Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mayland - dziękuję i zapraszam. :D

Rrmisia, life is brutal. Ale On i tak chyba kocha Ciebie. :roll:

BB, bardzo mi będzie miło Ciebie gościć. Na pewno Dochtór nie wyrzuci, to porządny facet jest. :D Chociaż raz nie chciał mnie kryć. :oops:

Doberek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja się przybłąkałam do depesi....to chyba doktór nie wywali ? :roll: :roll: :roll: :roll:

Ale pogoda dzisiaj .....okropna...słoneczko się schowało, deszczyk pada....nic, tylko książkę dobrą wziąć i do łóżeczka z kawką wrócić :roll: :wink:

a obok uduszony mąż leży :roll: :-? :wink:

kasiu,

Dzieki za info :-) Do nas takie meble beda jak ulal :-) Wlasnie kostke zamawiam, piach i cement wiec za pare dni mozna sie juz na porzadnym tarasie wylegiwac, a nie na kupie piachu :lol: Aby tylko slonko jakies sie pojawilo :roll:

Depsiu,

Nie wiem o jakim kryciu to rozprawiacie, ale mnie to tylko z jednym sie kojarzy :oops: :lol:

Amber - ja nie wiem, z czym Ci się kojarzy, bo ja to nie żeby ten tego ktoś pomyślał, tylko ja myślę o tym, żeby Dochtór przed Oddziałową nas krył. Ale nie w tym sensie co to niby ktoś by mógł pomyśleć, że Oddziałowa też chce mnie kryć, tylko Oddziałowa chce mnie złapać. :roll: Bo Ona nikogo nie kryje, wcale, tylko nas łapie na Oddziale. Nie tutaj. :roll:

1950 - a co jej dasz> Tę kieckę, co ją onegdaj nosiłeś? :D

Bo ja bym chociaż zdjęcie tej kiecki chciała... :oops:

kasiu,

Dzieki za info :-) Do nas takie meble beda jak ulal :-) Wlasnie kostke zamawiam, piach i cement wiec za pare dni mozna sie juz na porzadnym tarasie wylegiwac, a nie na kupie piachu :lol: Aby tylko slonko jakies sie pojawilo :roll:

Depsiu,

Nie wiem o jakim kryciu to rozprawiacie, ale mnie to tylko z jednym sie kojarzy :oops: :lol:

zazdraszczam Ci tego tarasu :oops:

Ja jestem przelozona a nie zadna tam , kurna kryta :D

Jak ktos nie wie o co chodzi , to pomysli pewniekim , ze to dom wariatow :lol:

Ja wiem, o co chodzi, a i tak sądzę że dom wariatów - miejsce w sam raz dla mnie - już mówiłam :D

No coś Ty, na pewno Retro kozą się zajął, on czuły na zwierzęta jest. :D

Mayland, a mówili, że wariaty to głupie są. A oni takie mądre, że skumać nie idzie, o co kaman. :lol:

Chirurg, czy Ty u mnie oddział tera zakładasz? :o

Proszę wszyscy natychmiast na sale do siebie do psychologa, bo przełożonej doniosę. :evil: