Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdaje się nasza Gospodyni jedzie z Sołtysem na zasłuzone wakacje?? Nie wiem czy już czy jeszcze nie więc na wszelki zaś - PIĘKNEGO URLOPOWANIA!!

Byłam w Warszawie 3 dni, wrażenia? noooooooo..... lepiej nie mówić. Dojazd, poruszanie się PO mieście - to dla osób o mocnych nerwach. Uczucie po powrocie - bezcenne. To tak jako memento, jakby kto miał w w planach...

U nas baaardzo ładnie. Ależ ta zima łaskawa (jak dotąd...).Ostatnimi laty tak dała w kość, że teraz aż nie wierzę własnemu szczęściu (odpukać).

Nawet "białe święta" już mnie tak nie kręcą.. Nawet mogłabym w tym roku ODPOCZĄĆ od białych świąt. NO - powiedzmy - śnieżek na wigilię, potem do sylwestra i - bedzie.

O nie, nie! Zima będzie w czasie ferii! W Święta też by się przydała dla nastroju. Nie zapomnę tych szalonych zjazdów z górki koło Uroczyska! No a w ferie to już musowo, bo na wyjazd w Alpy nas nie stać, a ja muszę wreszcie opanować nowe narty!

Czyli jest nas troje, na trzech biorących udział w dyskusji - jest to 100%, więc na pewno mamy rację. Wniosek - zimy nie będzie w tym roku.

Ewentualnie w wersji powyższej..

zimy nie będzie ....

na szczęście :)

Howgh!!!!!

Jamles, qurczę, aleś się machnął na łopatę!!!!!:jawdrop: Pewnie sama odśnieża ....

Agduś ... no zjazdy były zajefajne, ale ... Tikuś wygląda tak, jakby mu się już nie chciało żadnych zasp pokonywać, to może jednak lepiej bez wielkich ilości śniegu ... Twinguś na razie jeszcze za granicą :bash::x