Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta informacja jest mi niezbędnie konieczna do prawidłowego funkcjonowania. :p

ekhhh .... tak z grubej rury pytasz? Tzn. co pijamy do sniadanka, do strucelki, w wannie :oops: , czy wtedy gdy nam jest zimno? No bo sama wiesz, to nie to samo 8)

Kurka wodna ... odkad Telfast zamienilam na Claritine, to chodze spac z kurami, a wstaje o swicie :evil:

Dzien dobry :D

Bo ja chciałam zapytać Białą, co oni pijają z Jejnym. :roll:

Jest mi ta wiadomość niezbędna do życia i normalnego funkcjonowania. :D

Ambercia, Ty się cieszyć powinnać, że teraz rano wstajesz. Rano jest lepiej. Rano się lepiej coś robi. Rano jest częściej słoneczko. I w ogóle, rano - to jest to! 8) :D

Witaj w klubie skowronków!!! :D :D :D

Bo ja chciałam zapytać Białą, co oni pijają z Jejnym. :roll:

Jest mi ta wiadomość niezbędna do życia i normalnego funkcjonowania. :D

a juz myslalam, ze tak ostatnio modne badania preferencji uskuteczniasz :lol:

Bo wiesz do badan, ankiet, tabelek, testow wielokrotnego wyboru, sondazy ilosciowych i jakosciowych to ja pierwsza :lol: W szczegolnosci teraz, gdy od 7 do 9 jakos trzeba przetrwac, bez umartwiania sie czemu jeszcze nie spie :roll:

mayland, u nas tez bialo ... ciekawe czy ekipa od kostki przyjedzie ... We wczorajszym deszczu jakos szybko zdezerterowali :roll:

Cześć, Aniu! :D

Ambercia, rano to świetna pora na internet i na dobre śniadanko. Człowiek o 9 jest już po sniadaniu, na bieżąco z netem i mozna ruszać do boju. Ty masz pojęcie, ile więcej się zrobi? :lol:

Ty masz pojęcie, ile więcej się zrobi? :lol:

cos czuje, ze niechybnie masz racje ;) Tak ok. 7 poszlam do garazu brame naprawiac. A wlasciwie ten silniczek do podciagania, bo cos odmowil wspolpracy. Fakt, zdazylam juz to zglosic gdzie trzeba, ale jakos tak pomajtalam, pare razy przestawilam drabine, znow pomajtalam, zowu przestawilam drabine, wsadzilam srubokret, potem palec, a potem nawet dwa palce w jakies szczelinki i zaczelo dzialac :lol:

no!

No i fajnie jest :-) Kostka sie uklada i obejscie wyglada coraz piekniej :D

Kafka fuj.

Trochę mnie nie było bo odpisywałam na pw w ogromnych ilościach :lol: :lol:

Generalnie to ja piję wodę niegazowaną i owocowe herbatki, mój TZ opija się Coca Colą i kawą :wink:

No co, przeżywam, bo nigdy jeszcze nie posyłałam dzieciątka samego na zatracenie za granicę... :oops: Pewnie go tam zbóje napadnom i będzie głodował pod mostem... Albo gdzies się zgubi... I policja go zamknie, bo mu nie uwierzą, że jest niewinny... Albo zgubi wszystkie dokumenty i pieniądze i bagaż... :o :roll:

Ewunia, masz wielką cierpliwość, jeszcze raz przepraszam za namolność. :oops:

Kawy też nie lubię - pijam napój o mocy herbaty i kolorze mocnego naparu z tegoż szlachetnego krzewu. 70 % zbożowej w tym. :D Koniecznie z mlekiem i dużą ilością cukru.

Herbatę za to żłopię na termosy. :D :D :D

Byś pasowała tutaj. Angole żłopią herbatę litrami. Tylko, że z mlekiem. Ale przerwy na herbatę mają co chwilę i najczęstszy widok mojego szefa lub szefowej to spacerujących z kubkiem.

No i z tym to byśmy się zrozumieli. :D

Młody też lubi bardzo herbatę. 8)

Problem jest, jak nie ma w pobliżu kubka z herbatą. :lol: