DPS 23.01.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 U mnie śniegu i śnieżyc nie ma, tv działa jak zegarek szwajcarski. Czy u Was AXN też ma taką fatalną siłę sygnału w porównaniu do innych stacji? Często mam tak, że na AXN mozaika i przerwy, a inne kanały nadają normalnie i porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Aaaa - na blogu napisałam trochę o hyzopie, bo przeważnie nikt nie wie, co to za ziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Aaaa - na blogu napisałam trochę o hyzopie, bo przeważnie nikt nie wie, co to za ziele. A musisz na blogu zamiast tutaj??? Ja tam na blogu nigdy nie wiem gdzie co i jak po kolei. No groch z kapustą strony inaczej daty inaczej echhh chyba mało rozgarnięta jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 U mnie śniegu i śnieżyc nie ma, tv działa jak zegarek szwajcarski. Czy u Was AXN też ma taką fatalną siłę sygnału w porównaniu do innych stacji? Często mam tak, że na AXN mozaika i przerwy, a inne kanały nadają normalnie i porządnie. tak u mnie dzialaja tylko HD, no dzialaja normalnie tylko co jakis czas sie mozaika pojawia. axn mam i zwykly i hd i dziala jak dobrze naostrzona pila tarczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Tarcia, no ale przecie jak klikniesz u mnie w stopce link to jako pierwszy od góry masz zawsze ostatni wpis... TUTAJ masz link bezpośredni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 kochana to przeciez sipatka ma anse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 kochana to przeciez sipatka ma anse no mam i co a se nie mogę czasem niegramotna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dobra byłam i poczytałam.I sobie posadzę bo mi się podoba i kolor i struktura a i ziemię mam dla niego - lichą i suchą, bo u mnie rzadko pada. Potrafi dookoła lać a u nas tylko pochmurno. Taki jakiś zakątek. Niedaleko jest Piorunów i słowo daję jak idzie burza to zawsze tam dociera i wali na calego. Jest tam kilka popalonych od piorunów drzew. Ciekawa ta moja "wiejska" okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 no mam i co a se nie mogę czasem niegramotna być mozesz kochana, a nawet czasem wrecz trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 No masz, ja jak zwykle ślepa komenda... No, w każdym razie dobrze, że Sipatka dotarła, gdzie trzeba. I ciesze się, że masz zamiar posiać, Sipatko - nie będziesz żałować, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nie dam się posiekać, ale chyba mi gdzieś ten hyzop cały migał w oczach .... tylko że ja go za zwykłe zielsko miałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Ja tak miałam z zupełnie innym kwiatem. Sprawa toczyła się na wyrwanym korzeniu, przetachanym na koniec działki, żeby przez lata się rozpadł. Latem wyrosła na nim roślina o fajowskich wielkich dość włochatych liściach. Magda wypatrzyła w nim Lulka pospolitego. Byliśmy pełni podziwu skąd u niej taka wiedza dopóki ten "Lulek" nie zakwitł przecudną przeogromną dziewanną. Edytowane 23 Stycznia 2012 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nooo, to rzeczywiście lulek... Braza - jesli jest u Ciebie, to wystarczy rozetrzeć liście w palcach, ma silny "prowansalski" aromat, rozpoznasz bez pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Nie wiedzieć czemu dwa razy poszło. U nas dzisiaj (znaczy rano, post ma datę wczorajszo-wieczorną) w końcu POKAZAŁA SIĘ ODROBINA ŚNIEGU! Cały świat od razu piękniejszy! Edytowane 24 Stycznia 2012 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.01.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 U nas dzisiaj (znaczy rano, post ma datę wczorajszo-wieczorną) w końcu POKAZAŁA SIĘ ODROBINA ŚNIEGU! i od razu wontek zasypało, że nikt nie mógł nic napisać a gospodyni nie odśnieżyła dopiero karlus z fiskarsem dał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 To ja też jestem chyba niegramotna, bo TV nie oglądam i połowę postów nie bardzo wiem o co cho... O hyzopie poczytałam...No i chyba Jamles masz racje... DPSie zasypało wreszcie... ale dlaczego niby tutaj nie zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A co, miałam sama z sobą gadać? Teraz, jak jest karlus z fiskarsem, to i od razu życie jakieś we wątku powstało! Śniegu troszkę nadal mamy, nie tyle, żeby odśnieżac, ale przynajmniej odrobina białego na polach i w lesie jest. Od razu świat piekniejszy się zrobił. Do miasta musimy jechać... Okropnie tego nie lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aaaa, no i a'prpos jeżdżenia autem, podaję pod rozwagę, może ktoś zechce się przyłączyć. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?195325-PROTEST-STOP-podwy%C5%BCkom-paliwa-!&p=5148583#post5148583 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Właśnie tego samego linka wkleiłam u siebie... Ja też po marketach nie lubię biegać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Uff, wróciliśmy... Świat nadal zimowy troszkę, więc łądniejszy. Wyjazd nie był taki straszny, bo udały mi się zakupy, więc zadowolona jestem. Chlebek w tym czasie prawie całkiem urósł, więc zaraz go upiekę, będzie w całym domu pachniało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts