Gagata 07.02.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dosyp sobie Brazula do tej herbaty (razem lub osobno) chili, imbiru, cynamonu.. Wszystko ładnie (i bez procentów) rozgrzewa OD ŚRODKA NA ZDROWIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Herbata z chili? Nie słyszałam, ale kto wie, może kiedyś odważę się spróbować. Arnika - dietowanie idzie dobrze, naprawdę jestem zachęcona. Jem zdrowo, najadam się, trochę ćwiczę i - chudnę! Na razie troszkę, niedużo, ale i tym się cieszę, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A ja sie dzis wysililam i zrobilam zupe jarzynowwa wiosenna w wersji "light", bez smietany i innych zageszczaczy, tylko warzywa gotowane na kilku peczkach natki, piersiach z indyka, na kostce rosolowej, na koniec posypana obledna iloscia swiezego koperku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 a ja w ramach diety jadłam dzisiaj bigosik od teściowej:rotfl: jak nie mama to teściowa i jak tu schudnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ooo ja tez mam bigos w zamrazalniku wlasnej produkcji, skitrany przed reszta rodzinki (siostra, mama, brat), moze pojutrze jak jarzynowa sie skonczy to odpale uwielbiam bigos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 no moja teściowa robi genialny bigos z ręką na sercu przyznaję i kiedyś mi ugotowała, zamroziła i jeszcze przywiozła:rotfl: to się delektuję czasami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 a co mi tam, bede nieskromna - tez robie genialny bigos:rotfl:, ktory moja rodzinka pochlania bez umiaru :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja robię genialny chleb... I jak tu schudnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A ja nienawidzę gotować...Ale znajomy zresztą forumowy bywa u nas czasami na obiadach , i stwierdził, ze ja ściemniam, bo nie można tak dobrze gotować nie lubiąc gotować... No czyli potrafię, a jednak kuchnię oddam w leasing;)I bigos i fasolka po bretońsku i grochowa, i zrazy zawijane( rolady jak kto woli) i gołąbki.. podobno moje są najlepsze... Ale mi smaka robicie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 widzisz Wiolka, ja uwielbiam gotowac, moglabym byc kucharka , tylko u mnie czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 O matko! Tu wciąż na zmianę odchudzają się albo obżerają!!! W dodatku teraz zaczęli pić! Poczytałam i poleciałam do kuchni po... rakiję figową. Pyyyycha!!! Herbatkę z imbirem piję w rekordowych ilościach tej zimy. Ewa i tak jest bardzo obleganą lekarką, chociaż w sumie to nie wiemy, w jakim stroju porad na forumie udziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja właśnie skończyłam herbatkę z imbirem... bo nie wiem czy mogę pić jakikolwiek alkohol.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja też nie wiem, czy Ty możesz. Wiem, że ja mogę. I popijam. Pyyyyszne! Szkoda, że tylko jedną butelkę przywieźliśmy. Znaczy tej figowej, bo innych mamy jeszcze kilka. Na ten przykład mandarynkowa też jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.02.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja właśnie skończyłam herbatkę z imbirem... bo nie wiem czy mogę pić jakikolwiek alkohol.... Bierzesz antybiotyk, czy ... mamy ci gratulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 O matko! Tu wciąż na zmianę odchudzają się albo obżerają!!! W dodatku teraz zaczęli pić! Poczytałam i poleciałam do kuchni po... rakiję figową. Pyyyycha!!! No i mnie namówiłyście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Nieee dietuję się...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.02.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No i mnie namówiłyście... na rakiję szkoda, że Arnice nie ma czego gratulować bo chyba nie dietowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ale może efektów dietowania będzie mozna. Mam nadzieję, że i mnie się uda parę kilo chociaż zrzucić. Arnika - ja nie lubię i nie umiem gotować. Potrafię robić dobre przetwory i dobry chleb, parę zupek... Upiec kurczaka... Co innego to słaaaabo, pani, słaaaaboooo... Jakby nie Babcia, to my wszyscy bylibyśmy wychudzeni z braku porządnego jedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Oooo to już wiem... babcia do sanatorium, albo na wczasy... Przez Babcie musisz się odchudzać... Jamles.. ja to już na wnuki mogę czekać, choć mi się absolutnie nie śpieszy... absolutnie!!!! Swoich budrysów mam dwa, i już ani jednego.. Choć zawsze chciałam mieć trójkę, ale z dziewczynką i zdrowe.. po kłopotach z Emilem to już na nic się nie namówię... Oj NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Żebyś wiedziała, jakby Dziadkowie oboje pojechali się wywczasować, to bym schudła na bank! Tylko nie wiem co z mojego Sołtysa by zostało, bo On szczupły przystojny chłopak, wysechłby mi na wiór Anioł mój... No i o Babci kury musiałabym dbać w tym mrozie! Najlepiej w maju gdzieś by Ją wysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts