Moose 10.02.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Trza wszystkie dywany wywalić, potrzepać na śniegu i dac im przemarznąć, żeby roztocza szlag trafił! Morderczyni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No musiałaś tak wrzeszczeć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Nie znoszę zielonej herbaty, za to zwykła z soczkiem malinowym .... mniam .... I nie lubię Rafaelo bo to kokos, ale Ferrero Roche mogłabym żreć całymi dniami!!! Depsia, na Twoim miejscu skorzystałabym z rady TAR-ci, każde laboratorium zrobi Ci badanie poziomu hormonów! I jeśli jeszcze raz wspomnisz o nobliwej pani to Cię ugryzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wiesz co? Ja się nawet dam ugryźć, tylko musisz przyjechać, żeby to zrobić! Jestem nobliwą starszą panią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 :rotfl::rotfl:Nobliwa, starsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Czemu nobliwa? Uciekaaaaaaaammmmmm............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Czemu nobliwa? Uciekaaaaaaaammmmmm............... Pewnie dlatego, że starsza :lol2: teraz ja zwiewam .......................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Uciekajmy w przeciwnych kierunkach, to nas nie złapie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.02.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Jestem nobliwą starszą panią!!! tiaaaaa ... i co z tego? W czym to przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wiesz co? Ja się nawet dam ugryźć, tylko musisz przyjechać, żeby to zrobić! Jestem nobliwą starszą panią!!! no, chyba Cię straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ależ ja absolutnie nikogo nie będę goniła, wracajcie, dziewczynki, nic Wam nie grozi! Przecie to najprawdziwsza prawda! Z nobliwości wynika pewna... nieruchawość czasami , a ze starszości - coraz wolniejsza przemiana materii... To nie usprawiedliwienie, po prostu coraz większe pagórki pokonywac muszę. Ale i tak powoli chudnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Yetuś - dziękuję Ci, ale lustro to ja mam w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.02.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wiesz co? Ja się nawet dam ugryźć, tylko musisz przyjechać, żeby to zrobić! Jestem nobliwą starszą panią!!! ... ciekawe co będziesz "gęgać" gdy będziesz w moim wieku ... jak to mawiał mój ŚP Przyjaciel Janek: "kóń by się łobśmioł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No skoro w grę wchodzi nieruchawość i wolniejsza przemiana materii to ja nobliwa pani nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ale i tak powoli chudnę! a kto mowil, ze szybko to jest skutecznie, zdrowo i wlasciwie???? Czyn swoje ... powoli ale skutecznie Nikt Cie nie pogania Do wrzesnia Kochana i tak zdazysz Jestem pewna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No skoro w grę wchodzi nieruchawość i wolniejsza przemiana materii to ja nobliwa pani nie jestem Ale o starszości nic nie mówisz... Uciekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Yetuś - dziękuję Ci, ale lustro to ja mam w domu. ...ale o csssoooo choodzi? http://www.atrybut.pl/texty/emotikonki/images/buziaki/czeka-znudzony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Że jak?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ja to już nobliwa starsza pani, syna w tym roku żenię! to znaczy, że jo jest stary chop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Każdy ma swoją biedę. Odkąd pamiętam zawsze miałam problem z tym by przytyć. Schudnąć? żaden problem, ale potem wrócić do przyzwoitej wagi, ooo, nie łatwo. Na wadzę stając zawsze strach w oczach, czy nie zleciało poniżej 53. Jakikolwiek problem do przerobienia, już nie jem. Każdy kęs rośnie w gardle. Słodyczy nie jem, bo nie lubię oprócz czekoladek z wiśniami, ale to dwie dziennie do kawy (niesłodzonej oczywiście) i tyle. I naprawdę moim marzeniem jest to, żeby kończyny były grubsze i w biodra żeby trochę poszło...ale iść nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts