Arnika 16.01.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Odśnieżasz jeszcze, czy cieszysz się śniegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Czego nie lubisz? Znosić strusich jaj? A próbowałaś, że wiesz? Kokosu, kokosu ... skrót myślowy - Yetuś zapodał, że kokos wielkości strusiego jaja jest ... Eeeeeehchchchc Wyyyy .... Depsia, tylko żeby Wam ten internet nie odleciał .... Chefie, też bym sobie wolne zrobiła, jak by mi taka wredna opony na odcisk nadepnęła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 O matko... Siedzę w domu i MOGĘ FILMIKI NA YT OGLĄDAĆ!!! Jestem w szoku, jeszcze tak to u nas nigdy nie było!!! Po tylu latach skandalicznie wolnego internetu nagle dostaliśmy jakiś normalny... Ja zupełnie nie wiem, jak mam się zachować!!! Z tego wszystkiego poleciałam jeszcze raz odśnieżyć! Pięknie dzisiaj u nas jest, mogłoby jeszcze odrobinę przez noc napadać, byłoby co robic rano, że nie wspomnę o jakiejś sesji zdjęciowej! Dzisiaj mamy BARDZO DOBRY dzień!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ja też odśnieżałam dwa razy.. DPSia a jakie to masz te fiki miki założone i z jakiego operatora no i po ile? Bo muszę coś wymyślić, bo czasami jedna strona na FM, a już nie mówię o YT się ładuje 2 minuty albo przekracza limit czasu... noszzzz wqrwu dostaje wtedy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Orange Freedom Pro. Płacę jakoś mało bardzo, czekaj, po rabacie, to wychodzi... 34 zł. Tylko trzeba uważać na limit transferu, 2 GB. Na filmy nijak nie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Cenowo Play wychodzi najkorzystniej, ale nie wszędzie ma zasięg. Za 49 zł dają 7GB limitu, za 59 - 12. Tyle dobrze, że można za 9 zł wziąć na tydzień i wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 prócz tego Forum "po zmianach na lepsze" :rotfl: A dziurawa opona i uroki swoje miała - wszak wolny dzień miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No a kto Ci ten Orange Freedom Pro polecił ... no kto .... noooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No ja mam też od chyba 2-3 lat i klnę.... mam tylko 3 czegoś tam... I jak czekam, żeby mi się coś załadowało to masakra... i wybrałam ten radiowy... mam ruter wielki i antenki z niego wychodzą cztery... wygląda to jak jakieś ufo....Nie jestem zadowolona....A powiedz co to za antenę sołtys Ci montował.... Bo może i ja powinnam była mieć tak i by było dobrze...Co jakiś czas pomarańczowe do mnie wydzwaniają i kuszą 6 czegoś tam, że niby dwa razy więcej... Ale chyba na ściąganie muzy i filmów to nie będzie dobre...Młodym nawet do kompa nie pozwolę dochodzić... Jest wojna... Ja mam tylko net, i wara im od niego.... Bo zeżre mi ileś tam czegoś tam i znowu wqrwu dostanę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.01.2012 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 :rotfl: A dziurawa opona i uroki swoje miała - wszak wolny dzień miałeś ... nio ... myślałem by takie założyć http://img.wiocha.pl/images/a/1/a13dd2217aaa018b8715e91a07908ee6.jpg ... się tak łatwo nie "dziurawią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Gospodyni, u mnie szufla czeka, białego g.....a nasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Oj, żebyż to szło do Viebie, Jamlesik, na piechty iść - zaraz do szufli bym leciała! Arnika - Orange Freedom Pro zapytaj w punkcie. Dadzą Ci na pewno dobrą ofertę, a antenę to ja kupiłam też w punkcie Orange, to wtedy wiadomo, że się nadaje. Taka zewnętrzna, wygląda jak antena telewizyjna starego typu. Ściągać na pewno można, tylko chyba trzeba by troszkę dopłacić, Braza chyba ma taką ofertę, że w nocy bez limitu, 18 zł i każda nocka Twoja! Brazunia - Ty polecałaś, oczywiście! I pan w punkcie takoż! U nas już po śniegu!!! Ja chcę ŚNIEGU!!!! :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Pawełku - a czemuż Ty do nas nie przyjechałes takim pieknym pojazdem, tylko jakimś bmw, terenowym w dodatku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Oj, żebyż to szło do Viebie, Jamlesik, na piechty iść - zaraz do szufli bym leciała! ależ można, przy okazji A4 byś odszuflowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Arnika, można ściągać, my z córcią ściągamy namiętnie różne rzeczy. Fakt, gdy się limit wyczerpie do kaszana, bo strony wolno się otwierają. Te cuda wieczorne nazywają się "szczęśliwe godziny" - zadzwoń do pomarańczowych wszystko powiedzą ... mało, wyśpiewają Ci radośnie. Można zwiększyć limit przesyłu nawet do 25GB, ale to kosztuje. I nie rób tego przed upływem terminu umowy, bo się orange pogubią i będą Ci kazali płacić za "nieprawidłową migrację" - cokolwiek to znaczy.I koniecznie kup antenę zewnętrzną! Depsia przepraszam za to moje wymądrzanie się! Chefie, ale bryka, ja cieeeeeeee ....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Pawełku - a czemuż Ty do nas nie przyjechałes takim pieknym pojazdem, tylko jakimś bmw, terenowym w dodatku? Bo ta, to pewnie na specjalne okazje :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.01.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Pawełku - a czemuż Ty do nas nie przyjechałes takim pieknym pojazdem, tylko jakimś bmw, terenowym w dodatku? ... eeeeeeeeeeee ... no ten ... bo tamta mnie wtedy do pasków pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Braza, Ty nie przepraszaj, tylko mów, wszystkim się przyda! Pawełku - next time poproszę właśnie tą bryką, tą śliczną, a nie jakimś bmw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Gospodyni - jak tam Fitness Z Łopatą - ZADOWOLONA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ... nio ... myślałem by takie założyć ... się tak łatwo nie "dziurawią" ...ale korniki mogą zechlać, albo korzenie zapuszczą i słabe przyspieszenie będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts