Gwoździk 31.12.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/8c963a77-1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Braza.... http://images37.fotosik.pl/238/b0153273f332fa1c.jpg Życzy Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 DPSia z Rodzinką.... http://images37.fotosik.pl/238/b0153273f332fa1c.jpg Życzy Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.12.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img855.imageshack.us/img855/9466/2012rok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 31.12.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://blog.orlandoavenue.com/files/2011/12/new-year-champagne-fireworks.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ratunku!!!! Ledwie uszliśmy z życiem!!! Depsia to prawdziwa terrorystka albo inna taka bestia!!! Zamachnęli się na nas! Podpalili sąsiadom budowę, mało baraku budowlańcom z dymem nie puścili! No mówię Wam, strasznie było!A wszystko przez naszą naiwność, bo zostawiliśmy na wierzchu, w dodatku w pobliżu pokoju gościnnego, fajerwerki. Tej samej firmy, co zawsze kupujemy, w tym samym sklepie nabyte - zawsze były w porządku, a w tym roku dziwnym trafem pierwszy się przewrócił i zamiast strzelać w niebo, zaczął po ziemi. Jedna z rakiet poleciała pod barak i trafiła w stos folii za nim. Zaczęło się to fajczyć, ale udało nam się zgasić. Co podejrzane, Depsie niby wyszły na moment z domu oglądać sztuczne ognie znad zamku i hoteli, ale szybciutko się schowały, kiedy Andrzej zabrał się za odpalanie naszych i nie dały się na tę atrakcję z domu wyciągnąć. Nawet przez okna nie wyglądali - delikatne to takie - bo nie chcieli krwawej jatki oglądać. Na ich nieszczęście, rakiety nie trafiły w nas. Po ugaszeniu pożaru (udawali, że pomagają, ale Depsia lała gorącą wodę do wiaderek, żeby podgrzać pożar) Andrzej odpalił drugą i tu było jeszcze gorzej, bo ją po prostu rozerwało - kilka rakiet poleciało w niebo, kilka po ziemi a dwie a ogóle nie odpaliły. Onych zamachowców znów nie było, bo zdążyli się w domu schować!Uważajcie na Depsiów, bo to niebezpieczne ludzie są!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Rano obudził nas dźwięk rozbijającego się szkła. Po chwili kolejny... Oho, ani chybi skacowana Depsia wstała i po domu się snuje desperacko szukając ukojenia...Wstaliśmy. Schodzimy, patrzymy, Depsia siedzi i Kotka Rysia głaszcze, a minkę ma niewinną jak aniołeczek. Pobojowisko uprzątnięte. Musi jaki alkaprim łyknęła, bo całkiem przytomnie już wygląda. Ofiary Depsiowej niedyspozycji leżą w różnych miejscach... w kawałeczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Jak zwykle, wszystkie możliwe oszczerstwa na mnie, kalumnie i potwarze... Chyba pójdę, rozbiję jej coś jeszcze. To pisałam ja, Depsia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 No, przyznała się wreszcie, że to ona rozbijała wszystko. A na biednego Kotka Rysia usiłowała zwalić winę!!! Mały teraz zamknął się w sobie i popadł w depresję! Ciekawe, kto zapłaci za leczenie psychiatryczne kota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 NIGDZIE nie powiedziałam, żw WSZYSTKO!!! Ja rozbijam tylko kieliszki, na wiwat. Domki i inne sprawy to Kotek Rysio. A zalany i niesprawny xbox dzieci to JEJ sprawka!!! Depsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Taaaa, Kotek Rysio...!!! Latać się naumiał! Biedny Kotek! On z tej traumy nie wyjdzie!!! Załamany taki teraz chodzi, wąsy mu opadły. Przestał wierzyć w ludzi! Podejrzewać kotka tych rozmiarów o wyburzenie domu (parter jeno został), to gruba przesada i tylko stan Depsi może tłumaczyć Jej naiwną wiarę, że ktoś w takie bzdury może uwierzyć. Gdyby tyle szampana, Vany Tallin i domowej ratafii wczoraj nie wyżłopała, to domek stałby spokojnie, a Kotek Rysio byłby nadal spokojnym, pełnym wiary w dobroć człowieka zwierzątkiem. A tak to co? Domek w gruzach (o kieliszkach nie wspomnę), kotek w depresji, a Depsia siedzi koło mnie i chichocze mało inteligentnie czkając pijacko od czasu do czasu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Chichoczę mało inteligentnie, bo to z nerwów jest, od wczoraj tak mam po gaszeniu pożaru, co to go Andrzej wszczął był.Napił się jak messerschmitt i poleciał podpalać to pogrążone w korupcji miasto, wrzeszcząc po drodze coś o baterii granatników...O mało nie zeszłam ze strachu, pies ogon podwinął i uciekł na środek domu, uznawszy, że to najbezpieczniejsze miejsce, skoro państwo wyszli na zewnątrz.Nie wiem, czy uda mi się cało wrócić do domu, bo ONA siedzi tutaj i patrzy na mnie mało przyjaźnie... Depsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 O przyczynach pożaru pisałam, więc się nie będę powtarzała. Zresztą tłumaczą się winni, więc zamilknę z dumą i godnością!HOWGH! PS Nadal powtarza te kalumnie o biednym Kotku! Normalnie z chałupy Ją wyrzucę, bo mi Kotek Rysio targnie się na własne życie słuchając tych kalumni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.01.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ja Was pogodzę ... Trzeba wziąć pałeczkę i wskazać winną ... Ona nie kłamie (pałeczka znaczy ) Harry Potter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dziewczyny, cóś mniw mój doświadxony nos mówi, żeśta jeszcze nie wytrzeźwiały... I CHYBA SE COSIK Z ZAZDROŚCI TYŻ ŁYKNĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.01.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ... cóś mniw mój doświadxony nos mówi, żeśta jeszcze nie wytrzeźwiały... ... trzeźwa się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 pewnie trzeźwa bez okularów Ja też jak piszę bez okularów, robię różne błędy i ich nie widzę.. Co do dziewczyn - dooobra zabawa była. Zazdroszczę. Ja tam sprawozdanie do 11 pisałam a dziś od rana da capo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.01.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 pewnie trzeźwa bez okularów Ja też jak piszę bez okularów, robię różne błędy i ich nie widzę.. ... grunt to znaleźć dobre wytłumaczenie ... a te jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wyrzuty sumienia pognały Depsię do Krakowa. Zaraz po powrocie użyjemy pałeczki!Rok się zaczął od serii wytłumaczeń. Co to będzie dalej??? Ja bez okularów klawiaturę widzę dobrze, z literkami na monitorze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts