Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bry bry ...

nie mam 2 metrów , nawet ...1,8 metra, ale ważę ponad meter ( w niektórych gwarach)

" od jutra się odchudzam " - powiedziałem ja - bodzio :yes: ( może nawet gdzieś pobiegnę ... ;))

ale ...nie łapcie mnie za słowo :no:

Edytowane przez bodzio_g

... no, ale ja nie znoszę kokosu!!

I twoje szczęście - przecież on jest prawie wielkości jaja strusia:o:jawdrop:

Ja miałem iść na spacer ale ...bałem sie , że nie dam rady wrócić - tak mocno sypie

Jest już ok ...20 cm grubości

Ślad se rób, jak ja - zawsze do dom wrócisz:yes:

Ja już wróciłam.

Brzydko jest, bo śniegu nie ma!!!

Hmmm ... a Karus chociaz sie zmeczyl i zasapal, czy tak sobie szli spokojnie i z dystansem do wszelakich wyczynowych potliwosci? ;)

Dzisiaj kolege swojego, bardzo dobrego spotkalam ... Jego zona w ciazy blizniaczej ... on w ciazy spozywczej, co najmniej jakby trojki bobasow sie spodziewal :( Mowie mu, ze arbuzy jada sie po kawalku a nie w calosci polyka, a on na to ze to tylko empatia ogromna przemawia przez jego cialo :lol2: Kazdy motyw dobry, nie? :rotfl:

Spoko, bliźniaki dadzą popalić, że oboje schudną!

Albo i nie...

:lol2: Ona jak na blizniaki jest chuda :o On jak na trojke stanowczo za obszerny :lol2:

BTW widzialam dzisiaj O. Lubaszenko ... o matko prawie nie poznalam ... jakies + 20 - +30 kg :o moze nawet wiecej ... jesli to tak do jakiejs roli to okropne i bolesne poswiecenie :sick:

No i....???

Nadajesz z szybkością światła???:rolleyes:

... generalnie "prawie wszędzie" :) ... prócz tego Forum "po zmianach na lepsze" :)

... jadę wymienić oponki ... jedna była se uprzejmie pierdolnąć w drodze do pracy i dziś mam wolne ... po "awarii na drodze" i wymianie na zapasówkę już mnie się odechciało dziś więcej pracować :rolleyes: