DPS 06.02.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ha, Kochana - ja Ci mogę nawet fotę na priva przesłać, ale to na pewno i tak skończy sie w ten sposób, że pójdę na deptak w Żarach, odwiedzę kilka sklepów z ciuchami, w każdym przymierzę po 2-3 kiecki i wrócę po tą pierwszą. Jak kupowałam w zeszłym roku na rodzinne zjazdy, to tez tak było. I ładną znalazłam, taką z bolerkiem, ecru-latte-cappuccino, od góry taka coraz ciemniejsza. Bardzo ładna, zresztą ja dobrze czuję sie w takim zestawie kolorów. No ale teraz musi być nowa, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 No ba...Sołtysowi krawat kup czerwony w mały wzorek i będzie chłop ubrany.. Ty to musisz mieć nowe.... I to nawet ze trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Eee Sołtysowi trzeba kupić krawat w kolorze lub chociaż w odcieniu pasującym do sukienki...W końcu jako para idą co nie? Znaczy się - występują jako para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jesli Sołtys nie podpadnie do tego czasu. Albo ja Sołtysowi. Ale on w ecru goopio by wyglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 To Mu caffe-latte kup, w tym będzie dobrze wyglądał! Nie martw się o Sołtysa tylko już zacznij sobie kreacji szukać - mało czasu, droga pani, mało czasu ... Matko, w salonie i w kuchni rano mam 18-19 stopni, po rozpaleniu w kominku już jakieś 20-21 i tak chwilami mnie trzęsie. Przy niższej temperaturze komuś na pewno zrobiłabym coś złego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Braza, ja dziś poszłam do pracy i myślałam, ze się ugotuję! W pokoju ze 30 stopni, do kaloryfera nie da się dotknąć ani zakręcić, bo to stary rupieć. I słońce prosto w okna. Cały dzień siedziałam przy otwartym lufciku dodatkowo wietrząc oknem co godzinę. Na dwór wyszłam rozpięta, z gołą głową i ciesząc się, że wreszcie troszkę chlodniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No ale u Ciebie, Ewa, musi chyba być ciepło, ludzie ściągają ciuchy do badania. Brazunia - 18-19 rano to rozpusta jest. Ale 20-21 to trochę z kolei za mało... Chyba też bym się sfrustrowała. Mnie dzisiaj coś spać nie dało, no to wzięłam i rozpaliłam w kozie, mam już cieplutko. Latte, powiadasz... Coś w tym jest, chyba przemyślę. Dochodzę do wniosku, że tan cały jogurt activia nic nie daje w wiadomym temacie. Program activii ok, będę na razie kontynuować, ale kupię sobie jakiś zdecydowanie tańszy jogurt, na to samo wyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Nie wiem czy activia daje czy nie, ale mi smakuje. A pewnie, że mało, dla mnie mało, więc siedzę przed kominkiem i doopy nie ruszam nigdzie, chyba że już baaardzoooo muszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dodam w temacie, w sumie mało odkrywczo,że NAJSKUTECZNIEJ rozgrzewa się OD ŚRODKA. Ja wiem, że to trochę głupio tak przed 12tą ale jest poważne usprawiedliwienie. Tylko musi być wysoki procent. Ze sprawdzonych przez piszącą te słowa - 1.domowa nalewka śliwkowa (nie mylić ze śliwowicą, na pewno też niczego sobie..) - ale już się skończyła , 2.domowa nalewka typu ratafia - doskonała (natychmiast ciepło), 3.w razie nieposiadania wymienionych i domowych może być żoładkowa gorzka (lubie miętową). Wystarczy kieliszeczek ( z tych większych..) - podkreślam! ;-) Brazia, Ty chyba nie stosujesz, ale JAKO LEKARSTWO.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hm... Ja chyba zaraz wypróbuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.02.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No ale u Ciebie, Ewa, musi chyba być ciepło, ludzie ściągają ciuchy do badania. (...) ...a jeśli oni mogą się przed tobą rozbierać do rosołu, to i ty możesz przecież wypisywać recepty w bikini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 dzien dobry wpadam na chwilke i sie zmywam.ja wczoraj zlalam pomaranczowke, robiona na spirycie, jest tak mocna, ze chyba nadaje sie do lekkego rozrzedzenia ale przepyszna wyszla. jarzebiaczek tez juz klarowny. ide dalej uprawiac samobiczowanie polaczone z wcur_iem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 DPSia - polecam GORĄCO! A jak zaczniesz to ... nie przestaniesz (..rzecz jasna to kwestia siły woli... podobno ..) Ja obecnie rozgrzewam się ratafią i powiadam Wam - zimą staje się jasne, dlaczego panbóg dał nam alkohol A tak na serio - wystarczy jeden kielonek (no - koniakówka..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.02.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 taka 1000 ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Własnie zakupy zrobiłam na drugi tydzien dietki, zadowolonam, bo dietka działa, tylko zmarzłam niemiłosiernie! Moja kózka w sypialni, moja kózeczka kochana, ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 "..Oj kózko, kózko, żebyś ty jeszcze gotować umiała....." (a może KOZIOŁKU...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 I jak DPSia dietowanie? Ćwiczysz coś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.02.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ...a jeśli oni mogą się przed tobą rozbierać do rosołu, to i ty możesz przecież wypisywać recepty w bikini podrzucasz mi pomysł na rozładowanie kolejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ewa, odnoszę dziwne wrażenie, że byłabyś najbardziej obleganą lekarką w Polsce Rozgrzewaczy nie stosuję (niestety, albo stety), ale w zamian wypijam hektolitry herbaty z sokiem malinowym albo z cytryną (na zmianę)! Dzisiaj już było w dzień -7 - co najmniej o 20 stopni za mało, ale widzi mi się, że idzie ku lepszemu. Czego sobie i Wam wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 podrzucasz mi pomysł na rozładowanie kolejki? sadze, ze wtedy kolejka bylaby jeszcze dluzsza i w wiekszosci panowie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts