Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, takie na zakupy.

Nie ma co patentować, szeroko w sieci omawiane są metody powyższego, niektóre bardzo proste, jak ta z nitro.

Na surowym drewnie też się cudnie nanosi wydruki za pomocą nitro. :yes:

Robię, bo lubię. :lol:

Co roku zimą coś robię przecież.

Czasem człowiek musi, bo się udusi... z nudów. ;)

Yetuś - czy siatka musi być z siatki??? :p

Jak zrobię, to pokażę, spoko, tylko nie wiem, czy dzisiaj mi się będzie chciało.

Coś bym może zmalowała, stolik pod lustrem zmiłowania czeka...

Jesli mam narzędzia, taki malutki wałeczek do malowania mi potrzebny. :rolleyes:

Koleżanka moja, będąca pielęgniarką, dzisiaj dobre 10 minut walczyła w labie, żeby krew mi pobrać!

Wchodziła w naczynie jakiś 7 razy, za każdym razem nie udawało się utoczyć ani najmniejszej kropli!

Już się zaczęłam zastanawiać, czy posiadam jakieś ciśnienie... :lol2:

Taka szyta o niebo piękniejsza, w ogólnym rozrachunku tańsza (płacisz za nią raz), a o ekologii to już nawet nie wspomnę. ;)

Dzisiaj nie robiłam wydruków, bo Sołtys miał mi wyciąć do tego taką specjalną podkładkę ze sklejki i zapomniał! :bash:

Muszę go jutro przypilnować.

Taka szyta o niebo piękniejsza, w ogólnym rozrachunku tańsza (płacisz za nią raz), a o ekologii to już nawet nie wspomnę. ;)

Dzisiaj nie robiłam wydruków, bo Sołtys miał mi wyciąć do tego taką specjalną podkładkę ze sklejki i zapomniał! :bash:

Muszę go jutro przypilnować.

taka torba ma jedną podstawową wadę - nie ma jej w sklepie, jak być powinna.

Nie mam torby, mam w bagażniku skrzynkę. I wrzucam zasoby bez toreb, z wózka. Ale co z tego, jeżeli skrzynka zwykle stoi przy wyjściu z domu i czeka, żeby sie znaleźć w samochodzie. I nigdy jej tam nie ma! Sama nie dojdzie. Tak więc mam skrzynkę w domu a i tak jednorazówki muszę kupować.

Też nie wpadłabym na szycie... ale DPSia pisała, ze lubi i dla zabicia czasu...

Przynajmniej ja tak zrozumiałam...

aaa i ja też jednorazówki kupuję... przynajmniej jest w co śmieci pakować... wychodzą chyba taniej nią worki śmieciowe i uszy mają... ;)

I też nie zabieram do sklepów ... tylko na targ jak jadę to zabieram ze sobą... Czemu ... - nie wiem.. może dlatego, ze po jedna rzecz jade a kilka siatek owoców warzyw przywożę...

Arnika wiesz co ja robie dla zabicia czasu? Ucze sie angielskich idiomow :lol2: Albo ide pocwiczyc tricki z jednym z psow. Albo dzwonie do swoich Przyjaciol, aby zadbac o kontakty z nimi.

Jeden zeta za siate na zakupy to za malo aby zaabsorbowac moj czas ... Ale kazdego co innego kreci, wiec spoko ...

Ciekawa jestem wzoru tego zaproszenia na slub ... hmmmmm ...

Ja lubię coś porobić, więc robię.

Poza tym, goście często pytają o pamiątki, coś specyficznego do kupienia.

Taka siatka to dobry pomysł, praktyczna "pamiątka" z pobytu.

W zeszłym roku wykupili wszystkie moje szycia zimowe. :yes:

Zaproszeń nie będę pokazywała, to już zbyt prywatne rzeczy. ;)