Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na szczęście doszłam już do siebie.

Tymczasem zakupy w necie też mnie zawodzą.

Zamówiłam w merlinie prostą drukarkę cz-b, a oni mi napisali po ponad tygodniu, że... nie mają! :mad:

Zamówiłam taka samą dzisiaj gdzie indziej, ciekawe, czy będzie.

Zachciało mi sie szydełkowej narzuty na łóżko i zaczęłąm robić.

Rooooobię... i rooooobię.... i rooooobię... i zrobiłam jakieś 15 x 20 cm! :jawdrop:

Jak to jest łóżko szerokie na 160 cm, i długie 2 m, a narzuta powinna być wieksza - to kiedy ja to zrobię??? :jawdrop:

Yetuś - jak w końcu zrobię :p to się okaże, że Twoje wyliczenia są mocno optymistyczne! :lol2:

U nas dzisiaj PIĘKNY dzień!

Troszeczkę śniegu, błękit na niebie, słońca blask - żyć, nie umierać, koniecznie pójdziemy z Sołtysem na spacer przed obiadem! :cool: :D

Nakroję Wam jak leci i jedzcie - każda jedna kromka pyszna jest! :cool:

http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/01/p6060041.jpg

No nie wiem, ja dosyc zawzieta jestem, może będę robić tę narzutę, a w międzyczasie mniejsze rzeczy.

Najwyżej będę ją robić 10 lat, a co mi tam, to nie wyścigi! :lol2:

no cudnie trafilam :bash: Dzisiaj zeszla moja ukochana maszyna do chleba .. :( I wcale nie chodzi o to, ze tak cudnie wypiekala, ale ze ona wspaniale i bezdotykowo wyrabiala :jawdrop: I chleb wszelaki, taki cudnie zdrowy, na zakwasie, z ziolami albo bez, z kminkiem i zurawina, z dynia, ze slonecznikiem i sezamem, z pistacjami i sliwka ... no kazdy .. A jakie drozdzowe krecila :jawdrop: Rzecz jasna pelnoziarniste i na baby z karmelizowanymi pomaranczami i na malutkie drozdzowki z wisnia, sliwka czy pieczonym jablkiem i kardamonem ...

A dzisiaj odeszla i moj mowi, ze for good :cry::cry::cry:

Przywitac sie przyszlam i przytulic ... :popcorn: