TAR 05.02.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Nie debil... i tak go nazywają ... z tym, że on swojej żonie nigdy by nie pozwolił nawet na takie ciuchy spojrzeć.... moze za duzo slucha pewnego radyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Eeee nieeee.... on na czarnych psy wiesza jak diabli....Mojemu mężowi się baaardzo podoba, mnie też, bo inaczej bym się tak nie ubrała,... łańcuch zdjęłam dopiero jak kozaki mi przeszkadzały... a on erotoman gawędziarz, więc chyba nawet spojrzeć nie może..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 No masz... Na obcasy to ja się namówić nie dam, na pewno. Mam dośc krótkie stopy, jak na swój wzrost (noszę 38, a mam 172 cm), na czymś to trzeba oprzeć. Stopy więc od dzieciaka mam dość masywne. Nie wygląda to najlepiej na świecie, ale trudno, przywykłam. Po włożeniu obcasów w ciągu godziny stopy mi płoną, a nogi muszę natychmiast uwolnić z okowów. Mam takie jedne dyżurne buty na nieduzym obcasie, jak Arnika, to na początek się nadadzą, na później coś sobie kupię płaskiego i już. Skarmelizowane te robale podać? A kto mi je przyrządzi? I kto potem przed rodziną mnie ochroni? Ambercia, to czekam na ten telefon. Pawełku - ja tam na chińskiej kuchni się nie znam, wystarczy, że synowa się zna (trochę, jej mama duuuużo lepiej ), to od czasu do czasu spróbuje się i starczy! Robale i żyjątka morskie to nie dla mnie, wiesz przecie. Rozmiar 38 to ja miałam... 11 lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.02.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 kokietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Kochana wlasnie uslyszalam katem ucha w wiadomosciach "Zima nie nalezy sobie niczego zalowac" pasuje mi ta filozofia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.02.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Depsia to masz idealna stopke do swojego wzrostu U mnie tez 172 i 38 but Czesto wyzsze kobiety niestety wraz ze wzrostem, dostaja dlugie stopy i to jest dopiero problem Ale na 38 to Ty nie narzekaj!!! W kazdym sklepie kupisz super szpilki dla siebie A poza tym, to nie ma zmiluj! Na TAKA okazje to musisz wygladac zjawiskowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 No i kapelusz włóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ambercia - tylko Twojemu młodemu wiekowi mogę przypisać namiętność do szpilek, u mnie - ODPADA. Dochtór - (chyba, że jesteś do tego stopnia złośliwy...? ) Póki co, to ja się zastanawiam, skąd my weźmiemy kasę na to wesele, strasznie dużo pieniędzy to pochłania. A jeszcze musi zostać w skarpecie na zimę, kiedy nie ma praktycznie żadnych dochodów. Ot, łamigłówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 DPS-ia z butami to nie ściemniaj jak ja na moje krótkie platfusy kupiłam buty na wyyyysokim obcasie i to baaaardzo wygodne bo na platformie więc się sporo obcasa niweluje a moje marne 156 w porywach do 158 cm nagle zdecydowanie zbliżyło do 168 cm:rotfl: jedyna wada tych butów to cena niestety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.02.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Kapelusz! Arnika ma rację. Angielki noszą na takie okazje kapelusze obowiązkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.02.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Kapelusz! Arnika ma rację. Angielki noszą na takie okazje kapelusze obowiązkowo! niby tak, ale z tego co wiadomo, to nie bedzie uroczystosc polsko-angielska, ani tym bardziej angielsko-angielska A jakos Depsie nie podejrzewam, ze w ramach zaciesniania przyjazni z tesciami Mlodego bedzie chciala wcisnac sie w kimono Dosc czesto fotografujemy zagramaniczne sluby i co do Anglielek to owszem i piekne kolorowe kapelusze maja i cudne idealnie dopasowane rekawiczki, ale chlaja jak zadna europejska nacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 No! To prawda jest, matko jedyna, jak oni chlają!!! I Angole, i Angielki!!! Bożesz, ile ja tam widziałam zataczających się, wrzeszczących, półnagich