Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

..., ja Pawełka adoptuję, kucharz u nas zawsze się przyda! :lol:

...

... masz "dobre serduszko" :o ... rozumiem, że Babci się wreszcie urlop należy ;)

...

Chefie ... ja Ci gotować nie będę kazała, następną wizytę zaplanuj w Brazoczysku ....

...

... a będzie Twoja słynna pomidorowa ? :)

...

U nas śniegu opór i coraz więcej!

... a u mnie cholera NIC

:rolleyes: ;)

Edytowane przez Chef Paul

Tiaaa... A Ty "bardzo zmartwiony" brakiem? :lol2:

Kuffa, ja nie mogę, z tym śniegiem w Polsce, a u nas nie...

My to już chyba naprawdę jakiś koniec Polski, chyba Niemców do nas zawołac trzeba!

Braza - myślisz, że takie MP4 może pomóc...? :rolleyes:

Jak usłyszałam, że tu o samochodach to przyleciałam... i co tu widzę... oponki jak się patrzy i jaki bieżnik luksus... no i skodzinka jak ta lala...

DPSia... a może Paul musiał do Ciebie takim przyjechać... no bo ... ty w lesie... i czy aby tam można dojechać.... ????? ;)

I tak się zastanawiam... Wiesz... w Polsce ..... o i śnieg jest... a Niemczech niekoniecznie... może dlatego, żeś Ty za blisko nich...;)

Kuffa, ja nie mogę, z tym śniegiem w Polsce, a u nas nie...

no jak nie??? I dzisiaj tez nie obsypalo??? :confused: U nas od rana pada to biale g...wno co wcale mi sie nie podoba :( Na szczescie z lopata latac nie musze, bo to juz calkiem byloby do kitu :p

Aaaa chcialam pogratulowac anteny i smigajacego netu :-) Mala rzecz a jak cieszy, prawda? :wiggle: Chociaz wiadomo kabel najlepsiejszy :p

Dzisiaj???

Dzisiaj to u nas słonko świeciło i ciepło było jak wiosną!

Dobrze, że chociaż nie szaro i mokro, dzisiejszy dzień to w sumie ładny był.

Taki ładny, że aż demon czynu się we mnie obudził, malowałam, robiłam próbki różnych prac zdobniczych, latałam po wsi i w ogóle! :lol2:

Brazunia - no Chef to jednak mądry człowiek jest, prawda? :lol:

A podobny podobno jest Bosch MUM. Fakt, nie taki ładny ale pół ceny. I sama nie wiem, bo opinie o nich sa różne... bosch ma silnik 900 W a KA 325 tylko... Edytowane przez EZS

A podobny podobno jest Bosch MUM. Fakt, nie taki ładny ale pół ceny. I sama nie wiem, bo opinie o nich sa różne...

No i jak z USa sprowadzić? Jakoś nic z zagranicy nie kupowałam w necie jeszcze.

wiesz my kupujemy wszystko. Od profesjonalnych aparatow foto, obiektywow, PC-tabletow po drobny sprzet.

Hmmm ... funkcjonalnosc wazna, ale design rowniez. Nic nie poradze, ze jestem wzrokowcem ... lubie patrzec ;) :rolleyes: