Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czego nie lubisz? Znosić strusich jaj? A próbowałaś, że wiesz?

Kokosu, kokosu ... skrót myślowy - Yetuś zapodał, że kokos wielkości strusiego jaja jest ... Eeeeeehchchchc Wyyyy ....

Depsia, tylko żeby Wam ten internet nie odleciał ....

Chefie, też bym sobie wolne zrobiła, jak by mi taka wredna opony na odcisk nadepnęła!

O matko... :jawdrop:

Siedzę w domu i MOGĘ FILMIKI NA YT OGLĄDAĆ!!!

Jestem w szoku, jeszcze tak to u nas nigdy nie było!!!

Po tylu latach skandalicznie wolnego internetu nagle dostaliśmy jakiś normalny...

Ja zupełnie nie wiem, jak mam się zachować!!! :lol:

Z tego wszystkiego poleciałam jeszcze raz odśnieżyć! :cool:

Pięknie dzisiaj u nas jest, mogłoby jeszcze odrobinę przez noc napadać, byłoby co robic rano, że nie wspomnę o jakiejś sesji zdjęciowej! :D

Dzisiaj mamy BARDZO DOBRY dzień!!!

Ja też odśnieżałam dwa razy.. :)

DPSia a jakie to masz te fiki miki założone i z jakiego operatora no i po ile? Bo muszę coś wymyślić, bo czasami jedna strona na FM, a już nie mówię o YT się ładuje 2 minuty albo przekracza limit czasu... noszzzz wqrwu dostaje wtedy....

No ja mam też od chyba 2-3 lat i klnę.... mam tylko 3 czegoś tam... I jak czekam, żeby mi się coś załadowało to masakra... i wybrałam ten radiowy... mam ruter wielki i antenki z niego wychodzą cztery... wygląda to jak jakieś ufo....

Nie jestem zadowolona....

A powiedz co to za antenę sołtys Ci montował....

Bo może i ja powinnam była mieć tak i by było dobrze...

Co jakiś czas pomarańczowe do mnie wydzwaniają i kuszą 6 czegoś tam, że niby dwa razy więcej... Ale chyba na ściąganie muzy i filmów to nie będzie dobre...

Młodym nawet do kompa nie pozwolę dochodzić... Jest wojna... Ja mam tylko net, i wara im od niego.... Bo zeżre mi ileś tam czegoś tam i znowu wqrwu dostanę....

Oj, żebyż to szło do Viebie, Jamlesik, na piechty iść - zaraz do szufli bym leciała!

Arnika - Orange Freedom Pro zapytaj w punkcie.

Dadzą Ci na pewno dobrą ofertę, a antenę to ja kupiłam też w punkcie Orange, to wtedy wiadomo, że się nadaje.

Taka zewnętrzna, wygląda jak antena telewizyjna starego typu.

Ściągać na pewno można, tylko chyba trzeba by troszkę dopłacić, Braza chyba ma taką ofertę, że w nocy bez limitu, 18 zł i każda nocka Twoja! ;)

Brazunia - Ty polecałaś, oczywiście!

I pan w punkcie takoż! :D

U nas już po śniegu!!!

Ja chcę ŚNIEGU!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Arnika, można ściągać, my z córcią ściągamy namiętnie różne rzeczy. Fakt, gdy się limit wyczerpie do kaszana, bo strony wolno się otwierają. Te cuda wieczorne nazywają się "szczęśliwe godziny" - zadzwoń do pomarańczowych wszystko powiedzą ... mało, wyśpiewają Ci radośnie. Można zwiększyć limit przesyłu nawet do 25GB, ale to kosztuje. I nie rób tego przed upływem terminu umowy, bo się orange pogubią i będą Ci kazali płacić za "nieprawidłową migrację" - cokolwiek to znaczy.

I koniecznie kup antenę zewnętrzną!

Depsia przepraszam za to moje wymądrzanie się!

Chefie, ale bryka, ja cieeeeeeee ....!!!!