pijanych dziewczyn na ulicy, to szok... Szpilek nie będzie i basta. Nieduży obcas przez pierwszą godzinę wesela. I tak nie wiem, jak to wytrzymam, bo w kościele też przecież trzeba mieć ten głupi obcas. Oficjalnie ogłaszam: po pierwszym tygodniu programu activii na liczniku jest nieco ponad kilogram mniej. Nie jest to olśniewający wynik, ale i tak jestem zadowolona, po modyfikacjach wymuszonych przez Sołtysa dieta jest smaczna i zdrowa, nie głoduję i zdrowo jem. Gdyby tak sie utrzymało, to przy pewnej dozie wytrwałości może uda się schudnąć. Jak ja się cieszę, że my tę kozę w sypialni mamy! Na dworze mróz, a w sypialni po rozpaleniu w ciągu 15 minut robi się cieeeeepło. W chałupie arktyczny mróz panuje poza tym, rano w salonie poniżej 10*C. Sołtys już poleciał rozpalać, może uda się dzisiaj doprowadzić temperaturę do przyzwoitego poziomu pomieszczeń mieszkalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.02.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 To jak w ogrzewanym domu taka niska temperaturka to jaka jest w moim domku zamkniętym na cztery spusty? Mam nadzieję, że termometr w saloonie jeszcze nie poszedł w drzazgi od mrozu . Nawet jechać mieliśmy, ale się bałam że nam klucz w zamku zamarznie to co wtedy? do wiosny czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 a ja mam wq...rwa na maksa, u mnie w pracy dzis +11 st. , bo jakis ....... bawil sie ogrzewaniem i na weekend wylaczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jak ja się cieszę, że my tę kozę w sypialni mamy! Na dworze mróz, a w sypialni po rozpaleniu w ciągu 15 minut robi się cieeeeepło. W chałupie arktyczny mróz panuje poza tym, rano w salonie poniżej 10*C. Sołtys już poleciał rozpalać, może uda się dzisiaj doprowadzić temperaturę do przyzwoitego poziomu pomieszczeń mieszkalnych. Na noc nie palicie???? U mnie najniżej to spadło w mrozy prawie 30 stopniowe... rano było 16 stopni w salonie. Teraz oscyluje w granicach 18-19. No ale dziś mróz jeno do do -17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.02.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nie zazdroszczę w takich warunkach to chyba nawet pracować nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 TAR ciepełko posyłam DPSia a ja myślałam o takim chińskim kapeluszu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 dogrzewam sie farelka i wlasnie dlatego m.in nienawidze podlogowki, jej bezwladnosc jest powalajaca, nagrzeje sie dopiero jutro. gdyby nie to, ze mam naprawde duzo spraw papierkowych "na firmie" to popracowalabym w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nocą nie palimy, w sypialni w ciągu dnia jest naprawdę ciepło, a w nocy nie lubię mieć gorąco. I tak spię bez piżamy, bo bym się ugotowałą. Sołtys zawsze wieczorem (chyba specjalnie!) jeszcze dohajcuje tak, że nie sposób wysiedzieć, człowiek musi się rozebrać. Arnika - te kapelusze takie, co to wszyscy ,yślą, że chińskie, to one wietnamskie są. Też myśleliśmy, że to chińskie, dopiero nasze Chinki nas wyprostowały, że u nich takich nikt nie nosi, tylko u Wietnamczyków. No to nie będę przecie na Wietnamkę się przerabiać, nie? ') I muszę pomyslec - czy wkładac jakąś długą sukienke, czy jednak nie... Chyba wolałabym jakąś elegancką, ale taką za kolano, wystarczyłaby... No nic, zobaczy się, jak to będzie. Dzisiaj dopiero zebraliśmy dekoracje świąteczne w domu. No lubię święta, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ale jesteś rozgrzana dziewczyna Ja dekoracje nadal mam... bo nie ma kto w ten mróz iść na strych po kartony.. brrr zimno jest jak diabli.... Więc pewnie jeszcze trochę postoi... Hmmm za Wietnamke się nie przebieraj... Jaką długość lubisz? jaki masz kolor oczu, kolor włosów, jakie kolory lubisz, w jakich Ci jest do twarzy???? Jak nie długą.. ja bym wybrała długą... , to za kolanko... Jaki kolor będzie miała młoda? biały? To może ekrii .. z koronki, długa prosta, bardzo elegancka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts