Arnika 03.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Musiałabym przegrzebywać worki, które nie są potrzebne, ale szkoda wyrzucić... i tam w którymś worku jest ta suknia... No i tylko na wieszaku mogę.. bo na mnie ni chu chu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 No jeszcze jest trochę czasu, to może akurat TEN worek wpadnie Ci w ręce. No na wieszaku, na wieszaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Sprawdziłam te worki co są w garderobie w pawlaczu, ale nie widzę ich.. sama nie dam rady ich wrzucić, wiec nie wyciągam na dół... ale popatrzę jeszcze, jeżeli jest na strychu... to teraz tam nie wchodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Hmmm... Może to i lepiej świekrą być, w każdym razie WSZYSTKIE TE WREDNE DOWCIPY O TEŚCIOWYCH TO NIE O MNIE!!! Tiiiaaaa ... a świstak siedzi i zawija ... w sreberka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Bo świstak nie umiał czytać ze zrozumieniem... I nie wiedział, że świstaki nie zawijają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Małe 38?! Arnisia, toż przy moim wzroście 172 cm, to jest nieosiagalne... Nie w tym wieku... nie rozumiem, dlaczego nie???? A niby co ma wiek do tego??? Wiem, ze moze byc troche trudniej, no ale to JEST mozliwe! Slonko, na duchu nie upadaj i nie zaczynaj od usprawiedliwiania i wymyslania komfortowych przeszkod Ja tez mam 172 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ale nie masz tylu lat, smarkata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 nie rozumiem, dlaczego nie???? A niby co ma wiek do tego??? Wiem, ze moze byc troche trudniej, no ale to JEST mozliwe! Sorry, że się wtrące, ale w "pewnym wieku" odchudzone 36 wygląda nieapetycznie. Co innego trzymać wagę przez całe życie a co innego tyle schudnąć. DPSia, troszkę zawsze warto, ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 święte słowa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Też mam 172! Cóż za pospolity wzrost! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Sorry, że się wtrące, ale w "pewnym wieku" odchudzone 36 wygląda nieapetycznie. Co innego trzymać wagę przez całe życie a co innego tyle schudnąć. DPSia, troszkę zawsze warto, ale bez przesady no ale byla mowa o 38 a nie o 36. Rozmiar 38 jest zupelnie normalny i kobiecy w kazdym wieku. W biodrach to az 94 - 104, a wiec calkiem sporo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 BTW "pań w pewnym wieku" rozmiar 36 w pewnym wieku ... dodam ze na zywo jeszcze piekniejsza i jeszcze bardziej witalna http://i.hityczykity.pl/uploads/tx_hck/zdjecia_pojedynki/akpa20110118_paszporty_ae_2607.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ona nosi 36?????????????? A pomyśleć, że kiedyś spędzałam z nią wakacje w Juracie... Bojjjj kiedy to było... a teraz .. babcia... ale za to jaka.... 38 jest dobre I powiem, jakie wy Wszystkie wysokie jesteście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ciekawe, ciekawe... Jakby w polu latem zaiwaniała, w kuchni i w ogrodzie, też byłaby taka? Ja chcę schudnąć, ale jak będę miała nawet 40 - 42, to uznam, że jest nieźle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Z pewnoscia 36. Kamery i swiatlo kazdemu dodaja 10 kg wiecej Ona jest bardzo drobna i bardzo szczupla. Przy tym rzeczywiscie ma wytrenowane cialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Lubią ją jako prezenterkę... zawsze pełna energii....Szczególnie jak odbierała telekamery czy jakiąś inną nagrodę i w sylwestra.. miała niebieską bardzo błyszczącą sukienkę... z pewnością wyglądała na ciut więcej niż 36... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 I widzisz Ambercia.... przydał by się foto shop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A kto to ta pani?Muszę ją znać?I ile operacji miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ewa - Ambercia, Ty się nie obrażaj, że my tu sobie dworujemy, ale 36 to przesada, naprawdę. jak kto chce występować w telewizji, to niech sobie ma 36, dla mnie to zbyt ekstremalne podejście. Jak zwykle mamy piekne słonko i mrozik. Chciała nam woda w rurach zamarznąć, ale nie zdążyła, rano odkręciliśmy kurki i musiała popłynąć, choć miała opory. Już mam ból głowy z tym weselem, zaproszenia trzeba wybrać, zaprojektować załatwić, a ja sama jedna, biedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No dobra, zaproszenia prawie zaprojektowane, a w międzyczasie na dworze... spadło troszkę śniegu, lalala!!!! Ojjj, jak od razu inaczej na świecie, jak pięknie, jak chce się żyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts