TAR 25.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 to ja poprosze pietke z duza iloscia masla i prosze troche posolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.01.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Pozdrowienia z krainy bezśnieżnej.... (oby jak najdłużej ) m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Tarcia - nie ma sprawy, ja tak jak Ty, tylko bez soli. Maksiu - Jak cudnie, że zajrzałeś, pozdrawiam także i wszystkiego dobrego, Kochany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Do miasta musimy jechać... Okropnie tego nie lubię! Ja też, jak mam wolne to mnie wołami z lasu nie można wywlec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja też, jak mam wolne to mnie wołami z lasu nie można wywlec... ja tez nie a zwlaszcza do pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Na szczęście doszłam już do siebie. Tymczasem zakupy w necie też mnie zawodzą. Zamówiłam w merlinie prostą drukarkę cz-b, a oni mi napisali po ponad tygodniu, że... nie mają! Zamówiłam taka samą dzisiaj gdzie indziej, ciekawe, czy będzie. Zachciało mi sie szydełkowej narzuty na łóżko i zaczęłąm robić. Rooooobię... i rooooobię.... i rooooobię... i zrobiłam jakieś 15 x 20 cm! Jak to jest łóżko szerokie na 160 cm, i długie 2 m, a narzuta powinna być wieksza - to kiedy ja to zrobię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.01.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 to ja poprosze pietke z duza iloscia masla i prosze troche posolic to nie tylko ja jestem ..... goopi PS. tak cimiężycielka twierdzi jak widzi ..... dużo masła i soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Spróbuję pomóc:(łóżko szerokie...) : (Rooooobię... i rooooobię.... i rooooobię...) = 106,67 x (Rooooobię... i rooooobię.... i rooooobię...) + 106,67 x (... a narzuta powinna być większa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Yetuś - jak w końcu zrobię to się okaże, że Twoje wyliczenia są mocno optymistyczne! U nas dzisiaj PIĘKNY dzień! Troszeczkę śniegu, błękit na niebie, słońca blask - żyć, nie umierać, koniecznie pójdziemy z Sołtysem na spacer przed obiadem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A ja się na tą drugą piętkę z masłem , ale bez soli załapię? DPSia... nie rób narzuty , bo yo długo zejdzie.. zrób bieżnik na stoliczek... za chwilę skończysz... I cieszę się ze pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 to nie tylko ja jestem ..... goopi PS. tak cimiężycielka twierdzi jak widzi ..... dużo masła i soli zara tam goopi, konieser po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja też chcę piętkę pachnącego chlebka z masełkiem i żółtym serkiem albo mniodkiem. Starczy tam tych przylepek????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja też chcę piętkę pachnącego chlebka z masełkiem i żółtym serkiem albo mniodkiem. Starczy tam tych przylepek????? i do tego kakao:yes: a przylepek starczy - obedrzemy chleb ze skory:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ale z nas okrutniki - obedrzeć ze skóry ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nakroję Wam jak leci i jedzcie - każda jedna kromka pyszna jest! http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/01/p6060041.jpg No nie wiem, ja dosyc zawzieta jestem, może będę robić tę narzutę, a w międzyczasie mniejsze rzeczy. Najwyżej będę ją robić 10 lat, a co mi tam, to nie wyścigi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 no cudnie trafilam Dzisiaj zeszla moja ukochana maszyna do chleba .. I wcale nie chodzi o to, ze tak cudnie wypiekala, ale ze ona wspaniale i bezdotykowo wyrabiala I chleb wszelaki, taki cudnie zdrowy, na zakwasie, z ziolami albo bez, z kminkiem i zurawina, z dynia, ze slonecznikiem i sezamem, z pistacjami i sliwka ... no kazdy .. A jakie drozdzowe krecila Rzecz jasna pelnoziarniste i na baby z karmelizowanymi pomaranczami i na malutkie drozdzowki z wisnia, sliwka czy pieczonym jablkiem i kardamonem ... A dzisiaj odeszla i moj mowi, ze for good :cry: Przywitac sie przyszlam i przytulic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.01.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Powód na Kitechenaid Zaraziłaś mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Powód na Kitechenaid Zaraziłaś mnie... wlasnie tlumaczylam w domu, ze to zejscie to nie byl sabotaz pod KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No tak - pożegnałaś wierną przyjaciółkę... Przytulam i udanego zastępstwa życzę, jak najszybciej z KA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 DPS-ia no weź mnie się właśnie dzisiaj skończył chlebuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts