AmberWind 11.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Gospodyni, gratuluje sukcesow ubytkowych!!! Brawa! I tak ma byc. Powoli, bez glodzenia, ale konsekwentnie. Zobaczysz, do wczesnej jesieni osiagniesz swoj cel Mocno trzymam kciuki BTW ale ja nie sugerowalam, ze z domem ma Karus zle skojarzenia. Jedynie, ze przyjemnosci przebywania w domu nie zna i dlatego trzyma sie tak kurczowo budy. I nawet jesli zna, ale nie chce za bardzo w domu posiedziec, to lepiej go ponecic dobra kielbaska, aby jednak sie skusil i przezimowac w cieple Znasz mnie i wiesz, ze nie histeryzuje, gdy pies zamiast w domu mieszka w kojcu albo w budzie (bez lancucha), nie mniej w takie mrozy warto chocby sila psy z krotka sierscia przeniesc w miejsce, gdzie temperatura jest dodatnia TAR u nas jest tak samo. Ku zgorszeniu niektorych (rzecz jasna nie naszych zapsionych Przyjaciol i Rodziny ) psy z nami spia (bo niby, gdzie maja spac ), asystuja przy posilkach, non-stop wyleguja sie na naszych kolanach, kanapach i fotelach. Nie ma problemu z pozostawianiem ich w domu, gdy musimy wyjsc, natomiast gdy jestesmy, psy zawsze sa tuz obok nas Normalnie uwielbiam taki kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 właściciele futrzaków dzielą się na tych co śpią z nimi,i na tych co się do tego nie przyznają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 TAR u nas jest tak samo. Ku zgorszeniu niektorych (rzecz jasna nie naszych zapsionych Przyjaciol i Rodziny ) psy z nami spia (bo niby, gdzie maja spac ), asystuja przy posilkach, non-stop wyleguja sie na naszych kolanach, kanapach i fotelach. Nie ma problemu z pozostawianiem ich w domu, gdy musimy wyjsc, natomiast gdy jestesmy, psy zawsze sa tuz obok nas Normalnie uwielbiam taki kontakt nasz kurdupel tez spi z nami w pokoju, zasypia w lozku pod kolderka ale potem schodzi na dol do siebie i rano znowu wskakuje na pobudke. jedynie w weekendy kiedy ja lubie dluzej pognic a Tomek gdzies wybywa rano, to Kastos wywala sie na miejscu T. i tak razem gnijemy do powrotu pana meza. teraz ja sobie czytam ksiazke, T. jest pietro wyzej i gra w shoguna czy cos k. tego kominek odpalony a Okruch obok na sofce oparty glowa o moje nogi wali drzeme. cudnie jest, uwielbiam ten spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.02.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 TAR no to powinno Cie to zainteresowac. Dzisiaj, gdy przegladalam prasowke natknelam sie na fajny artykul http://www.usatoday.com/money/workplace/story/2012-02-11/dogs-in-workplace/53031798/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ambercia, fajne, tylko moj by sie nie nadawal jest za ciekawski i zbyt zywiolowy, absorbowal by soba cala firme. chociaz moze gdyby byl ze mna non stop, to inaczej by sie zachowywal (tak jak w weekendy kiedy jestesmy w domu, to z niego prawdziwy aniolek-przytulak) w kazdym razie i tak tego nie sprawdze, to nierealne w "polskim biznesie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ja nie śpię z pieskiem i nie ukrywam tego - zaczynam się bać, że coś ze mną nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 nieee, traktuj to tak, ze jestes wyjatkowa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 żeby mój piesio mógł spać z nami to ja bym sobie musiała sprawić łóżeczko takie 2,20 najmarniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 nie tłumaczcie się,ja wiem, że to tak głupio się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 futro wusi jest na pewno wieksze od mojego, wiec to nie zaskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Dochtór ja kocham zwierzaki ale pewnych granic nie przekraczam piesio ma swoją michę i legowisko ja mam swoją michę i legowisko ja nie jem z jej michy ani ona z mojej i każda śpi na swoim legowisku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ambercia mam tak samo...Jak wróciłam z wakacji to dopiero z pełnym brzusiem Inkę zastałam... a czasami niestety to i my mamy problem wyjazdów z Inką.. nie wszędzie przyjmują psy... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Dochtór ja kocham zwierzaki ale pewnych granic nie przekraczam piesio ma swoją michę i legowisko ja mam swoją michę i legowisko ja nie jem z jej michy ani ona z mojej i każda śpi na swoim legowisku;) no wez .... jakze mialabym pozwolic na legowisko dla takiego maluszka??? http://img513.imageshack.us/img513/9311/mg8428xyyhi7.jpg BTW kiedys LeoAureus pokazywala jak poleguje w wielgachnym lozy z trzema leosiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ostatnio mąż kupił Ince legowisko... kazał wyścielić jeszcze kocykiem. I co... psia na stare chodzi polegiwać.. Ale to legowisko bynajmniej nie służy do spania.. to jest w kuchni, żeby sierściucha pancia nie podeptała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 nasz ma w sypialni dwa legowicha, jedno otwarte - wielgachna psia poducha a drugie kojec i w nocy lubi spac w kojcu pod kocykiem, w lozku jest tylko do naszego zasniecia, potem idzie do siebie, widac tak woli, poza tym ja sie zwykle rzucam podczas snu a jemu to nie pasuje wiec bezpieczniej w kojcu a ja moge sie poprzytulac do pleckow pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Inka ma jeszcze dwa legowiska.. jedno przy komputerze w kąciku, i widać je bardzo lubi, i w sypialni .. ale prawie się na niego nie kładzie, po co jak ma łóżko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 no to cie zastrzele nasz w salonie ma jeszcze 2 kojce, poduche, o dywanikach i 2 sofkach nie wspomne plus kojec w pokoju "komputerowo-rekreacyjnym" oraz niezliczona ilosc rozowych kocykow w sumie poduch ma wiecej ale 2 sa zawsze na wymiane jak biore do prania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 No to u nas Maja ZAWSZE spi miedzy nami, na swojej (sic!) poduszce NIe ma mowy, aby spala gdzies po zewnetrznej. Plusz natomiast lubi spac po mojej stronie (zewnetrznej) ... i tez na swojej poduszce I tak o to lozko, wraz z materacem musialy byc zamawiane bo wielkosc 2.20 x 2.30 do standardow nie naleza, do tego mamy 6 poduszek, po dwie dla nas i po jednej dla kazdej psiej glowy, oraz dwie koldry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 nasze szer.160 wystarcza , kastos lubi pod kolderka przy podolku sie wtulac, czasem zawlaszcza tylko jasiek. poduszek tez mamy 6 ale tylko dla nas i oczywiscie 2 koldry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 to sie wyspowiadalysmy z sypialnianych sekretow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts