braza 19.12.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Oby nie było, że i owszem, Bożego Narodzenia, jeno 2012 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 no już powinna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Wrócilim! Padam na pysk, zamelduję się jutro. Dziękuję za utrzymywanie żywotności wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Wrócilim! Padam na pysk, ..... jednak na piechotę wrócili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 i nawet na święta zdążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Zdrowo zapinkalali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Pewnie się o wewontek martwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.12.2011 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) hejka, byłech, widziołech....medytujem, częściej kontenplujem osia, namierzyłem8) A WAS pozdrawiam serdecznie:yes: Edytowane 20 Grudnia 2011 przez jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Uff... Jeszcze mi się w głowie mąci, tyleśmy zobaczyli i przejechali. Bylim w okolicach Mannheim - matko, ile tam do zwiedzania i oglądania, to strach! Nie wiem, czy pojadę jeszcze, bo co się coś obejrzy, to okazuje się, że trzeba jeszcze zobaczyć kolejne 10 miejsc! Przedgórze alpejskie, całkiem fajne górki, trochę jak nasze Karkonosze, takie przyjazne. Rejon nad rzeką Ren, więc wino reńskie leje się strumieniami, specjalne świąteczne takie, Gluehwein się nazywa, po niecałe 1 euro! I żadne paskudztwo! I co góra, to na niej zamek albo i dwa! I winnice fajne... A już miasteczka i starówki - bajkowe! Święta tam jak w baśniach E.T.A. Hoffmanna, słowo daję. Domy z datą budowy 1300 r. Nadal zamieszkałe, zadbane i piękne. Jak data budowy młodsza niż 1500 r. to jakieś nowe... Jednym słowem - pięknie i tyle. No i śnieg widzielim! Nawet dotknęlim! Bo u nas w tym roku nie ma... A ja tak lubię śnieg... Aaaaa - i jedzenie dobre mają! Tym mnie zaskoczyli najbardziej, bo ci nasi Niemcy, tutaj przy naszej granicy, to jakieś paskudne to jedzenie mają. Tam - pycha! A najlepsze to takie specjalne ciasto adwentowe, jakby keks, ale tak pieczony, że stosunek wagowy bakalii i ciasta to chyba 1:1, jeśli nie z przewagą bakalii - mniam! Teraz trzeba szybko przygotować się do świąt, ale może zdążę przed świętami coś na blogu skrobnąć i zdjęć trochę pokazać. Póki co - marsz do kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.12.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Uff... Aaaaa - i jedzenie dobre mają! Tym mnie zaskoczyli najbardziej, bo ci nasi Niemcy, tutaj przy naszej granicy, to jakieś paskudne to jedzenie mają. Tam - pycha! A najlepsze to takie specjalne ciasto adwentowe, jakby keks, ale tak pieczony, że stosunek wagowy bakalii i ciasta to chyba 1:1, jeśli nie z przewagą bakalii - mniam! to teraz podaj stan wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Odwal się, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.12.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 to teraz podaj stan wagi Odwal się, no... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 to teraz podaj stan wagi Kamikadze, normalnie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 ma Lesiu jaja z granitu jak nic:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Albo liczy na to, że Depsia przed świętami nie znajdzie czasu na rozkosz bogów, a po świętach Jej przejdzie... PS Nie chce ktoś kotka??? Trzeba ratować moją koleżankę, której grozi spędzenie świąt w schronisku dla bezdomnych, jeżeli nie wyda dwóch ślicznych kociąt - małż uważa, że cztery koty (dwa dorosłe + maluchy) to za dużo i ma nieuzasadnione pretensje do swej małżonki, które wyraża groźbą wyrzucenia jej z domu. To co? Chce ktoś? Kocurki, domowe, biało-rudy i czarno-biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Muszę poważnie przemyśleć kilka spraw. No wszyscy tu za jędzę mnie mają! Ja pojęcia nie mam, z czego to wynika... Przecie ja do rany przyłóż jestem, sama dobroć i empatia okraszone ciepłem i serdecznością. Jamlesik, Ty się nie bój, ja Cię nie będę sekować, nieeeee... Za bardzo Cię lubię, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.12.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Jamlesik, Ty się nie bój ..... boję się i tak jak zawsze wszystko przez .... niemców widział to świat więcej bakalii niż ciasta i nici z dukana, kwaśniewskiego i innych tysiąckalorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 No masz - a kto Ci powiedział, że nici? Przybyło mi tylko pół kilo! I zaraz je zwalę z powrotem, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.12.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Przybyło mi tylko pół kilo! niejedna by się rozpłakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.12.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 jakoś sobie to musisz wytłumaczyć, każdy rodzaj pocieszania się jest ważny, dla własnego samopoczucia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts