TAR 21.01.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 u mnie niedlugo rozkwitna krokusy, wyszly juz zielone pizdryki z kokonkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Czas się do miasta wyprowadzić Ty to dopiero bluźnisz!!! Dochtór - fota odnóża proszę i rozmiary każdego palucha, długość i szerokość! Wtedy się namyślę, czy warto się narobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.01.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 u mnie niedlugo rozkwitna krokusy, wyszly juz zielone pizdryki z kokonkow TAR ja tez tak chce!!!! Gdzie te krokusy zobacze???? BTW cudny masz avek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja bluźnię Toż to Ty się nudzisz jak mops, a w mieście zawsze więcej bodźców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Amber jak rozkwitna to wrzuce na dziennik, ale sie dzis nuuuudzeeee.... a avek to okruszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.01.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 fota będzie na Wielkanoc,przy wielkanocnych jajach umyję i nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 A dasz radę odskrobać? Ja bluźnię Toż to Ty się nudzisz jak mops, a w mieście zawsze więcej bodźców Ja się nudzę tyle samo, co Ty, jak kolejne malowanie robisz! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/u075.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 nie wiem jak moje krokuski przetrwaja, bo znowu biale g..... z nieba leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 U nas też sypie... Raz plucha, raz sypie... mróz na drodze, ślizgawica na drodze...No jak nic... zima drogowców zaskoczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 ze sniegu to tylko Orus jest zadowolony, szaleje jak wariat. DePeSzka a do Ciebie doszlo w koncu to biale czy dalej nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.01.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 fota będzie na Wielkanoc, przy wielkanocnych jajach umyję i nogi ...ja, w kiecy..., bez paluchów poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Oooj, Kłólik! Cześć, Kochany, jak miło, że wpadłeś! Dochtór, wypada Ci sesję zdjęciową walnąć, nie dasz rady bez sesji. Tarcia - CO doszło? Ten deszcz i wiatrzysko? Wszystko przez Was, bluźnicie na ten śnieg i pogoda głupieje, to nie jest normalna zima!!! Czekam na przesyłkę z merlina - strasznie długie terminy wysyłki mają! Na drukarkę i jakieś płytki trzeba czekać prawie dwa tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 DPS-ia wczorajsze biale g. sie na szczescie prawie stopilo, a balam sie ze bedzie na dluzej. ale nieuchronnie idzie wiosna, bo ja zaczelam porzadek z kwiatami w domu robic, obmylam wszystkie storczyki cale 5 szt, troszku poprzesadzalam inne i zastanawiam sie juz nad kwietna wystawka wiosenna. takie zapedy zawsze mam jak wiosne czuje. no nie ma bata, chyba ze luty nieprzyjemnie zaskoczy mrozem i sniegiem jak z ludowego powiedzonka "idzie luty podkuj buty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.01.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Amber jak rozkwitna to wrzuce na dziennik, ale sie dzis nuuuudzeeee.... a avek to okruszek PIEKNY!!! Az pobieglam do Twojego dziennika w nadziei, ze bialaska bedzie wiecej! I sie nie zawiodlam Cudny chlopiec! Mam nadzieje, ze z bioderkiem juz ok? My mamy dwa maluchy, wiec wiem jaka to radosc w domu i jaki smutek, gdy jedno choruje Bry Gospodyni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 dziekuje w imieniu Okrucha, w glowie mu sie poprzewraca ale faktem jest, ze to ulubieniec calej rodziny, z bioderkiem lepiej, nie kuleje a my ograniczamy zabawy biegajaco-skaczace. choc pan skoczny jest tym troche sfrustrowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 No mus to mus, musi się ograniczyć, dla swojego dobra. Dobry wieczorek, Amberciu, chociaż na dworze paskudnie dzisiaj... I mój net szybszy już szlag trafił!!! Wczoraj rano musiałam już wydzwaniać, bo się z sieci wymiksował, dzisiaj to samo - tylko dzisiaj to już całkiem umarł!!! Dobrze, że przezorna jestem i jeszcze sobie ten stary zostawiłam. I zaś trzeba jechać do punktu, ponoć karta SIM do niczego, wymienić trzeba. To jest dopiero goowno, a nie śliczny biały śnieżek, którego w dodatku nie ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 DPS-ia no ja tam chętnie cały śnieg Ci oddam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 U mnie telewizję wczoraj szlag trafił, wszystkie kanały wysiadły. Gdy dzwoniłam do "N-ki" to już na wstępie gadali, że ze względów na warunki kanały mogą być niedostępne - cwaniaki. Dzisiaj okey. Za to internet działa dobrze i tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 u mnie też ale Polsat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 moja C tez nie dzialala, ale mezul zostal wyproszony na zewnatrz z miotla aby oblepiona antene omiesc i wrocila tv. akcja powtarzana 3 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts