę dla Młodej, bo będzie po drodze. Gdybym chciała w małym sklepie przy Rynku krakowskim, gdzie jest taniej, to musiałabym dołożyć 8 zł na busa w dwie strony i kilka godzin wycieczki. No chyba, że się wyrobię z czasem i pojadę dla tej wycieczki - na Rynku jest już kiermasz świąteczny a na nim kilka stoisk, które bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.12.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ulalal Bry Kochani No dobra, dobra juz wiecie ze Gwozdzikowo ...tfuuu wzorcowo dalam sie wkrecic Moze to i dobrze ... jakis elemnt latwowiernego dziecka gdzies tam we mnie tkwi W sprawie wiedzy to nie powiem nic nowego. Im wiecej sie ucze, tym mniej wiem ... sprawa jest beznadziejna i dotyczy dziedzin wszelakich. Ignorance is bliss ... wielu zasade ta wyznaja i zarowno glowe jak i sumienie maja spokojne Ksiazki nabywam glownie w Merlinie. No wiecie ... 5 minut spacerkiem i jestem w punkcie odbioru Spokojny wybor ksiazek via internet i ceny to kolejne argumenty przetargowe. EMPIK strasznie drogi, ale ma to swoje ekonomiczne uzasadnienie. Doskonala lokalizacja, duza przestrzen, w wiekszosci mozliwosc gratisowego poczytania ksiazek i gazet, a wiec wyzsze koszty dzialanosci operacyjnej i wyzsze koszty ewentualnych strat wynikajacych z uszkodzonych towarow. To musi kosztowac. Czy az tyle, nie wiem i raczej nie spedza mi to snu z powiek Nie mam problemow z obrazaniem sie na drozszych dystrybutorow. Rozumiem i korzystam z ofert ktore akceptuje Chociaz z drugiej strony to tak jakby bojkot, nie? Depsia pol kilograma to dobry wynik! Lepiej z rozsadkiem i powoli, anizeli szybko a potem z napadami wilczego glodu i gwaltowym powrotem do "starych" kilogramow! Gratuluje mocno, mocno, mocno i trzymam kciukasy za kolejne efekty Odpytam Cie za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Teraz muszę się pilnowac ze strachu choćby przed odpytaniem. Ja tam nie mam nic przeciwko empikowi jako takiemu, ale jak miesiącami wstrzymują wypłaty dla wydawców, od których wzięli książki i to powoduje, że ci wydawcy muszą zamykać firmy, to to jest praktyka monopolistyczna i chamstwo. Aaaaaa - nie będę na nich głosować! I kupić też nie pójdę! Zwłaszcza, że mam daleko. Gwoździku - a skąd Ty wiesz, że to niemożliwe z tą wiedzą? Pracuje nad metodą osiągnięcia stanu posiadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.12.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Teraz muszę się pilnowac ze strachu choćby przed odpytaniem. kontentna jestem, ze poczuwasz motywacje ktora Ci daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dobrze jest mieć motywację i wsparcie, więc bardzo się cieszę, że mam Ciebie, kochana! Aaaa, słuchajcie - NARESZCIE ZAINSTALOWAŁAM DRUKARKĘ!!! Matko, co ja się z nią nawalczyłam, to szok! Jeden pan poddał się. Drugi pan grzebał, ręcznie pliki sterownika przegrzebywał, ale drukarka nadal nie drukowała. W końcu usiadłam i się zawzięłam. I nie odeszłam, aż udało się! Ustawień przegrzebałam chyba milion, wszystkie możliwe opcje sprawdzałam, ustawienia portu i laptopa, i samej drukarki, w końcu... Uff!!! Nareszcie, kurde. W 4 miejscach jeszcze musiałam głęboko grzebać i poprawiać, ale nie dałam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Najczęściej daję się wkręcić, jak choćby teraz, myśląc, że Gwoździk jest lekarzem dusz (nie śmiać się!!!).... znaczy się mam tendencje do wkręcania ... śrubką zostałam .... Bardzo rzadko kupuję w Empiku, najczęściej Merlin, Gandalf albo w małej zapyziałej księgarence, gdzie szefowa jest fanatyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.12.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Najczęściej daję się wkręcić, jak choćby teraz, myśląc, że Gwoździk jest lekarzem dusz (nie śmiać się!!!).... ..... http://www.varbak.com/grafika/%C5%9Bmiech-zdj%C4%99cia-os%C5%82a-nb17404.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Gwoździku! Pierwszy raz chyba dałeś wyraz swoim uczuciom w sposób tak szczery! Otworzyłeś przed nami duszę (albo paszczę)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.12.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 DPSia gratuluję sukcesu informatycznego Wiem, jak to cieszy... Jutro mnie czeka koszmarny dzień. A moze własnie przyjemny? mam do przejechania sama autem ok 200 km. Pierwszy raz za Łódź się wybieram samodzielnie i po równo się boję i cieszę. Bo, powiem po cichutku, coraz bardziej lubię prowadzić samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Trzymam kciuki za pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ewa - skoro coraz bardziej lubisz, to znaczy, że dobrze będzie i już! Fajnie, cieszę się, że masz teraz to prawko i frajdę z tego! Gwoździku - jestem zachwycona, jaki piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 I na blogu pochwaliłam się szopką po liftingu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No masz, ani czubka nosa nikt nie wsadził... Wusia, widzę Cię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Jestem! Tylko na chwilę, bo trza nad życiem rodzinnym popracować. No i prezenty popakować, a potem podrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aaaa, zapomniałam, że jutro mikołajki, ja już nie mam dzieci do prezentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 dzieci zawsze są .... nie gadaj głupstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Gwoździk ... prosiłam żeby się nie śmiać ....po tylu latach robisz mi w brew????? Dałam prezent .... Latorośl wygląda na zadowoloną, albo tak świetnie udaje ... Depsia, czego marudzisz, ja praktycznie codziennie tu przyłażę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 przecież to koń się śmiał ... a nie ja ... zresztą ... koń by się uśmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.12.2011 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ... Depsia, czego marudzisz, ja praktycznie codziennie tu przyłażę ... ... no i TAM tyż ... a takie ozdóbki to lubię najbardziej http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/11/100_2083.jpg?w=500&h=214 buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts