wu 09.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 kawa z mleczkiem 4 % i bez cukru herbata albo czerwona albo zielona albo rooibos zero cukru - u mnie cukier tylko do ciast idzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 kurcze a mi zielona nie wchodzi jakos, nudnosci mam po niej, ale ostatno sprobowalam biala - pyszna jest i moge nawet ja pic bez cukru.ciasto robie tylko 3 razy w roku: sernik na swieta, ciasto kruche z rabarbarem latem i drozdzowka ze sliwkami jesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 a ja wam się przyznam teraz sobie podjadam rafaello. Och jakie mniamuśne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 szczegolnie ten wafelek z musem jest pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 TAR-ciu pyszna jest zielona liściasta z pigwą z Bio-Active Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 probowalam roznych, kupowalam w sklepach "kolonialnych" na wage rozne rodzaje no i nie wchodzi mi za chiny ludowe. nie bede sie zmuszac zostane przy czarnej i bialej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja to i czerwoną lubię. Agduś, wyjdź z kąta, Ambercia tylko tak gada, a bić nie ma sumienia, ja Ją znam... Do sałatki już od dawna jest wersja radykalna - jogurt naturalny z łyżką musztardy i małą łyżeczką majonezu. Własnie dlatego to jest takie frustrujące, że człowiek prawie wszystkiego sobie odmawia przez dłuuugi czas, a tyłek nadal jak u kaszalota! I daje Wam słowo honoru - nie obżeram się, jak jem, to staram sie jeść tyle, żeby mieć lekkie uczucie niedosytu na koniec! Od patrzenia chyba, kuffa, tyję... Dzisiejsza dieta moja też mnie sfrustrowałą, bo jakieś takie paskudne żarcie tam wymyslili, że szok. Mam nadzieję, że jutro będzie smaczniej. Dzisiaj miałam fajny fitness, bo śniegu troche spadło, to odsnieżyłam całe podwórko (drogę do stodoły od bramy, kto był to wie, że to naprawdę długa droga jest, parę ścieżek dodatkowych na podwórzu i całość na ulicy. Kurde, jak fajnie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 DPS-ia przebadaj hormony, zwlaszcza ilosc prolaktyny, bo to wcale od zarelka nie musi byc - wiem po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 TAR, a jednak od żarełka. Bo jeżeli nie ma INNYCH objawów zaburzeń hormonalnych, to znaczy, że nie ma co szukać innych przyczyn tłustości. Po prostu nasz organizm potrzebuje mniej zarcia, niż dostaje. Pewnie mnie by wystarczyło jeść raz dziennie warzywa i zboża a od swięta mięso. Wtedy bym miała te 38. Tylko tyle dobra wokół nas, że to baaardzo trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Musztarda podobno nie tuczy? Nie... tylko na bazie gorczycy i oleju robiona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 a tu znowu profanacja kawy mlekiem i cukrem i jeszcze zielona herbata do tego ciekawe czy gepardzica całe rafaello wkuszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 TAR, a jednak od żarełka. Bo jeżeli nie ma INNYCH objawów zaburzeń hormonalnych, to znaczy, że nie ma co szukać innych przyczyn tłustości. Po prostu nasz organizm potrzebuje mniej zarcia, niż dostaje. Pewnie mnie by wystarczyło jeść raz dziennie warzywa i zboża a od swięta mięso. Wtedy bym miała te 38. Tylko tyle dobra wokół nas, że to baaardzo trudne. no widzisz a u mnie skoki wagi to przez hormony, bo ja naprawde jadam szczatkowe ilosci jedzenia, w tygodniu to wrecz sie glodze, bo czy mozna nazwac jedzeniem 2 kromki chleba i picie przez caly dzien. ja w ciagu roku zeszlam z rozm 36 na 42 a duzo sie ruszalam i malo jadlam, zalamka totalna, chodzilam od lekarza do lekarza i nareszcie trafilam na dobrego endokrynologa ,ktory znalazl przyczyne, po lekach zeszlam z 42 do rozm 38 i jestem mu za to wdzieczna, do czaszki by mi nie przyszlo, ze to hormony, nie jestem jeszcze w wieku meno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ty TARcia to młoda doopa jeszcze jesteś... jak większość lasek na forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 tia laska ńebeska :wave:pomiedzy 30-40 blizej tego 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Skasuj to od razu, bo jeszcze uwierzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 a tu znowu profanacja kawy mlekiem i cukrem i jeszcze zielona herbata do tego ciekawe czy gepardzica całe rafaello wkuszała A niecałe . Zostały mi 4 ciasteczka (z dużego pudełka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Skasuj to od razu, bo jeszcze uwierzę.... czemu? tak staro wygladam, nie zalamuj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Nieee tak młodo i jak mówisz ile.. to aż mi się wierzyć nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Nieee tak młodo i jak mówisz ile.. to aż mi się wierzyć nie chce.... milo mi i czuje sie zaklopotana ale w sercu cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wszystkieście smarkate przy mnie i tyle! Ja to już nobliwa starsza pani, syna w tym roku żenię! Boszsz, nawet nie wiem, kiedy te lata minęły i jak szybko to idzie. No dobra, idę skorzystać ze sniegu. Trza wszystkie dywany wywalić, potrzepać na śniegu i dac im przemarznąć, żeby roztocza szlag trafił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts