AmberWind 06.12.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aaaa, zapomniałam, że jutro mikołajki, ja już nie mam dzieci do prezentów... chcesz mnie adoptowac??? No powiedz, ze chceszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bylam, widzialam! Szopka jak nowa A ile w niej swiatla ..... uuuuu ... widac i starania i talent artystyczny w rekach Tylko czemu mnie to nie dziwi wcale a wcale? Brazunia a co Cora dostala? Jesli cos i dla Niej i dla klaczki to pewnie jest przeszczesliwa Uklony dla wszystkich A teraz ide pobiegac Wieczorem mamy mikolajkowy maraton, czyli dwie godziny zasuwania na biezni w uszach Rudolfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 O matko, wyobraziłam sobie tę bieżnię i te uszy Rudolfa! Adoptować, powiadasz? Muszę to przemyśleć, może to wcale nie byłoby takie głupie! Gwoździku - i tak dziękuję, chyba zachowam sobie gdzieś tę fotkę, przecudna jest i kropka! Mało tego, nie wiem, czy koń by się uśmiał, bo mnie wychodzi, że to fotka osła jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl: Pawełku - a w Twoim blogu to kiedy znów coś zabulgoce, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Amberciu, córa dostała "Eragona" - wszystko w jednym - i konie, i smoki Depsia, ja też łaskawie dam się adoptować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.12.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No helołłłl Ale sobie poczytałam......Takie rozmowy wciągające były, że aż kilka dobrych stron w tył poleciałam, coby dobrze temat rozgrźć. A co się tyczy Gwoździka to ja też myslałam że on z miasta skoro na wakacje sobie Gwoździkową kupił....Hmmm chyba mam wiele wspólnego z Brazulką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Braza - nie wiem, ja chyba młodsza jestem... Sipatko - sama widzisz, jak wiele tracisz, zaniedbując moje komenty i nie zaglądając - toż tutaj jedne z najciekawszych rozmów na forumie się odbywają! I jasne jest jak słońce, że Gwoździk nasz miastowy jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Braza - nie wiem, ja chyba młodsza jestem... I co z tego, mi tam nie przeszkadza .... a poza tym nie musisz mi tego wypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A ja się nie dam adoptować, bo Depsia wychowuje dzieci twardą ręką i ze mną by zwariowała! W końcu Pierworodna po kimś ma charakterek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Agduś - ja Ciebie (z całym szacunkiem ) nie adoptowałabym za nic, bo już byłabym POTRÓJNĄ babcią! Brazunia, poniewaz Ty tez bys mnie ekspresowo babcią uczyniła, to odpadasz w przedbiegach takoż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.12.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Agduś - ja Ciebie (z całym szacunkiem ) nie adoptowałabym za nic, bo już byłabym POTRÓJNĄ babcią! Brazunia, poniewaz Ty tez bys mnie ekspresowo babcią uczyniła, to odpadasz w przedbiegach takoż. jakby nie liczyc i jakby nie patrzec pozostaje JA Czy ja juz kiedys wspominalam, ze pod szczesliwym gwiazdorem urodzona? Jestem o tym nieustannie przekonana Bry Przywalona praca ale jeszcze jakos dycham Mamy pierwszy snieg w wawie! Poki co niemrawy i mokry ale jest Wczoraj rano pobiegalam po sklepach za ozdobami do domu ... Mam czasami wrazenie, ze niektore wianuszki, ozdobki i stroiki sa bardzo podobne do tych ktore byly na Wielkanoc Tylko jajeczek im brak W H&Y ponownie sa wianuszki z piorek. Byly tez na Wielkanoc, ale z malymi bialymi jajeczkami. Wiem - bo nabylam. Teraz tez sa A wieczorem byl maraton, ale juz nie po sklepach Teraz siedze i wszystko mnie boli ... za pare godzin przychodzi moja Kanadyjka i znowu przewietrzy mi mozg kolejnymi case study Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ambercia, Ty farciaro!!!! Depsia, nie chcesz mnie to nie, - żałuj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dzisiaj to nie mam głowy do niczego, bo jutro rano wyjeżdżamy na urlop, spakowac i przygotowac się trzeba. Jedziemy az pod francuską granicę i wracamy dopiero koło 20-tego. Lecę pakować i zbierać się, może wieczorkiem jeszcze zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.12.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Gospodyni, Ty tam dobrze wiesz, ze z calego serca zycze Wam udanego wypoczynku! Zasluzony jak malo ktory i niech pozostawi po sobie wspaniale wspomnienia, cudne wrazenia i wypoczete cialo i glowe A po bezpiecznym powrocie zapodaj nam tutaj obszerny opis i zdjecia Whoop it up! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.12.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 tylko się nie schlej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 tylko się nie schlej, Chlaj, baw się i wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Bawcie się dobrze i korzystajcie z czasu wolnego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Depsia, chlej ile chcesz, byle Sołtys zdjęcia robił na trzeźwo. Następnego dnia możecie odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 oj baby, baby, do niecnych rzeczy ją namawiacie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nie wiem, czy się schleję, ale na pewno się napiję! I dziękuję za życzenia, na pewno wypoczynek będzie udany! Poprosze zaglądac do komentów czasem i nie zakopać ich w niebycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 .... byle Sołtys zdjęcia robił na trzeźwo. Następnego dnia możecie odwrotnie. ... niewyobrażalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 .... Jedziemy az pod francuską granicę .... 2 892,4 km tyle wynosi długość granicy lądowej żabojadów, ale Wy pewnie do Monaco przepuścić w kasynach kokosy z agro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts