Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małe 38?! :jawdrop:

Arnisia, toż przy moim wzroście 172 cm, to jest nieosiagalne... :(

Nie w tym wieku...

nie rozumiem, dlaczego nie???? A niby co ma wiek do tego??? Wiem, ze moze byc troche trudniej, no ale to JEST mozliwe! Slonko, na duchu nie upadaj i nie zaczynaj od usprawiedliwiania i wymyslania komfortowych przeszkod :p

Ja tez mam 172 cm :wiggle:

nie rozumiem, dlaczego nie???? A niby co ma wiek do tego??? Wiem, ze moze byc troche trudniej, no ale to JEST mozliwe!

Sorry, że się wtrące, ale w "pewnym wieku" odchudzone 36 wygląda nieapetycznie. Co innego trzymać wagę przez całe życie a co innego tyle schudnąć.

DPSia, troszkę zawsze warto, ale bez przesady :)

Sorry, że się wtrące, ale w "pewnym wieku" odchudzone 36 wygląda nieapetycznie. Co innego trzymać wagę przez całe życie a co innego tyle schudnąć.

DPSia, troszkę zawsze warto, ale bez przesady :)

no ale byla mowa o 38 a nie o 36. Rozmiar 38 jest zupelnie normalny i kobiecy w kazdym wieku. W biodrach to az 94 - 104, a wiec calkiem sporo!

Ciekawe, ciekawe...

Jakby w polu latem zaiwaniała, w kuchni i w ogrodzie, też byłaby taka? :p

Ja chcę schudnąć, ale jak będę miała nawet 40 - 42, to uznam, że jest nieźle! :yes:

Ewa - :rotfl:

Ambercia, Ty się nie obrażaj, że my tu sobie dworujemy, ale 36 to przesada, naprawdę.

jak kto chce występować w telewizji, to niech sobie ma 36, dla mnie to zbyt ekstremalne podejście. ;)

Jak zwykle mamy piekne słonko i mrozik.

Chciała nam woda w rurach zamarznąć, ale nie zdążyła, rano odkręciliśmy kurki i musiała popłynąć, choć miała opory.

Już mam ból głowy z tym weselem, zaproszenia trzeba wybrać, zaprojektować załatwić, a ja sama jedna, biedna...

No dobra, zaproszenia prawie zaprojektowane, a w międzyczasie na dworze... spadło troszkę śniegu, lalala!!!! :lol:

Ojjj, jak od razu inaczej na świecie, jak pięknie, jak chce się żyć!!! :wave: