Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do kupna łyżew przymierzam się jak sójka do odlotu - niech ktoś w końcu zmusi ...

W cholerę jasną z tym śniegiem!!!! Łaskawiec dzisiaj pługiem przejechał po południu - córcia przeszczęśliwa 2-gi dzień w domu siedziała! Na szczęście nas odkopali!

Kurde, zgłoś do gminy, bo przecież w poprzednich latach nie było z tym problemu, panowie odsnieżali i już!

Teraz po zmianie firmy pogorszyło sie i gmina powinna dostać na to skargi od mieszkańców.

Żeby potem wrócili do tamtych albo kazali tym odśnieżać...

Kurde, zgłoś do gminy, bo przecież w poprzednich latach nie było z tym problemu, panowie odsnieżali i już!

Teraz po zmianie firmy pogorszyło sie i gmina powinna dostać na to skargi od mieszkańców.

Żeby potem wrócili do tamtych albo kazali tym odśnieżać...

:lol2:

Ty naprawdę mieszkasz za blisko granicy :rotfl:

u mnie pług jechał w środę w nocy i dzisiaj jechał w stronę wsi jak do roboty jechałem,

a parking gminny tak wysprzątał, że część śniegu wypierdolił na główną drogę :mad:

żeby pługi powiatowe miały co zgarniać o ile pojadą :o

wybrali ludzie blondmuchę na wójta to mamy m.in. lajtodśnieżanie

Jamlesik - u nas nie jest tragicznie, ale dobrze wcale.

Pług leci raz w tygodniu, a jak są większe śniegi, to na drodze po prostu zalegają hałdy śniegu, robią się koleiny lodowe i w ogóle.

Ale to przecież nie znaczy, że mamy się na to wszystko zgadzać bez szemrania. ;)

przed północą już tradycyjni pług wp.....ił wszystko z drogi do wjazdu :evil:

Łaskawiec dzisiaj pługiem przejechał po południu - córcia przeszczęśliwa 2-gi dzień w domu siedziała! Na szczęście nas odkopali!

u mnie dwa razy dnia drogę przelatują;)

Hhehehe a u mnie nawet pługi nie jeżdżą.... droga niestety prywatna (iluś tam właścicieli a jeno ja mieszkam)... dobrze, że Czesław przejeżdża :)

U nas chcieli z boku domu wczoraj czołgowisko zrobić, zaczął jeździć taki ogromny samochód leśny do przewożenia drzew, co to ma koła jak od monstertrucka albo i większe - massssakra!

Popędziłam do Sołtysa na skargę, bo nie widział i zażądałam, żeby natychmiast podjął akcję ratunkową.

Sołtys westchnął, poszedł i ... załatwił! :D

Jeżdżą gdzie indziej, całkiem po lesie! :cool:

Wezmę się chyba dzisiaj za jakieś szycie albo malowanie w domu - chce mi się coś zrobić. ;)