braza 06.03.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja też sezon rozpoczęłam ........ tarasowy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mam nadzieję, że dzisiaj uda się posiać, pietruszkę, rzodkiewkę, może groch i cebulę. Jeśli mój kręgosłup nie wytnie mi jakiegoś numeru, od wczoraj pobolewa w podejrzany, znany mi sposób, jakby trzasnąć chciał... Trudno, najwyżej luby będzie mnie z tego pola na jakimś wózku przywoził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Matko, normalnie podziw mnie bierze! Żadna siła nie zmusiłaby mnie teraz do kopania, siania itp, ledwo się zebrałam do uprzątnięcia liści z trawnika i jako takiego oskubania ze starych liści truskawek. Zajęło mi to całe 4 dni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Musiałaś mi o tych truskawkach przypominać? Moje częściowo opitoliłam jesienią. Mam nadzieję, że im to nie zaszkodziło. Większość jednak czekała na wiosnę i teraz straszą suchymi liśćmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Depesia, te koty to fotomontaż, no jak to tak U mnie dziś po nocy znowu było biało, ziemia umarznięta, oczko wodne z lodem aż do dna. Ptaków żadnych nie widziałam, piszę o tych, co to przylecieć mają z Emiratów. Braza, nie masz najgorzej i najpóźniej, za Tobą to ja jestem. Nawet krokusów nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.03.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Poczytałem sobie. Jak zwykle Pawełek narzekaniem na klimat podniósł mi ciśnienie... Pozdrawiam wszystkich. Obiecuję Tobie Mirku więcej ciśnienia nie ponosić ... choć kto wie czy to dobry pomysł ? ... do Anetki rzadziej byś pewnie zaglądał ps - u mnie wiosna w pełni ... 24 w plusie ... upssssssssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.03.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No tym razem to Dochtór mo recht! A ja poszłam na to pole i mamy już zasiane pierwsze 7 grządek! Rzodkiewka, cebula, szpinak, groch, cebula, wczesna marchewka, pietruszka, pasternak. Już rosną! Plecy OCZYWIŚCIE się zbiesiły, ale wróciłam o własnych siłach. Nie dałam się i zrealizowałam plan, a co! Teraz leżę i stękam. I tak posiałam wreszcie pomidory do skrzynki, jeszcze jutro posieję petunie i surfinie. Teraz spróbuję pójść do kuchni (pójść, haha...) i zrobić sobie jakąś kolację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Z obolałym krzyżem, ale wrzuciłam troszkę zdjęć na bloga, a co, niech wszyscy wiosnę widzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.03.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ... ... Teraz spróbuję pójść do kuchni (pójść, haha...) i zrobić sobie jakąś kolację! ... tyż ida ... Ciemiężycielkę trza nafutrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Chefie, jak pragnę zdrowia, Dochtór ma absolutny powodu do wściekania się. Jak tak można szczuć zmarzniętych i ciepła złaknionych rodaków??? To nieludzkie!!!! Tola, te moje krokusy ledwo widać, ale widać i tego się trzymam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.03.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Zaszlam troche sie rozgrzac w tych 24 albo i wiecej A ze wybijam bakcyle kataru, ktore zostaly mi sprzedane przez zlych ludzi, to po sprawiedliwosci najbardziej zasluguje na to slonce zza wielkiej wody O matko ... chyba ze trzy lata zadnej infekcji nie mialam, ale jak dlugo sie mozna opierac jak wszyscy na koncowce zimy bakcylami pokryci, prychaja, kichaja i lecza gleboka goraczke regularnych przychodzeniem do pracy Jakos po saunie lepiej sie zrobilo. Bol gardla przeszedl a i zatoki wygladaja na bardziej odblokowane Depsia whoops ... uwazaj na kregoslup, bo jakby nie bylo jestes na samym poczateczku sezonu prac wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja tam szefowi tylko troche zazdroszcze ciepelka, ale z drugiej strony on takiej wiosny nie ma, tej radosci z malutkiego chociazby przebisniega lub krokuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja tam szefowi tylko troche zazdroszcze ciepelka, ale z drugiej strony on takiej wiosny nie ma, tej radosci z malutkiego chociazby przebisniega lub krokuska a z drugiej strony w cieplych walonkach pomykac nie musi, nie mowiac juz ze motór calorocznie mozna uzywac, a nie tylko przez 4 miesiace w roku a ja 24 stopni nie mam a radosc z malutkiego krokusika to bedzie ... jak se go kupie w jakims OBI lub innym Lidlu NOrmalnie jakas zgryzliwa sie robie przez ten katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ambercia, Twoja zgryżliwość jest ze wszechmiar usprawiedliwona, ja przy katarze terroryzuję całe otoczenie i mam ochotę popełnić harakiri. Spoko, niedługo przejdzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 a radosc z malutkiego krokusika to bedzie ... jak se go kupie w jakims OBI lub innym Lidlu hihi moze jutro na dzien kobiet dostaniesz :lol2:a moze nawet i tulipana albo innego zonkila:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.03.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (...)U mnie dziś po nocy znowu było biało, ziemia umarznięta, oczko wodne z lodem aż do dna. Ptaków żadnych nie widziałam, piszę o tych, co to przylecieć mają z Emiratów. Braza, nie masz najgorzej i najpóźniej, za Tobą to ja jestem. Nawet krokusów nie widać U mnie też tak samo: wieczna zmarzlina jak na Syberii, po stawie nadal mogę spacerować (wcale nie dzięki nadprzyrodzonym zdolnościom) i jak dotąd jedynie kawałek przebiśniega udało mi się wypatrzyć, jednak wciąż ukrytego głęboko w ściółce. DPSia, przyznaj się, umówłaś się z Chefem i ściemniasz z tą wiosną, żeby nas wkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 U mnie też tak samo: wieczna zmarzlina jak na Syberii, po stawie nadal mogę spacerować (wcale nie dzięki nadprzyrodzonym zdolnościom) i DPSia, przyznaj się, umówłaś się z Chefem i ściemniasz z tą wiosną, żeby nas wkurzyć Ad1 mom to samo Ad2 ni mom stawu Ad3 pewnieeee, że ściemniajom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ambercia - wyrazy współczucia, katar to choroba, która powoduje, że staję się najbardziej marudną i paskudną istotą na świecie! Mój kręgosłup dzisiaj miewa się już lepiej, czuję go wyraźnie bardzo, ale przynajmniej mogę się poruszać bez akompaniamentu okrzyków różnych niecenzuralnych. I coś dla marudów zimowych. http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/03/100_2867.jpg http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/03/100_2869.jpg http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/03/100_2870.jpg http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/03/100_2871.jpg Ogród wczorajszy. Dzisiaj pada śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 koniecznie musze kupic cebulki przebisniegow, sa naprawde urocze, u nas piekne slonce od rana, tylko czemu nic mnie nie cieszy? zmeczenie materialu podejrzewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts