braza 11.02.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ja tam też psukę do siebie wołałam, teraz już nie, bo wiecznie utytłana chodzi - na pole wychodzi kiedy chce i na jak długo chce to i ma czas się uwalić! Za to kicia sypia ze mną regularnie. Ciekawe co powie na Szanownego Pana ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2012 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ..... kicia sypia ze mną regularnie. Ciekawe co powie na Szanownego Pana ...?? raczej co powie Szanowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dochtór ja kocham zwierzaki ale pewnych granic nie przekraczam piesio ma swoją michę i legowisko ja mam swoją michę i legowisko ja nie jem z jej michy ani ona z mojej i każda śpi na swoim legowisku;) Wuśka, ja się chyba z Tobą ożenię! Ambercia, hm, hm... A jak się ma Wasze życie intymne do tego spania z pieskami? U nas dzisiaj znowu pięknie, więc w planach zaraz spacerek. Ach, po prostu zyć się chce, jak się czyta prognozy o tym, że świeży śnieżek ma spaść! Cudownie, że teraz mamy takie piekne zimy! Przez wiele lat u nas było tak, że jakakolwiek ilość śniegu u nas w zimie była prawdziwym rarytasem, a teraz, już trzeci rok z rzędu - mamy normalne zimy! I dla wszystkich nie lubiących zim: przecież kiedyś normalne było, że cały Bałtyk zamarzał, ludzie saniami do Szwecji i Finlandii się wybierali! Coś piszą w gazetach, że być może trzeba będzie się do takich prawdziwych zim znowu przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 epoka lodowcowa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.02.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dochtór ja kocham zwierzaki ale pewnych granic nie przekraczam piesio ma swoją michę i legowisko ja mam swoją michę i legowisko ja nie jem z jej michy ani ona z mojej i każda śpi na swoim legowisku;) Wuśka, ja się chyba z Tobą ożenię! ... ... znajdźcie jakieś miejsce gdzie wielożeństwo jest mile widziane ... I dla wszystkich nie lubiących zim: przecież kiedyś normalne było, że cały Bałtyk zamarzał, ludzie saniami do Szwecji i Finlandii się wybierali! Coś piszą w gazetach, że być może trzeba będzie się do takich prawdziwych zim znowu przyzwyczaić. ... a kysz "siłonieczysta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.02.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 bardzo se paskudzi w papiury:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.02.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ... no i zes czego tak się cieszy ? ... będę dziś musiał przy grillu wef futrze stać ... zimno jak sq.syn ... tylko +2,4 (jakieś goowno z Północy przywiało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Pawełku - przetrzymasz, ja to wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.02.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Pawełku - przetrzymasz, ja to wiem! ... cały się z zimna trzęsę ... boję się żeby mi tak nie zostało ... muszę się jakimś likarstwem nasmarować (jak to mawiał mój Antenat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jak mniemam, będziesz się smarował od wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Paweł... Nie bluźnij... +2,4*C... U nas marne -20*C... DPSia słonko cudne było u nas w dzień, oj cudne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.02.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ... no i zes czego tak się cieszy ? ... będę dziś musiał przy grillu wef futrze stać ... zimno jak sq.syn ... tylko +2,4 (jakieś goowno z Północy przywiało) Doczekałem... choć odrobina sprawiedliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.02.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jak mniemam, będziesz się smarował od wewnątrz? ... oczywiście ... przeca komarów ni ma ... co bym je odstraszać musiał Paweł... Nie bluźnij... +2,4*C... U nas marne -20*C... ... ... no teraz już trochę cieplej ... powyżej marne +7 ... przy -20 to bym teraz z chałupy wogóle nie wylazł ... odwykłem jakoś Doczekałem... choć odrobina sprawiedliwości... ... o zesz TY Mirek ... a żebyś się musiał w tym zimnisku pod wiatr wysikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 HEH - no z tego mrozu na Florydzie to się w końcu Mirka doczekałam!!! Boszsz, aż sie wzruszyłam, no! Mirku - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.02.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dziękuję i pozdrawiam. Podczytuję tu sobie czasem po cichutku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.02.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ... przy -20 to bym teraz z chałupy wogóle nie wylazł ... odwykłem jakoś i pomyslec, ze ja wciaz nie przywyklam Depsia wracajac do psow, to spoko ... u mnie nie ma problemow, ze ilu ludzi tyle preferencji i stylow zycia. Nikomu nie narzucam i nikogo nie przekonuje. Nie ma jednego slusznego pogladu w tej sprawie i tego bede sie trzymac Mysle jednak, ze Karusiowi za zycia trafilo sie niebo na ziemi i to jest najwazniejsze Chef poczytalam o przepisach na pizze na grilla ... interesujace Musze tylko make zwykla zastapic pelnoziarnista i moge probowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ha - najwazniejsze jest, Amberciu, w niczym nie popadać w radykalizm. Nie znosze radykalizmu, to zawsze jest oznaka ciasnoty umysłowej i światopoglądowej. Dlatego wśród moich znajomych, także wirtualnych, nie ma ludzi o ciasnej umysłowości! Każdemu, co lubi, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dlatego wśród moich znajomych, także wirtualnych, nie ma ludzi o ciasnej umysłowości! no, masz szczęście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Każdemu, co lubi, prawda? dokladnie!!! Najwazniejsze innych nie krzywdzic a cala reszta to wedle gustu. Uwielbiam ta nasza roznorodnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts