Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No coś Ty, Chuck się nie umywa do Bonda. :D

Jakbyśmy w Polsce takiego mieli, to byśmy sami drugą wojnę wygrali, może nawet starczyłby jeden batalion. Załoga "Rudego" by mu pomogła i Kloss. Tydzień i Hitler byłby fertig. 8)

Też oglądałam. :D

Wczoraj pogoda była dobra, ale ponoć dzisiaj ma być gorzej.

Rrmi, czy obok tego domu, co to się do niego na Filipiny wyprowadzasz, nie ma jakiegoś jeszcze wolnego?

Chyba też się wyprowadzę. :-?

Marzy mi się pensjonat, gdzieś w Toskanii, Prowansji albo Hiszpania, Riviera też może być.

Mały pensjonat, w którym spokojnie bym sobie żyła i w którym prawie zawsze świeciłoby słońce. :D

Pięknie byłoby, no....

Ha, pomarzyć dobra rzecz! :D

No, tośmy z synkiem przesiedzieli chwilę, przegadali i wybrali.

Będzie studiował w Newcastle, w Anglii (północno-wschodnia część, tuż poniżej granic Szkocji). :D

Jużeśmy potwierdzili wybór i wypełnili formularz o akademik.

I cieszę się i boję się... :roll: :D

Wybrał University of Newcastle, kierunek Countryside Management. :D

Ja to się cieszę, że będziesz wpadać, Ewcia, bo kto mi tam by mojego syneczka maleńkiego przypilnował, żeby mu się krzywda żadna nie działa? :D

Kasia, Ty to dobrze gadasz - całe szczęście, że Was mam, wszystkich. 8)

Nie ma drugiej takiej ekipy. :D

Depsiu,

Przyczlapalam sie do Ciebie z waznym pytaniem ... pewnie nie powinnam zawracac Ci tutaj glowy, tylko pytac w ogrodach, ale ... ale moze na spokojnie mi troche wyjasnisz :roll:

Firma od zakladania trawnika i porzadkowania dzialki, zaproponowala nam oprysk chwaszczorow na naszej dzialce herbicydami (chyba Roundup). Potem maja wszystko wygrabic, a nastepnie nawiezc na cala powierzchnie ok. 15 cm ziemi. Tak sie tylko zastanawiam, czy konieczny jest ten oprysk? Czy bez niego nie mozna jakos sie pozbyc tego wszedobylskiego zielska?

Najbardziej boje sie o mojego malego psa, aby sie nie zatrul ... Oczywiscie wazne jest tez srodowisko, no i na koncu ja, zatwardziala alergiczka. Jesli jednak oprysk jest konieczny, to na jak dlugo powinnam opuscic dzialke, aby uniknac zetkniecia z ewentualnymi oparami .... ?

Zanudzam co? Jesli tak, to wyniose sie z pytaniem na ogrody 8)

No Depeesiu, maleńkiemu syneczkowi to ja życzę, żeby udało Mu się wszystko, co zamierza :D A Ty nie martwijsia - w razie gdyby bardzo Ci brakowało drugiego "obiektu" do wylewania uczuć macierzyńskich zawsze mogę podesłać swoją młodą :D Poprzytulasz, poopiekujesz się i już Ci będzie lepiej :D