jamles 01.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Jamles... sami rybną ucztę sobie zrobimy... Tylko jak ja Cię rozpoznam??? ... zrobię sobie kapelusz z trybuny robotniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Depsia ale w diecie, to zawsze jak sie smazy to na takim musnieciu oleju. Tak uczynilas? raczej w głębokim oleju zamiast z grilla, ale to jakieś ciapowate i przez ruszta by przeleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 a taka golonka z dużą ilością musztardy i pifo mniam, a hawerfloki, to dobre dla kozy,jak będzie chciała jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 a hawerfloki, to dobre dla kozy, jak będzie chciała jeść dlo kozy lepszo ..... kiecka z tym piwem toś smaka nie musioł robić golonka pomina, bo sam wszystkie chcom być szlankfrele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ja wymiękałam tego dnia, kiedy zjadłam śniadanioobiad o 13.00. Jako że dostępna byłą jedynie pizza (na pewno obrzydliwie tłusta i kaloryczna), to zeżarłam ją i dieta poszła sie paść. Czytałam ostatnio, że kobiety będące na diecie, w chwili, kiedy z jakiegoś powodu "zgrzeszą" choćby jednym cukierkiem, to żreją nieprzytomnie - o wiele bardziej niż te niebędące na żadnej diecie. Z tego wniosek, że lepiej sobie z góry wybaczyć tego jednego cukierka (albo coś innego), żeby nie był "grzeszkiem", bo wtedy nie mając poczucia złamania reżimu nie wpadnie się w szał dzikiego żarcia. Od jutra zaczynam od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No własnie. A placki smazyłam na teflonowej paskudnej patelni, więc prawie beztłuszczowo! Co ta koza się z nami wszystkimi ma, to ja już nawet nie mówię. Zaniedługo okaże się, że chcemy, żeby żarła kiecki, a ubierała golonkę, bo przecie nie żarła, skoro ma być szlankfrelka! Braza - a czy ja kiedykolwiek mówiłam, że potrafię albo lubię gotować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No dziecko moje starsze chce we wrześniu się żenić, nie mogę spowodowac, żeby Greenpeace wzywali... tak właśnie pomyślałam i miałam zapytać. Ooo, to bodziec potężny. A w Polsce czy poza nią? To ja też pytam... bo nic nie napisałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 W PL, tam trudno byłoby zaprosic całą rodzinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nooo to kiedy to weselicho i skąd synowa i czy teściowa polubiła synowa?...wiesz.. ja chyba nie dorosłam do tego by być teściową.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Wesele najprawdopodobniej we wrześniu. Synowa prosto z Szanghaju, rodowita Chinka. Póki co, oboje w UK. Tak czy siak, ślub tutaj, w PL. Chińska część gości (i angielska) dojedzie sobie! No i MUSZĘ jakos po ludzku wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 oj wezcie bez przesady, ja tyje, ale wlasnie w tym problem, ze nie od jedzenia, swoje waze, i tak jak mowilam w weekendy sobie nie zaluje. wiosna/latem glowne menu to ryby w kazdej postaci -chyba zdrowe nie? za grillem nie przepadam. A wczoraj mialam zrobic nalesniki, przyszlam do domu popatrzylam smetnie do lodowki, na kuchenke i znowu: eee nie chce mi sie, jem oczami, czytam przepisy i sie najadam u mnie w szafie jak u Arniki - pelan rozmiarowka jamles - obiecalam to dostaniesz i prosze mi tu nie jeczec, i nie tak publicznie, bo zaraz wszyscy beda chcieli DPS-ia to egotycznie bedzie, gratki. a synowa juz znasz? pokochalas? jak chcesz sie jedzeniowo ograniczyc to przyjedz do mnie, u mnie dzis np. jest tylko swiatlo w lodowce a w zamrazalniku standardowo kalafior i warzywa na patelnie , ten moj maz mnie kiedys zostawi, cale szczescie ze obiadki czasem jada na miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 sniadnie o 13.00, to nic przy papierochach Bo jak mniemam wentylujesz sie czesciej niz jesz ? Też Cię bardzo, bardzo lubię Jeszcze kawa ... chociaż przyznaję, od kilku miesięcy baaardzoooo spasowałam z moimi słabościami. Aaaa ... uwielbiam tłuste wędlinki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 jamles - obiecalam to dostaniesz i prosze mi tu nie jeczec, i nie tak publicznie, bo zaraz wszyscy beda chcieli DPS-ia to egotycznie bedzie, gratki. a synowa juz znasz? pokochalas? jak chcesz sie jedzeniowo ograniczyc to przyjedz do mnie, u mnie dzis np. jest tylko swiatlo w lodowce a w zamrazalniku standardowo kalafior i warzywa na patelnie , ten moj maz mnie kiedys zostawi, cale szczescie ze obiadki czasem jada na miescie A co on chce? Ja też chcę! Synową pewnie, ze znam, w zeszłym roku spedzała u nas dłuuugie wakacje razem ze swoją mamą! Bardzo ją lubię, ma mnóstwo wdzięku i dziecięcej radości w sobie, a mama... zadziwiająca kobieta, Chinka jak z naszych wyobrażeń i jeszcze więcej. Nie znam nikogo innego tak bystrego i pracowitego, a do tego pełnego szacunku dla innych ludzi! Młody więc chyba dobrze trafił. Mam nadzieję nie zostać nazbyt straszną mamuśką (hehehe... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.02.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ooo to Ty teraz bardzo zajęta będziesz przygotowaniami do ślubu. I zobaczysz, jak ci szybko waga zleci. Spokojna Twoja głowa............ i inne części ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Obyś Ty prorokiem, Sipatko, była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A co on chce? Ja też chcę! to jak on, to dostanie wiosna to pojedz do niego i mu zabierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nie wolno bliźniemu zabierać, ja chcę swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 jesooo, to moze sie podzieli, sam przeciez nie zezre:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.02.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 DPSia, - wiesz, że (ja już to mówiłam) "żółta rasa opanuje świat", jak mówiła moja prababcia, więc - umiesz się ustawić! A racze Twój sprytny syncio Jakby co - nie zapomnijcie o nas... A moja córa wychodzi za mąż pod koniec kwietnia... Będziemy mogły se z Tobą mówić "teściowo" Ala jaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Oby nie "stary rowerze"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts