Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Aaaa, zapomniałam, że jutro mikołajki, ja już nie mam dzieci do prezentów...

chcesz mnie adoptowac??? :oops: No powiedz, ze chceszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :rolleyes:

Bylam, widzialam! Szopka jak nowa :) A ile w niej swiatla ..... uuuuu ... widac i starania i talent artystyczny w rekach :-) Tylko czemu mnie to nie dziwi wcale a wcale? :rolleyes:

Brazunia a co Cora dostala? Jesli cos i dla Niej i dla klaczki to pewnie jest przeszczesliwa :-)

Uklony dla wszystkich :-) A teraz ide pobiegac :-) Wieczorem mamy mikolajkowy maraton, czyli dwie godziny zasuwania na biezni w uszach Rudolfa :lol2:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O matko, wyobraziłam sobie tę bieżnię i te uszy Rudolfa! :rotfl:

Adoptować, powiadasz? Muszę to przemyśleć, może to wcale nie byłoby takie głupie! :lol2:

Gwoździku - i tak dziękuję, chyba zachowam sobie gdzieś tę fotkę, przecudna jest i kropka! :rotfl:

Mało tego, nie wiem, czy koń by się uśmiał, bo mnie wychodzi, że to fotka osła jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Pawełku - a w Twoim blogu to kiedy znów coś zabulgoce, hę? :lol:

No helołłłl

Ale sobie poczytałam......

Takie rozmowy wciągające były, że aż kilka dobrych stron w tył poleciałam, coby dobrze temat rozgrźć.

A co się tyczy Gwoździka to ja też myslałam że on z miasta skoro na wakacje sobie Gwoździkową kupił....

Hmmm chyba mam wiele wspólnego z Brazulką.

Braza - nie wiem, ja chyba młodsza jestem... :p

Sipatko - sama widzisz, jak wiele tracisz, zaniedbując moje komenty i nie zaglądając - toż tutaj jedne z najciekawszych rozmów na forumie się odbywają! ;)

I jasne jest jak słońce, że Gwoździk nasz miastowy jest! :lol:

Agduś - ja Ciebie (z całym szacunkiem :lol2: ) nie adoptowałabym za nic, bo już byłabym POTRÓJNĄ babcią! :rotfl:

Brazunia, poniewaz Ty tez bys mnie ekspresowo babcią uczyniła, to odpadasz w przedbiegach takoż. :cool:

Agduś - ja Ciebie (z całym szacunkiem :lol2: ) nie adoptowałabym za nic, bo już byłabym POTRÓJNĄ babcią! :rotfl:

Brazunia, poniewaz Ty tez bys mnie ekspresowo babcią uczyniła, to odpadasz w przedbiegach takoż. :cool:

jakby nie liczyc i jakby nie patrzec pozostaje JA :wiggle: Czy ja juz kiedys wspominalam, ze pod szczesliwym gwiazdorem urodzona? :p Jestem o tym nieustannie przekonana :-)

Bry :-) Przywalona praca ale jeszcze jakos dycham :rolleyes: Mamy pierwszy snieg w wawie! Poki co niemrawy i mokry ale jest :-)

Wczoraj rano pobiegalam po sklepach za ozdobami do domu ... Mam czasami wrazenie, ze niektore wianuszki, ozdobki i stroiki sa bardzo podobne do tych ktore byly na Wielkanoc ;) Tylko jajeczek im brak :cool: W H&Y ponownie sa wianuszki z piorek. Byly tez na Wielkanoc, ale z malymi bialymi jajeczkami. Wiem - bo nabylam. Teraz tez sa :D

A wieczorem byl maraton, ale juz nie po sklepach ;)

Teraz siedze i wszystko mnie boli ... za pare godzin przychodzi moja Kanadyjka i znowu przewietrzy mi mozg kolejnymi case study :wiggle:

Dzisiaj to nie mam głowy do niczego, bo jutro rano wyjeżdżamy na urlop, spakowac i przygotowac się trzeba. :cool:

Jedziemy az pod francuską granicę i wracamy dopiero koło 20-tego. :lol:

Lecę pakować i zbierać się, może wieczorkiem jeszcze zajrzę. ;)

Nie wiem, czy się schleję, ale na pewno się napiję! :lol:

I dziękuję za życzenia, na pewno wypoczynek będzie udany!

Poprosze zaglądac do komentów czasem i nie zakopać ich w niebycie... :lol2: