Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

A coś dodatkowo za tę antenę płaciłaś? :rolleyes:

Muszę jutro do nich zadzwonić i przycisnąć w tej kwestii.

Co to jest After Eight?

I dlaczego Bodzio G. ma ponad dwa metry wzrostu? :jawdrop:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I dlaczego Bodzio G. ma ponad dwa metry wzrostu? :jawdrop:

MOŻE PO TATUSIU KOSZYKARZU...:D

Interneta se zmieniłam wczoraj, miało być 4 razy szybciej. :rolleyes:

Jest prawie tak samo, a wieczorem wcale! :bash:

TYŻ TAK MIAŁACH I ANTENĘ DODAŁAM

Teraz rano chodzi OK . Potem 16-20 muli , potem znów Ok a od 22 zapitala... może to zależy od tego ile ludziów korzysta... nie wiem nie wiem... nie znam się...

Nie chrzań CDMA Orangu tylko zakup antenę, ale nie u nich, bo oni nie mają. Ja kupowałam na Allegro. Brałam średnią, proponuję wziąć większą - też się do większej przymierzam. Prędkość jest po prostu masakryczna chwilami, ale jakoś da się przeżyć ... aczkolwiek szału dostaję regularnie ... no ale ja wymagająca w tej kwestii jestem !

Kup antenę!!!

A jednak mają antenę.

Mam obiecaną, że zostawią, bo jak dzwoniłam, to ostatnią mieli na składzie.

Masakryczna prędkość...

Nie wiem, nie widziałam, jak u Ciebie chodzi, ale jesli filmy ściągasz, to rakietę masz przy moim, nawet na YT filmików nie mogę obejrzeć.

Sprawdzimy, oby antena zadziałała!

Ambercia - to TO.

Ojojojojoj...... nie wolno mi pokazywać było... co teraz będzie....

DPSia to taki cieniutki kwadracik czekoladowy (naprawdę cieniutki) a w środku ma, równie cieniutką, warstwę delikatnego, miętowego nadzienia.

W związku z powyższym zjedzenie jednej sztuki (lub np trzech) nie ma najmniejszego sensu...

Ale czekolada jest gorzka, a raczej deserowa.

Co do bez (bezów?) - kiedyś miałam "fazę bezową" i łudząc się nadzieją (jak trzeba, tzn jak mi to na rękę, to łatwo się daję oszukiwać samej sobie) że to w zasadzie prawie NIC i wsuwałam bez opamietania i na luzie.

Nie wiem czym by to się skończyło ... ale - mi po prostu faza przeszła.

Czyli prawdą jest twierdzenie "Jedynym sposobem aby pozbyć się pokusy jest ulec jej".

Polecam (he he he).

Edytowane przez Gagata

Depsia, ja spokojnie filmiki na YT mogę oglądać, pod warunkiem, że najpierw je załaduję ale mi szkoda limitu. Dlatego wzięłam te szczęśliwe godziny!

Mam sporo pokus, jeśli zacznę im wszystkim ulegać, żeby je zwalczyć .... tiiaaa - czarno widzę swoje zwycięstwo ....:lol2:

Ambercia - a ty czekolady jakieś albo inne słodycze to jadasz kiedykolwiek? :rolleyes:

a owszem :lol2: Moja slaboscia od dziecinstwa jest marcepan :sick: Tak, tak to wstydliwe alter ego mojego sportowego zycia :lol2: Hmmm ... nie jadlam chyba z rok, no ale ... :p A poza tym, to sama wiesz ciasta wlasnego wypieku ze stevia, pelnoziarnista maka (jesli maka potrzebna), chudym serem, owocami i cala masa bialek (im wiecej tym lepiej ;)) :yes:

A jak tam Twoje dietowanie? Pies na spacerze byl? :mad:

Dobrze, że drogą kupna, bo inne drogi mogą prowadzić za kratki. Marcepanu nie cierpię, ptasie mleczko i owszem.

Moje dwa egeo funkcjonują w miarę zgodnie. Czasem to porządniejsze przygaduje temu rozpustnemu, ale tamto puszcza to mimo uszu.

Porządne ego odpuściło sobie, bo urządzaliśmy urodziny rodzinne Pierworodnej i był tort czarny las z Carrefoura - nie miało najmniejszych szans!

Kokos lubię! Właśnie dzisiaj kupiliśmy dwa świeże... Mam nadzieję, że oprócz dzikiej ilości kalorii posiada jakieś wartości dla lepszego ego.

Moja zdyscyplinowana strona osobowości póki co spi snem sprawiedliwego i ma gdzieś. :oops:

Ale może jutro też uda się wyciągnąć ją na spacer z psem. :rolleyes:

koniecznie!!!! :-) Jutro odpytam czy byla i ile chodzila :lol2:

Tak mysle Gospodyni, ze chcialabys jesienia wygladac jak milion dolcow, he? No chyba ze sie myle :p