TAR 04.02.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 mi tez sie chce zyc, bo zjadlam wlasnorecznie robione placuszki ziemniaczane z tarta cebulka, mhmhm pyyyyszne byly jedyny minus to to, ze snieg znowu padal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Depsia jesli sama projektujesz, to pamietaj o kolorach czy motywach przewodnich No wiesz ... wszystko musi byc spojne i powiazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No, staram się pamiętać. Mnóstwo obrazków w sieci obejrzałam, żeby jakieś pojęcie mieć, poczytałam też strony ślubno - weselne, żeby siary nie było. Będzie na pewno mnóstwo czerwonego (chińska tradycja), lampiony, czerwone tiule i obrusy na sali, dekoracje itd. Zaproszenia tez będą na czerwonym papierze, z motywami chińskimi. Jak już mamy tę egzotykę w rodzinie, to chcemy zaszaleć. No Tarcia, jak Ty możesz na śnieg narzekać, Kochana! Śnieg jest cudny, wspaniały, jak jest zima, to MA być śnieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Tylko upewnij się, co te motywy znaczą. Przyjadą ludzie, którzy znają chiński, żeby wpadki jakiejś nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nie znoszę zimna, ale po prawdzie - takich obrazów jakie maluje zima to chyba żadna pora roku nie maluje!!! Krajobraz wydaje się wręcz nierzeczywisty - szkoda tylko, że w czasie zachwycania się widokami tak straszliwie doopsko marznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 DPS-ia coz ja poradze, ze ja zimy nie lubie, ja dziecko lata jestem :D:D za to Okruszek lubi w sniegu sie tarzac, choc jak zimno to tez nie za bardzo chce wychodzic, chyba ze juz musi. tez cieplolubne stworzenie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Depsia w Ty wiesz ze mamy The Year of the Black Water Dragon, no! Tydzien temu na CNBC byl fajny wywiad z malym, energicznym Chinczykiem o symbolice i perspektywach na ten rok ... Oj bedzie sie dzialo ... Moje siersciuchy takich mrozow nienawidza ... cos ... jak pan taki kram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 moj mrozow tez nie lubi ale w sniegu wytarzac sie to juz tak. A co sie bedzie dzialo??? Chce uslyszec tylko dobre wisci, mam dosc kryzysow, katastrof, chorob, problemow i smierci. prosze o same pozytywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Motywy sprawdzam uwaznie, na razie poszło chinese gate dla młodych na zaproszeniu i chiński napis "zaproszenie" - bardzo dziwne krzaczki i domki! I tak zweryfikuję u Młodej, żeby jakichś jaj nie było... Mówcie sobie, co chcecie, zima to PIEKNA pora roku i cieszę się, że nawet ciocia Braza to przyznała głośno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A co sie bedzie dzialo??? Chce uslyszec tylko dobre wisci, mam dosc kryzysow, katastrof, chorob, problemow i smierci. prosze o same pozytywy hmmm ... jakby tu spelnic Twoje wymagania No wiec taaaak .... maly, energiczny Chinczyk gdy mowil o pozytywach, to przede wszystkim, ze czekaja nas .... zmiany ... no wiesz zmiany, zmiany, zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A trzeba by poszukać w necie horoskopu chińskiego dla siebie, ja na ten przykład okazałam się być spod znaku Bawoła... Synowa radosnie zameldowałą mi: "you're a cow!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 hmmm ... jakby tu spelnic Twoje wymagania No wiec taaaak .... maly, energiczny Chinczyk gdy mowil o pozytywach, to przede wszystkim, ze czekaja nas .... zmiany ... no wiesz zmiany, zmiany, zmiany O kurrr..... A gdzie stabilizacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 I tę synową uratowało tylko to, że jej mama stała obok i młoda dodała równie radośnie: "My mum is a cow, too!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 acha, znaczy bedzie u mnie zmiana, wygram w totka i zmienie swoje zycie ...... na lepsze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A trzeba by poszukać w necie horoskopu chińskiego dla siebie, ja na ten przykład okazałam się być spod znaku Bawoła... Synowa radosnie zameldowałą mi: "you're a cow!" no popatrz, ja jestem Tygrysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No to chociaż możesz mówić, że uwieczniono Cię w chińskiej kinematografii, cały świat wszak zna "Przyczajonego tygrysa, ukrytego smoka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 co prawda, to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Maly, energiczny Chinczyk mowil, ze najgorzej beda miec Psy i Smoki ... A poza tym cale Chiny nagle chca miec w roku Smoka potomka. No uwazaj Depsia bo rychlo Babcia zostaniesz, chociaz rok Weza tyz na bara-bara dobre Z uwagi na zasade jedna rodzina - jedno dziecko, ciezarne Chinki na gwalt wybywaja do Hongkongu. Znajome z Hongkonku mowia, ze protestom przeciwko takiej migracji nie ma konca. Chinki z Chin zabieraja miejsc w szpitalach i obnizaja standard uslug medycznych ... hmmm kazdy ma swoj krzyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A kto zrobił dzieło o bawołąch???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No to chociaż możesz mówić, że uwieczniono Cię w chińskiej kinematografii, cały świat wszak zna "Przyczajonego tygrysa, ukrytego smoka". nuuuudy Pani, nuuuudy okropniaste ... dla mnie poza targetem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts