jamles 17.03.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Jamles, a skąd Ty masz informacje?? U tatusia w ogródku baranów nie ma, a krokusów od groma ... jakiś baca chyba w Chochołowskiej opowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dzień dobry! Słuchajcie, ja nie wiem, co to jest, u nas wczoraj było tak zimno, że w zimowe buty i kurtkę wskoczyłam. Chcę słoneczka i wiosny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.03.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ta informacja jest mi niezbędnie konieczna do prawidłowego funkcjonowania. ekhhh .... tak z grubej rury pytasz? Tzn. co pijamy do sniadanka, do strucelki, w wannie , czy wtedy gdy nam jest zimno? No bo sama wiesz, to nie to samo Kurka wodna ... odkad Telfast zamienilam na Claritine, to chodze spac z kurami, a wstaje o swicie Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dzień dobry Wstałam raniutko, słoneczko przez okna pięknie świeciło. Wychodzę z psem a tu.....białe samochody I tylko na nich była warstwa śniegu. Trawniki zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Bo ja chciałam zapytać Białą, co oni pijają z Jejnym. Jest mi ta wiadomość niezbędna do życia i normalnego funkcjonowania. Ambercia, Ty się cieszyć powinnać, że teraz rano wstajesz. Rano jest lepiej. Rano się lepiej coś robi. Rano jest częściej słoneczko. I w ogóle, rano - to jest to! Witaj w klubie skowronków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.03.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Bo ja chciałam zapytać Białą, co oni pijają z Jejnym. Jest mi ta wiadomość niezbędna do życia i normalnego funkcjonowania. a juz myslalam, ze tak ostatnio modne badania preferencji uskuteczniasz Bo wiesz do badan, ankiet, tabelek, testow wielokrotnego wyboru, sondazy ilosciowych i jakosciowych to ja pierwsza W szczegolnosci teraz, gdy od 7 do 9 jakos trzeba przetrwac, bez umartwiania sie czemu jeszcze nie spie mayland, u nas tez bialo ... ciekawe czy ekipa od kostki przyjedzie ... We wczorajszym deszczu jakos szybko zdezerterowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Cześć, Aniu! Ambercia, rano to świetna pora na internet i na dobre śniadanko. Człowiek o 9 jest już po sniadaniu, na bieżąco z netem i mozna ruszać do boju. Ty masz pojęcie, ile więcej się zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.03.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ty masz pojęcie, ile więcej się zrobi? cos czuje, ze niechybnie masz racje Tak ok. 7 poszlam do garazu brame naprawiac. A wlasciwie ten silniczek do podciagania, bo cos odmowil wspolpracy. Fakt, zdazylam juz to zglosic gdzie trzeba, ale jakos tak pomajtalam, pare razy przestawilam drabine, znow pomajtalam, zowu przestawilam drabine, wsadzilam srubokret, potem palec, a potem nawet dwa palce w jakies szczelinki i zaczelo dzialac no! No i fajnie jest Kostka sie uklada i obejscie wyglada coraz piekniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No widzisz, ja wiedziałam! Zobaczysz, jak ruszysz to sama się zdziwisz ile robisz. A o 18 fajrant i żadna siła do roboty nie zmusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 hej depeesia wpadlam na chwilke napijesz sie kawki ? http://www.cafe-bluhm.de/assets/images/kaffee_470.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 załapę się na tą kawkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 załapę się na tą kawkę?? no jakzeby inaczej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.03.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kafka fuj. Trochę mnie nie było bo odpisywałam na pw w ogromnych ilościach Generalnie to ja piję wodę niegazowaną i owocowe herbatki, mój TZ opija się Coca Colą i kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Bialutka, dobra kawa nie jest zła i więcej nie wyzywaj tego szlachetnego napoju od fujów Popołudniowe witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kafka fuj. Trochę mnie nie było bo odpisywałam na pw w ogromnych ilościach Generalnie to ja piję wodę niegazowaną i owocowe herbatki, mój TZ opija się Coca Colą i kawą No co, przeżywam, bo nigdy jeszcze nie posyłałam dzieciątka samego na zatracenie za granicę... Pewnie go tam zbóje napadnom i będzie głodował pod mostem... Albo gdzies się zgubi... I policja go zamknie, bo mu nie uwierzą, że jest niewinny... Albo zgubi wszystkie dokumenty i pieniądze i bagaż... Ewunia, masz wielką cierpliwość, jeszcze raz przepraszam za namolność. Kawy też nie lubię - pijam napój o mocy herbaty i kolorze mocnego naparu z tegoż szlachetnego krzewu. 70 % zbożowej w tym. Koniecznie z mlekiem i dużą ilością cukru. Herbatę za to żłopię na termosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.03.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Byś pasowała tutaj. Angole żłopią herbatę litrami. Tylko, że z mlekiem. Ale przerwy na herbatę mają co chwilę i najczęstszy widok mojego szefa lub szefowej to spacerujących z kubkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Bialutka, dobra kawa nie jest zła i więcej nie wyzywaj tego szlachetnego napoju od fujów Popołudniowe witanko ot mądrze gadasz braza choć dobrą wodę mineralną, niegazowaną też uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Byś pasowała tutaj. Angole żłopią herbatę litrami. Tylko, że z mlekiem. Ale przerwy na herbatę mają co chwilę i najczęstszy widok mojego szefa lub szefowej to spacerujących z kubkiem. No i z tym to byśmy się zrozumieli. Młody też lubi bardzo herbatę. Problem jest, jak nie ma w pobliżu kubka z herbatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Matko Elektryczna, no ja podziwiam tych pijących herbatę z mlekiem Jak nic poszłabym do rygi A mineralna niegazowana - tak!!! Do tego z własnej roboty sokiem malinowym!!! Mniam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts