Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Ja tam też psukę do siebie wołałam, teraz już nie, bo wiecznie utytłana chodzi - na pole wychodzi kiedy chce i na jak długo chce to i ma czas się uwalić! Za to kicia sypia ze mną regularnie. Ciekawe co powie na Szanownego Pana ...??

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dochtór ja kocham zwierzaki ale pewnych granic nie przekraczam piesio ma swoją michę i legowisko ja mam swoją michę i legowisko ja nie jem z jej michy ani ona z mojej i każda śpi na swoim legowisku;)

Wuśka, ja się chyba z Tobą ożenię! :hug:

Ambercia, hm, hm...

A jak się ma Wasze życie intymne do tego spania z pieskami? :oops:

U nas dzisiaj znowu pięknie, więc w planach zaraz spacerek.

Ach, po prostu zyć się chce, jak się czyta prognozy o tym, że świeży śnieżek ma spaść! :D

Cudownie, że teraz mamy takie piekne zimy!

Przez wiele lat u nas było tak, że jakakolwiek ilość śniegu u nas w zimie była prawdziwym rarytasem, a teraz, już trzeci rok z rzędu - mamy normalne zimy!

I dla wszystkich nie lubiących zim: przecież kiedyś normalne było, że cały Bałtyk zamarzał, ludzie saniami do Szwecji i Finlandii się wybierali! :lol:

Coś piszą w gazetach, że być może trzeba będzie się do takich prawdziwych zim znowu przyzwyczaić. :wave:

Dochtór ja kocham zwierzaki ale pewnych granic nie przekraczam piesio ma swoją michę i legowisko ja mam swoją michę i legowisko ja nie jem z jej michy ani ona z mojej i każda śpi na swoim legowisku;)

Wuśka, ja się chyba z Tobą ożenię! :hug:

...

... znajdźcie jakieś miejsce gdzie wielożeństwo jest mile widziane :) :wink:

...

I dla wszystkich nie lubiących zim: przecież kiedyś normalne było, że cały Bałtyk zamarzał, ludzie saniami do Szwecji i Finlandii się wybierali! :lol:

Coś piszą w gazetach, że być może trzeba będzie się do takich prawdziwych zim znowu przyzwyczaić.

... a kysz "siłonieczysta" :mad:

Jak mniemam, będziesz się smarował od wewnątrz? ;)

... oczywiście ... przeca komarów ni ma ... co bym je odstraszać musiał :)

Paweł... Nie bluźnij... +2,4*C...

U nas marne -20*C...

...

... no teraz już trochę cieplej ... powyżej marne +7

... przy -20 to bym teraz z chałupy wogóle nie wylazł ... odwykłem jakoś :cool:

Doczekałem... choć odrobina sprawiedliwości...;)

... o zesz TY Mirek :mad: ... a żebyś się musiał w tym zimnisku pod wiatr wysikać :) ;)

... przy -20 to bym teraz z chałupy wogóle nie wylazł ... odwykłem jakoś :cool:

i pomyslec, ze ja wciaz nie przywyklam :bash:

Depsia wracajac do psow, to spoko ... u mnie nie ma problemow, ze ilu ludzi tyle preferencji i stylow zycia. Nikomu nie narzucam i nikogo nie przekonuje. Nie ma jednego slusznego pogladu w tej sprawie i tego bede sie trzymac :-) Mysle jednak, ze Karusiowi za zycia trafilo sie niebo na ziemi i to jest najwazniejsze :yes:

Chef poczytalam o przepisach na pizze na grilla ... interesujace :-) Musze tylko make zwykla zastapic pelnoziarnista i moge probowac :cool:

Ha - najwazniejsze jest, Amberciu, w niczym nie popadać w radykalizm. ;)

Nie znosze radykalizmu, to zawsze jest oznaka ciasnoty umysłowej i światopoglądowej.

Dlatego wśród moich znajomych, także wirtualnych, nie ma ludzi o ciasnej umysłowości! :lol:

Każdemu, co lubi, prawda? :yes: