Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Herbata z chili? :o

Nie słyszałam, ale kto wie, może kiedyś odważę się spróbować. ;)

Arnika - dietowanie idzie dobrze, naprawdę jestem zachęcona.

Jem zdrowo, najadam się, trochę ćwiczę i - chudnę! :D

Na razie troszkę, niedużo, ale i tym się cieszę, a co! :lol:

A ja sie dzis wysililam i zrobilam zupe jarzynowwa wiosenna w wersji "light", bez smietany i innych zageszczaczy, tylko warzywa gotowane na kilku peczkach natki, piersiach z indyka, na kostce rosolowej, na koniec posypana obledna iloscia swiezego koperku :D

A ja nienawidzę gotować...

Ale znajomy zresztą forumowy bywa u nas czasami na obiadach , i stwierdził, ze ja ściemniam, bo nie można tak dobrze gotować nie lubiąc gotować... No czyli potrafię, a jednak kuchnię oddam w leasing;)

I bigos i fasolka po bretońsku i grochowa, i zrazy zawijane( rolady jak kto woli) i gołąbki.. podobno moje są najlepsze...

Ale mi smaka robicie....

O matko! Tu wciąż na zmianę odchudzają się albo obżerają!!! W dodatku teraz zaczęli pić! Poczytałam i poleciałam do kuchni po... rakiję figową. Pyyyycha!!!

Herbatkę z imbirem piję w rekordowych ilościach tej zimy.

Ewa i tak jest bardzo obleganą lekarką, chociaż w sumie to nie wiemy, w jakim stroju porad na forumie udziela.

Ale może efektów dietowania będzie mozna. ;)

Mam nadzieję, że i mnie się uda parę kilo chociaż zrzucić.

Arnika - ja nie lubię i nie umiem gotować.

Potrafię robić dobre przetwory i dobry chleb, parę zupek...

Upiec kurczaka...

Co innego to słaaaabo, pani, słaaaaboooo... :cool:

Jakby nie Babcia, to my wszyscy bylibyśmy wychudzeni z braku porządnego jedzenia... :oops:

Oooo to już wiem... babcia do sanatorium, albo na wczasy... Przez Babcie musisz się odchudzać...

Jamles.. ja to już na wnuki mogę czekać, choć mi się absolutnie nie śpieszy... absolutnie!!!!

Swoich budrysów mam dwa, i już ani jednego.. Choć zawsze chciałam mieć trójkę, ale z dziewczynką i zdrowe.. po kłopotach z Emilem to już na nic się nie namówię... Oj NIE :no:

Żebyś wiedziała, jakby Dziadkowie oboje pojechali się wywczasować, to bym schudła na bank!

Tylko nie wiem co z mojego Sołtysa by zostało, bo On szczupły przystojny chłopak, wysechłby mi na wiór Anioł mój... :rolleyes:

No i o Babci kury musiałabym dbać w tym mrozie! :sick:

Najlepiej w maju gdzieś by Ją wysłać... :rolleyes: