mayland 12.03.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Depesia ale fotku u Zeljki wrzuciłaś zajebiastyczne Tu też to napiszę.... Pieknie u Ciebie jest!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Mayland - dziękuję i zapraszam. Rrmisia, life is brutal. Ale On i tak chyba kocha Ciebie. BB, bardzo mi będzie miło Ciebie gościć. Na pewno Dochtór nie wyrzuci, to porządny facet jest. Chociaż raz nie chciał mnie kryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Doberek Ja się przybłąkałam do depesi....to chyba doktór nie wywali ? Ale pogoda dzisiaj .....okropna...słoneczko się schowało, deszczyk pada....nic, tylko książkę dobrą wziąć i do łóżeczka z kawką wrócić a obok uduszony mąż leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.03.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 to nasza słodka tajemnica, dps zawsze ma coś miłego dla mnie zdrajca no dobra za ten kibel na tarasie też coś mam dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 kasiu, Dzieki za info Do nas takie meble beda jak ulal Wlasnie kostke zamawiam, piach i cement wiec za pare dni mozna sie juz na porzadnym tarasie wylegiwac, a nie na kupie piachu Aby tylko slonko jakies sie pojawilo Depsiu, Nie wiem o jakim kryciu to rozprawiacie, ale mnie to tylko z jednym sie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Amber jaką kostke zamawiasz? Jaki producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 mayland, Jutro rano jedziemy obejrzec do Bruk-Betu a potem do Jadar'a. Zamowimy albo od jednego producenta, albo od drugiego. Ceny bardzo zblizone, a i jakosc podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Skoro to oddział bez klamek, znaczy się w sam raz dla mnie Cześć wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Amber - ja nie wiem, z czym Ci się kojarzy, bo ja to nie żeby ten tego ktoś pomyślał, tylko ja myślę o tym, żeby Dochtór przed Oddziałową nas krył. Ale nie w tym sensie co to niby ktoś by mógł pomyśleć, że Oddziałowa też chce mnie kryć, tylko Oddziałowa chce mnie złapać. Bo Ona nikogo nie kryje, wcale, tylko nas łapie na Oddziale. Nie tutaj. 1950 - a co jej dasz> Tę kieckę, co ją onegdaj nosiłeś? Bo ja bym chociaż zdjęcie tej kiecki chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 kasiu, Dzieki za info Do nas takie meble beda jak ulal Wlasnie kostke zamawiam, piach i cement wiec za pare dni mozna sie juz na porzadnym tarasie wylegiwac, a nie na kupie piachu Aby tylko slonko jakies sie pojawilo Depsiu, Nie wiem o jakim kryciu to rozprawiacie, ale mnie to tylko z jednym sie kojarzy zazdraszczam Ci tego tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Taras fajna rzecz. Moi goście mają w domku. Ja w swoim domu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ja jestem przelozona a nie zadna tam , kurna kryta Jak ktos nie wie o co chodzi , to pomysli pewniekim , ze to dom wariatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ja jestem przelozona a nie zadna tam , kurna kryta Jak ktos nie wie o co chodzi , to pomysli pewniekim , ze to dom wariatow Ja wiem, o co chodzi, a i tak sądzę że dom wariatów - miejsce w sam raz dla mnie - już mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Trafiłam na ten Wasz wątek keidyś i kurcze....nie mgołam się połapać co i jak i nic nie napisałam Już, już myślałam, ze wiem o co biega ale to nie było to wiec zrezygnowana opuściłam wątek pokątnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 zrobimy Co dom wariatow czy taras ? aaa zapomnialam , ze jestes zdrajca i nie gadam z Toba. Mnie zadna kiecka nie podkupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A ja tylko chciałam uprzejmie donieść, że od czterech dni nikt kozy nie karmił nie doił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 No coś Ty, na pewno Retro kozą się zajął, on czuły na zwierzęta jest. Mayland, a mówili, że wariaty to głupie są. A oni takie mądre, że skumać nie idzie, o co kaman. Chirurg, czy Ty u mnie oddział tera zakładasz? Proszę wszyscy natychmiast na sale do siebie do psychologa, bo przełożonej doniosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Proszę wszyscy natychmiast na sale do siebie do psychologa, bo przełożonej doniosę. kabel kabel kabel matko człowiek głupieje na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 tak se wpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts