DPS 17.01.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 U mnie na podwórku to i mogą zapuścić, ja Pawełka adoptuję, kucharz u nas zawsze się przyda! Gagatko - było SUPER, tylko mało - śnieg już szlag trafił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Co to za fitness bez muzyki - powiedz Sołtysowi, że sobie MP4 życzysz!!! Chefie ... ja Ci gotować nie będę kazała, następną wizytę zaplanuj w Brazoczysku .... matko, spadam, bo się Depsia łopatą zamachnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Arnika, a nie masz zasięgu Play'a? Z mojego rozeznania cenowo są bardzo konkurencyjni i dają limit dwa razy większy niż inni operatorzy za tę samą kasę. Sprawdź w... necie taryfy. U nas śniegu opór i coraz więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) ..., ja Pawełka adoptuję, kucharz u nas zawsze się przyda! ... ... masz "dobre serduszko" ... rozumiem, że Babci się wreszcie urlop należy ... Chefie ... ja Ci gotować nie będę kazała, następną wizytę zaplanuj w Brazoczysku .... ... ... a będzie Twoja słynna pomidorowa ? ... U nas śniegu opór i coraz więcej! ... a u mnie cholera NIC Edytowane 17 Stycznia 2012 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tiaaa... A Ty "bardzo zmartwiony" brakiem? Kuffa, ja nie mogę, z tym śniegiem w Polsce, a u nas nie... My to już chyba naprawdę jakiś koniec Polski, chyba Niemców do nas zawołac trzeba! Braza - myślisz, że takie MP4 może pomóc...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tiaaa... A Ty "bardzo zmartwiony" brakiem? ... ... nio ... tak bardzo to nie ... opon zimowych u mnie nie sprzedają (a te moje, jak Yeti słusznie zauważył, korniki mogą wpierdzielić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ... nio ... myślałem by takie założyć http://img.wiocha.pl/images/a/1/a13dd2217aaa018b8715e91a07908ee6.jpg ... się tak łatwo nie "dziurawią" Bębowe mocne... długo jeżdżone...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jak usłyszałam, że tu o samochodach to przyleciałam... i co tu widzę... oponki jak się patrzy i jaki bieżnik luksus... no i skodzinka jak ta lala... DPSia... a może Paul musiał do Ciebie takim przyjechać... no bo ... ty w lesie... i czy aby tam można dojechać.... ????? I tak się zastanawiam... Wiesz... w Polsce ..... o i śnieg jest... a Niemczech niekoniecznie... może dlatego, żeś Ty za blisko nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 No toż własnie dlatego tak pisałam wyżej! Czasem to ja jednak ich nie lubię, tych Niemców! Śniegu nie mają, cholery jedne!!! Idę szukać jakiegoś MP4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Szukaj, bo z muzyką w uszach łatwiej się łopatą macha!!! Chefie, pomidorową masz jak w banku - szwajcarskim, nie ruskim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.01.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ... Chefie, pomidorową masz jak w banku - szwajcarskim, nie ruskim!!!! ... to ... może przywieziesz ją (razem ze sobą i Szanownym Panem) w jakimsik małym wiaderku do DePeSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.01.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kuffa, ja nie mogę, z tym śniegiem w Polsce, a u nas nie... no jak nie??? I dzisiaj tez nie obsypalo??? U nas od rana pada to biale g...wno co wcale mi sie nie podoba Na szczescie z lopata latac nie musze, bo to juz calkiem byloby do kitu Aaaa chcialam pogratulowac anteny i smigajacego netu Mala rzecz a jak cieszy, prawda? Chociaz wiadomo kabel najlepsiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Dzisiaj??? Dzisiaj to u nas słonko świeciło i ciepło było jak wiosną! Dobrze, że chociaż nie szaro i mokro, dzisiejszy dzień to w sumie ładny był. Taki ładny, że aż demon czynu się we mnie obudził, malowałam, robiłam próbki różnych prac zdobniczych, latałam po wsi i w ogóle! Brazunia - no Chef to jednak mądry człowiek jest, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Nie wiem gdzie wsadzic pytanie do Chef'a wiec tutaj je zapodam, ok? Gospodyni nie nakrzyczy? Chef'ie a skrobnij czy KitchenAid to taki dobry jak go opisuja? Jako currara domowa chce sobie prezenta sprawic na Walentynki Mysle zza wielkiej wody zamawiac czy w PL kupowac ... no rzesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 mikser 2200!po ile on w USA "chodzi"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 mikser 2200! po ile on w USA "chodzi"? wszystko zalezy od modelu i wyposazenia. Z pewnoscia taniej niz u nas, nawet jesli dorzucimy clo. Jedynie potrzebujemy adapter, ale to przeciez zaden problem, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) A podobny podobno jest Bosch MUM. Fakt, nie taki ładny ale pół ceny. I sama nie wiem, bo opinie o nich sa różne... bosch ma silnik 900 W a KA 325 tylko... Edytowane 18 Stycznia 2012 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 A podobny podobno jest Bosch MUM. Fakt, nie taki ładny ale pół ceny. I sama nie wiem, bo opinie o nich sa różne... No i jak z USa sprowadzić? Jakoś nic z zagranicy nie kupowałam w necie jeszcze. wiesz my kupujemy wszystko. Od profesjonalnych aparatow foto, obiektywow, PC-tabletow po drobny sprzet. Hmmm ... funkcjonalnosc wazna, ale design rowniez. Nic nie poradze, ze jestem wzrokowcem ... lubie patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No no, wielkim światem zapachniało. Ambercia - a jaki drobny sprzęt kupowaliście w USA i jakim sposobem Wam się to kalkuluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 AmberWind, dam ci kasę, sprowadź dwa bo ja nie wiem, jak.. No, po przemyśleniu sprawy, oczywiscie Ale mnie sie też podoba, o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts