DPS 16.02.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Też bym się na łyżwy chętnie wybrała, to przynajmniej kiedys umiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.02.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A mnie łyżwy Magducha zabrała, bo ze swoich wyrosła I teraz to ja mogę doopą po ......... oblodzonej desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Do kupna łyżew przymierzam się jak sójka do odlotu - niech ktoś w końcu zmusi ... W cholerę jasną z tym śniegiem!!!! Łaskawiec dzisiaj pługiem przejechał po południu - córcia przeszczęśliwa 2-gi dzień w domu siedziała! Na szczęście nas odkopali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Kurde, zgłoś do gminy, bo przecież w poprzednich latach nie było z tym problemu, panowie odsnieżali i już!Teraz po zmianie firmy pogorszyło sie i gmina powinna dostać na to skargi od mieszkańców. Żeby potem wrócili do tamtych albo kazali tym odśnieżać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Końcówka sezonu, wyprzedaże w sklepach sportowych - biegiem po łyżwy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 u mnie dwa razy dnia drogę przelatują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 u mnie dwa razy dnia drogę przelatują Łyżwy?????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 pługi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Końcówka sezonu, wyprzedaże w sklepach sportowych - biegiem po łyżwy!!! u mnie dwa razy dnia drogę przelatują łyżwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Wyjaśniło się już, że pługi.A ja skorzystam z promocji i kask narciarski sobie nabędę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja na wyprzedaż to jeno w internecie mogę liczyć ... Jak w Stargardzie do Tesco weszłam, to mi się łzy wzruszenia w oczodołach zakręciły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.02.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Kurde, zgłoś do gminy, bo przecież w poprzednich latach nie było z tym problemu, panowie odsnieżali i już! Teraz po zmianie firmy pogorszyło sie i gmina powinna dostać na to skargi od mieszkańców. Żeby potem wrócili do tamtych albo kazali tym odśnieżać... Ty naprawdę mieszkasz za blisko granicy u mnie pług jechał w środę w nocy i dzisiaj jechał w stronę wsi jak do roboty jechałem, a parking gminny tak wysprzątał, że część śniegu wypierdolił na główną drogę żeby pługi powiatowe miały co zgarniać o ile pojadą wybrali ludzie blondmuchę na wójta to mamy m.in. lajtodśnieżanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jednak jesteśmy skrajnie rózne. Ja w tym Tesco miałabym w oczach łzy męczeńskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jamlesik - u nas nie jest tragicznie, ale dobrze wcale. Pług leci raz w tygodniu, a jak są większe śniegi, to na drodze po prostu zalegają hałdy śniegu, robią się koleiny lodowe i w ogóle. Ale to przecież nie znaczy, że mamy się na to wszystko zgadzać bez szemrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A na blogu mój debiut tapicerski, aha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ha !!!Byłam i widziałam. Podziwiam, ślicznie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 przed północą już tradycyjni pług wp.....ił wszystko z drogi do wjazdu Łaskawiec dzisiaj pługiem przejechał po południu - córcia przeszczęśliwa 2-gi dzień w domu siedziała! Na szczęście nas odkopali! u mnie dwa razy dnia drogę przelatują Hhehehe a u mnie nawet pługi nie jeżdżą.... droga niestety prywatna (iluś tam właścicieli a jeno ja mieszkam)... dobrze, że Czesław przejeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2012 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 U nas chcieli z boku domu wczoraj czołgowisko zrobić, zaczął jeździć taki ogromny samochód leśny do przewożenia drzew, co to ma koła jak od monstertrucka albo i większe - massssakra! Popędziłam do Sołtysa na skargę, bo nie widział i zażądałam, żeby natychmiast podjął akcję ratunkową. Sołtys westchnął, poszedł i ... załatwił! Jeżdżą gdzie indziej, całkiem po lesie! Wezmę się chyba dzisiaj za jakieś szycie albo malowanie w domu - chce mi się coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.02.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Wezmę się chyba dzisiaj za jakieś szycie albo malowanie w domu - chce mi się coś zrobić. masz problem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 malowanie zostaw Brazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts