Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, staram się pamiętać. Mnóstwo obrazków w sieci obejrzałam, żeby jakieś pojęcie mieć, poczytałam też strony ślubno - weselne, żeby siary nie było. :lol2:

Będzie na pewno mnóstwo czerwonego (chińska tradycja), lampiony, czerwone tiule i obrusy na sali, dekoracje itd.

Zaproszenia tez będą na czerwonym papierze, z motywami chińskimi.

Jak już mamy tę egzotykę w rodzinie, to chcemy zaszaleć. ;)

No Tarcia, jak Ty możesz na śnieg narzekać, Kochana!

Śnieg jest cudny, wspaniały, jak jest zima, to MA być śnieg! :D

Nie znoszę zimna, ale po prawdzie - takich obrazów jakie maluje zima to chyba żadna pora roku nie maluje!!! Krajobraz wydaje się wręcz nierzeczywisty - szkoda tylko, że w czasie zachwycania się widokami tak straszliwie doopsko marznie :)

Motywy sprawdzam uwaznie, na razie poszło chinese gate dla młodych na zaproszeniu i chiński napis "zaproszenie" - bardzo dziwne krzaczki i domki!

I tak zweryfikuję u Młodej, żeby jakichś jaj nie było... :lol2:

Mówcie sobie, co chcecie, zima to PIEKNA pora roku i cieszę się, że nawet ciocia Braza to przyznała głośno! :D

A co sie bedzie dzialo??? Chce uslyszec tylko dobre wisci, mam dosc kryzysow, katastrof, chorob, problemow i smierci. prosze o same pozytywy

hmmm ... jakby tu spelnic Twoje wymagania ;) No wiec taaaak .... maly, energiczny Chinczyk gdy mowil o pozytywach, to przede wszystkim, ze czekaja nas .... zmiany ... no wiesz zmiany, zmiany, zmiany :rolleyes:

A trzeba by poszukać w necie horoskopu chińskiego dla siebie, ja na ten przykład okazałam się być spod znaku Bawoła... :jawdrop:

Synowa radosnie zameldowałą mi: "you're a cow!" :rotfl:

hmmm ... jakby tu spelnic Twoje wymagania ;) No wiec taaaak .... maly, energiczny Chinczyk gdy mowil o pozytywach, to przede wszystkim, ze czekaja nas .... zmiany ... no wiesz zmiany, zmiany, zmiany :rolleyes:

O kurrr.....

A gdzie stabilizacja!

Maly, energiczny Chinczyk mowil, ze najgorzej beda miec Psy i Smoki ... A poza tym cale Chiny nagle chca miec w roku Smoka potomka. No uwazaj Depsia bo rychlo Babcia zostaniesz, chociaz rok Weza tyz na bara-bara dobre ;) Z uwagi na zasade jedna rodzina - jedno dziecko, ciezarne Chinki na gwalt wybywaja do Hongkongu. Znajome z Hongkonku mowia, ze protestom przeciwko takiej migracji nie ma konca. Chinki z Chin zabieraja miejsc w szpitalach i obnizaja standard uslug medycznych ... hmmm kazdy ma swoj krzyz ;)