DPS 29.02.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Pewnie się pojawią, jak pojawi się tyle grubasów, co tam. U nas we wsi ciężko o swojskie mleko, bo jedyna krowa, która się ostała, miała w zeszłym roku białaczkę. Teraz jakoś podejrzliwie patrzę na jej następczynię w oborze sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Mam jeszcze własne jabłka w słoikach ... w JEDNYM słoiku...ostatni... Ostatnie jabłuszko hrabinii Gagaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 dajcie se spokój z jajami, to jest wątek ekologiczny, sie nie prysko,przędziorki i mszyce idzie ręcznie pozbierać albo poczosnkować jak będzie za dużo,a liście czy som miękkie czy twarde to najlepiej ugryźć kolację zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.03.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 na liściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 O - i Jamles rację ma! Pomidory wysiać czas najwyższy, tak w ogóle. I inne rozsady wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A na blogu pokazałam moje najnowsze porcelanki z klamociarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 O - i Jamles rację ma! Pomidory wysiać czas najwyższy, tak w ogóle. I inne rozsady wiosenne. pomidory jak do gruntu tobym jeszcze poczekał przynajmniej tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 pomidory jak do gruntu tobym jeszcze poczekał przynajmniej tydzień Eeee... Ty tak poważnie...? Nie będzie potem już za gorąco na pomidory...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.03.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Pozdrawiam serdecznie! Hrabinia Gagata ;-) ps. skąd Ty wiesz Łosia jak do mnie mąż czasem mówi....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ha! Teraz to wątek został noblilitowany, bo sama hrabinia nawiedza! Chłopstwo nisko się kłania i pozdrawia także serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.03.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Państwo pozdrawiam Chłopstwo ;-) Tylko kto państwo a kto chłopstwo?? I co to w ogóle znaczy??? I co, cholerka, lepsze?????? Co za czasy, Panie tego... kieeeeedyś toooo było żyyyyycie..... To se ne wrati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.03.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Cłopstwo uważajcie! Hrabinia za dziesięciną tęskni Lepiej więcej pomidorów wysiejcie I, żeby nie było... ja oczywiście też Hrabinię pozdrawiam UNIŻENIE Edytowane 1 Marca 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Depsia nowe nabytki pasuja idealnie do klimatu, ktory w sosnowym raju tworzycie Pewnie wiesz, ale przypomne ... nie myj ich w zmywarce. Niestety wiekszosc recznie malowanej porcelany rozpuszcza sie kolorystycznie pod wplywem automatycznego zmywania W posiadaniu mojej Mamy jest porcelana pamietajaca poczatki 1900 roku Uzytecznosc z niej zadna, bo zbyt cenna i nazbyt cienka, a wiadomo ze espresso to tylko w grubej porcelanie sie pija Nie mniej stanowi dla nas pamiatke rodzinna i daje wrecz duchowa mozliwosc obcowania z przedmiotami, ktore byly w posiadaniu naszych pra_pra_pra dziadkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Pokłon hrabinii i ... tyle. Żadnych dziesięcin dawać nie będę!!! I dodam jeszcze gwoli formalności, że mam jeszcze całym nie naruszony słoik Waszych jabłek ... ha!!!! Depsiu, bardzo łądny ten serwis, taki słodki. A wiosna to u Ciebie już pełnom gembom - moje krokusy ledwo widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 To miło, że serwis doczekał sie miłych słów. Amberciu - to jakiś nie bardzo stary jest, bo ma na odwrocie adnotację, że jest dishwasher safe, więc swój pierwszy raz w zmywarce ma już za sobą. On w sumie nie jest taki bardzo słodki, różyczek nie ma. Ale cieszę się, bo jest ładniutki, na śniadania w sam raz dla synka będzie, a kosztował tyle, co nic, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Eeee... Ty tak poważnie...? Nie będzie potem już za gorąco na pomidory...? poważnie za gorąco no chyba, że masz pole u Chefa, to już pewnie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 ps. skąd Ty wiesz Łosia jak do mnie mąż czasem mówi....? No bo ja wiedźma jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Osia - W ŻYCIU bym nie pomyślała, że są wiedźmy, które wyglądają jak łosie! Kuffa, muszę do lustra iść... Czy czasem nie przeszło na mnie! Jamlesik - ja myślałam, że Ty żartujesz, ale jeśli nie, to... czemu nie przysłałeś mi nasion tych pomidorów, co to w marcu na pole się wysiewa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 jak u DPS-i nie ma byc juz wiosny, skoro zima jej wcale nie nawiedzila moje krokusy nieco mniejsze a trawa jeszcze sucha, tylko bazie na wierzbie wylazly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Tarcia - i słusznie prawisz, że zimy to u nas nie było, choć ja ogromnie żałowałam. Krokus już pierwszy u nas zakwitł - chcecie fotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts