DPS 27.01.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Na pewno już następny nastawiłaś, jak Cię znam, Ty przecie mróweczka, tfu! osiołek jesteś. Ho ho, mrozik u nas! A już myslałam, że nie będzie zimy tej zimy. Dobrze, że jest, bo od razu przyjemniej na świecie, rześko i miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 DPS-ia eeeeee no nie robiłam bo jakoś po nocy mnie się wstawać nie chciało go piec:oops: musi poczekać do niedzieli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.01.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No tak - pożegnałaś wierną przyjaciółkę... Przytulam i udanego zastępstwa życzę, jak najszybciej z KA. niestety pozegnalam Dzisiaj w ramach ostatniej drogi, podrzuce ja do punktu elektrosmieci Poki co, do wyrabiania drozdzowego musze przeprosic sie z malakserem ... U nas tez zima I pomyslec, ze od dwoch tygodni wygladam wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No nieeee, TO już na pewno TROCHĘ za wcześnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No nieeee, TO już na pewno TROCHĘ za wcześnie! Myślę, że Amber ma rację... tyż wyglądam... bezskutecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A Wy chciałyście skutecznie wyglądac wiosny w drugiej połowie stycznia? Nie, nie, moje drogie, zima MUSI być! Musi być wszystko po kolei, w swoim czasie. W marcu zacznę się niecierpliwić razem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A ja chcę śniegu! Co z tego, że -10 jak zielona trawa w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No pewnie, że śniegu trzeba! Toż mówię cały czas o tym, od paru tygodni, a one na mnie wrzeszczą. Śniegu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.01.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Myślę, że Amber ma rację... tyż wyglądam... bezskutecznie... Siostro :wiggle: Gospodyni jak tam postepy w wiesz czym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mam śnie, mam mróz i ... nie, nie jestem zadowolona. Dzisiaj nawet Tikuś mi przymarzł do podłoża, ruszyć nie mógł ani w przód ani w tył - mam gdzieś takie warunki, ja chcę wiosny i ciepła!! Ale oddaję sprawiedliwość - było słonecznie i dlatego tylko mam lepszy humor!!! Po kilku miesiącach chleb wstawiłam, chyba już się upiekł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 EZS siedze sobie na Forex zabezpieczajac tyly i cmokam na widok kursu interesujacej nas waluty Jeszcze troche a mozna zamawiac, te nasze wymarzone cuda Po maszynie do chleba miejsca na blacie mam az nadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja już nie cmokam, zebrałam zaskórniako-oszczędności, wsparłam ratami i czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Oooo, Ewa - gratuluję, będziesz teraz chyba szatan w kuchni! Braza, weź Ty wyszukaj jakieś stare zasłony choćby i przykryj tikusia jak stoi - będzie mu lepiej, a jak zasłony będą malowniczo zwisać, to i mogą od przymarznięcia uchronić. Amberciu, już Ty lepiej nie pytaj, bo z tym jak zwykle - nie jem, piję, żyję normalnie, waga stoi. Przyszły do mnie wreszcie płytki z merlina. Siedzę i cieszę się, i oglądam - mam w końcu swojego "Upiora w operze" i Stinga "A Winter's Night" z katedry w Durham. Znacie? Jak nie, to polecam, mnie obie płyty (DVD, wazne przy Stingu) zabierają w inny wymiar rzeczywistości, fascynujące, choć zupełnie od siebie różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ja i bez Stinga w innym wymiarze siedzę ... Z nudów sięgnęłam po raz n-ty po "Szachistę" Łysiaka ... świetnie się czyta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Siostro :wiggle: Mam śnie, mam mróz i ... nie, nie jestem zadowolona. Niezadowolona że jestem, to mało powiedziane... jestem WK&%$#ONA JAK CAŁE STADO SZATANÓW!!!:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 ja tez jestem wpieniona ale rozsadek mi mowi, ze to dobrze, robale wybije i roslinom dobrze zrobi. a poza tym to nienawidze tej pipipipipi zimy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Nie znacie się i malkontentki jesteście! Wiwat zima! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 hmmm, odezwala sie Pani Krolowa Zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 O matko, jak Ty ładnie o mnie mówisz, Tarcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 nooo i wielkimi literami te tytuly nadalam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts