AmberWind 14.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ty lepiej nic nie mów, co...? no patrz Pani ... poznajac po minie chyba zgadlam Dosyc smutaskow! Jutro bierzesz Karusia na baaardzo dynamiczny spacer! Niech sie chlopak porzadnie spoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Bry bry ... nie mam 2 metrów , nawet ...1,8 metra, ale ważę ponad meter ( w niektórych gwarach) " od jutra się odchudzam " - powiedziałem ja - bodzio ( może nawet gdzieś pobiegnę ... ) ale ...nie łapcie mnie za słowo Edytowane 14 Stycznia 2012 przez bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No dobra, to chyba zaraz i ja pójdę na ten spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Od jutra spaceruję, bo śnieg posypał i skończyło się jeżdżenie na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja już wróciłam. Brzydko jest, bo śniegu nie ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja miałem iść na spacer ale ...bałem sie , że nie dam rady wrócić - tak mocno sypie Jest już ok ...20 cm grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.01.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ... no, ale ja nie znoszę kokosu!! I twoje szczęście - przecież on jest prawie wielkości jaja strusia:o:jawdrop: Ja miałem iść na spacer ale ...bałem sie , że nie dam rady wrócić - tak mocno sypie Jest już ok ...20 cm grubości Ślad se rób, jak ja - zawsze do dom wrócisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Yetuś, ślad zasypie, ale kłębek oczojebnej kolorystycznie wełny, wiązany w newralgicznych punktach może uratować sytuację!Jajo strusia:jawdrop: Teraz wiem, dlaczego nie lubię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Czego nie lubisz? Znosić strusich jaj? A próbowałaś, że wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A komu ona te jaja znosi?Ktoś lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Z tym znoszeniem, to problem, ale wysiadywanie, to już chyba może być przyjemne(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Skąd wiesz? Próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.01.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja już wróciłam. Brzydko jest, bo śniegu nie ma!!! Hmmm ... a Karus chociaz sie zmeczyl i zasapal, czy tak sobie szli spokojnie i z dystansem do wszelakich wyczynowych potliwosci? Dzisiaj kolege swojego, bardzo dobrego spotkalam ... Jego zona w ciazy blizniaczej ... on w ciazy spozywczej, co najmniej jakby trojki bobasow sie spodziewal Mowie mu, ze arbuzy jada sie po kawalku a nie w calosci polyka, a on na to ze to tylko empatia ogromna przemawia przez jego cialo Kazdy motyw dobry, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Spoko, bliźniaki dadzą popalić, że oboje schudną! Albo i nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Spoko, bliźniaki dadzą popalić, że oboje schudną! Albo i nie... Ona jak na blizniaki jest chuda On jak na trojke stanowczo za obszerny BTW widzialam dzisiaj O. Lubaszenko ... o matko prawie nie poznalam ... jakies + 20 - +30 kg moze nawet wiecej ... jesli to tak do jakiejs roli to okropne i bolesne poswiecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.01.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Skąd wiesz? Próbowałeś? No coś ty :no:, czasu nie ma , ale wy przecież książki lubicie poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A komu ona te jaja znosi? Ktoś lubi? Mnie tyż możecie znosić... Ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ha!Sołtys poszedł montować nową antenę CDMA. Może w końcu jakąs sensowną prędkość neta uda się uzyskać...? To byłaby dla nas REWOLUCJA INTERNETOWA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ha! To byłaby dla nas REWOLUCJA INTERNETOWA! No i....??? Nadajesz z szybkością światła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No i....??? Nadajesz z szybkością światła??? ... generalnie "prawie wszędzie" ... prócz tego Forum "po zmianach na lepsze" ... jadę wymienić oponki ... jedna była se uprzejmie pierdolnąć w drodze do pracy i dziś mam wolne ... po "awarii na drodze" i wymianie na zapasówkę już mnie się odechciało dziś więcej pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts