Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

U mnie śniegu i śnieżyc nie ma, tv działa jak zegarek szwajcarski.

Czy u Was AXN też ma taką fatalną siłę sygnału w porównaniu do innych stacji?

Często mam tak, że na AXN mozaika i przerwy, a inne kanały nadają normalnie i porządnie. :rolleyes:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie śniegu i śnieżyc nie ma, tv działa jak zegarek szwajcarski.

Czy u Was AXN też ma taką fatalną siłę sygnału w porównaniu do innych stacji?

Często mam tak, że na AXN mozaika i przerwy, a inne kanały nadają normalnie i porządnie. :rolleyes:

tak u mnie dzialaja tylko HD, no dzialaja normalnie tylko co jakis czas sie mozaika pojawia. axn mam i zwykly i hd i dziala jak dobrze naostrzona pila tarczowa. :lol2:

Dobra byłam i poczytałam.

I sobie posadzę bo mi się podoba i kolor i struktura a i ziemię mam dla niego - lichą i suchą, bo u mnie rzadko pada. Potrafi dookoła lać a u nas tylko pochmurno. Taki jakiś zakątek. Niedaleko jest Piorunów i słowo daję jak idzie burza to zawsze tam dociera i wali na calego. Jest tam kilka popalonych od piorunów drzew. Ciekawa ta moja "wiejska" okolica.

No masz, ja jak zwykle ślepa komenda... :oops:

No, w każdym razie dobrze, że Sipatka dotarła, gdzie trzeba.

I ciesze się, że masz zamiar posiać, Sipatko - nie będziesz żałować, zobaczysz! :yes:

Ja tak miałam z zupełnie innym kwiatem.

Sprawa toczyła się na wyrwanym korzeniu, przetachanym na koniec działki, żeby przez lata się rozpadł. Latem wyrosła na nim roślina o fajowskich wielkich dość włochatych liściach. Magda wypatrzyła w nim Lulka pospolitego. Byliśmy pełni podziwu skąd u niej taka wiedza dopóki ten "Lulek" nie zakwitł przecudną przeogromną dziewanną.:lol2:

Edytowane przez sipatka

Nie wiedzieć czemu dwa razy poszło.

U nas dzisiaj (znaczy rano, post ma datę wczorajszo-wieczorną) w końcu POKAZAŁA SIĘ ODROBINA ŚNIEGU! :lol:

Cały świat od razu piękniejszy! :wiggle:

Edytowane przez DPS

A co, miałam sama z sobą gadać? ;)

Teraz, jak jest karlus z fiskarsem, to i od razu życie jakieś we wątku powstało! :D

Śniegu troszkę nadal mamy, nie tyle, żeby odśnieżac, ale przynajmniej odrobina białego na polach i w lesie jest. :lol:

Od razu świat piekniejszy się zrobił.

Do miasta musimy jechać... :sick:

Okropnie tego nie lubię!

Aaaa, no i a'prpos jeżdżenia autem, podaję pod rozwagę, może ktoś zechce się przyłączyć. ;)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?195325-PROTEST-STOP-podwy%C5%BCkom-paliwa-!&p=5148583#post5148583

Uff, wróciliśmy...

Świat nadal zimowy troszkę, więc łądniejszy.

Wyjazd nie był taki straszny, bo udały mi się zakupy, więc zadowolona jestem.

Chlebek w tym czasie prawie całkiem urósł, więc zaraz go upiekę, będzie w całym domu pachniało! :D