DPS 23.02.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Chyba więcej roboty wygrałam. Wusia - dziękować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Tak, takie na zakupy. Nie ma co patentować, szeroko w sieci omawiane są metody powyższego, niektóre bardzo proste, jak ta z nitro. Na surowym drewnie też się cudnie nanosi wydruki za pomocą nitro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.02.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ale na siatce?!Pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 DPS-ia nie być za co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Gospodyni, pokaz ten projekt! Pewnie piekny Ci wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ja przepraszam, ale nie pojmuję: na ki gwizdek Ty robisz te torby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ja przepraszam, ale nie pojmuję: na ki gwizdek Ty robisz te torby? hmmmm ... a moze to potrzebne do motywow przewodnich wesela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 może w tych torbach zaproszenia weselne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 DPSia... za moich czasów w szkole było ZPT ( zajęcia praktyczno techniczne) i dziergaliśmy rożne rzeczy.. teraz dzieci biedne, nie mają ZPT, ale jak widać Ty masz go nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Robię, bo lubię. Co roku zimą coś robię przecież. Czasem człowiek musi, bo się udusi... z nudów. Yetuś - czy siatka musi być z siatki??? Jak zrobię, to pokażę, spoko, tylko nie wiem, czy dzisiaj mi się będzie chciało. Coś bym może zmalowała, stolik pod lustrem zmiłowania czeka... Jesli mam narzędzia, taki malutki wałeczek do malowania mi potrzebny. Koleżanka moja, będąca pielęgniarką, dzisiaj dobre 10 minut walczyła w labie, żeby krew mi pobrać! Wchodziła w naczynie jakiś 7 razy, za każdym razem nie udawało się utoczyć ani najmniejszej kropli! Już się zaczęłam zastanawiać, czy posiadam jakieś ciśnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jak chcesz, możemy Ci je lekko podnieść ... Dowiem się, na ki gwizdek te torby???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ekhm... Brazunia... no jakby Ci to powiedzieć... Niektórzy używają toreb/siatek na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ekhmmm ... ja mam taką z Decathlona (od Agdusiów) a czasami, gdy jej zapomnę biorę jednorazówkę (biodegradalną, ponoć) ze sklepu ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Taka szyta o niebo piękniejsza, w ogólnym rozrachunku tańsza (płacisz za nią raz), a o ekologii to już nawet nie wspomnę. Dzisiaj nie robiłam wydruków, bo Sołtys miał mi wyciąć do tego taką specjalną podkładkę ze sklejki i zapomniał! Muszę go jutro przypilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 .... i zapomniał! Muszę go jutro przypilnować. rybki gotowanej mu podrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Taka szyta o niebo piękniejsza, w ogólnym rozrachunku tańsza (płacisz za nią raz), a o ekologii to już nawet nie wspomnę. Dzisiaj nie robiłam wydruków, bo Sołtys miał mi wyciąć do tego taką specjalną podkładkę ze sklejki i zapomniał! Muszę go jutro przypilnować. taka torba ma jedną podstawową wadę - nie ma jej w sklepie, jak być powinna. Nie mam torby, mam w bagażniku skrzynkę. I wrzucam zasoby bez toreb, z wózka. Ale co z tego, jeżeli skrzynka zwykle stoi przy wyjściu z domu i czeka, żeby sie znaleźć w samochodzie. I nigdy jej tam nie ma! Sama nie dojdzie. Tak więc mam skrzynkę w domu a i tak jednorazówki muszę kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 BTW w L'eclerku place raz chyba mniej niz 1 zeta a potem wymieniam za darmoche, gdy sie popsuje! Depsia mysle, ze czas tracisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Też nie wpadłabym na szycie... ale DPSia pisała, ze lubi i dla zabicia czasu... Przynajmniej ja tak zrozumiałam... aaa i ja też jednorazówki kupuję... przynajmniej jest w co śmieci pakować... wychodzą chyba taniej nią worki śmieciowe i uszy mają... I też nie zabieram do sklepów ... tylko na targ jak jadę to zabieram ze sobą... Czemu ... - nie wiem.. może dlatego, ze po jedna rzecz jade a kilka siatek owoców warzyw przywożę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Arnika wiesz co ja robie dla zabicia czasu? Ucze sie angielskich idiomow Albo ide pocwiczyc tricki z jednym z psow. Albo dzwonie do swoich Przyjaciol, aby zadbac o kontakty z nimi. Jeden zeta za siate na zakupy to za malo aby zaabsorbowac moj czas ... Ale kazdego co innego kreci, wiec spoko ... Ciekawa jestem wzoru tego zaproszenia na slub ... hmmmmm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ja lubię coś porobić, więc robię. Poza tym, goście często pytają o pamiątki, coś specyficznego do kupienia. Taka siatka to dobry pomysł, praktyczna "pamiątka" z pobytu. W zeszłym roku wykupili wszystkie moje szycia zimowe. Zaproszeń nie będę pokazywała, to już zbyt prywatne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts