jamles 08.03.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Depeś, ponieważ u mnie już byłaś to osobiście wręczam http://www.goflowers.pl/wp-content/uploads/wpsc/product_images/tulipanow_czerwonych.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.03.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dzisiaj pada śnieg. No to się nareszcie doczekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ojej, Lesiu, dziękuję! Wzięłam u Ciebie, ale ten bukiet to przyjmę z prawdziwą radością! Sipatko - śnieg się zawstydził i po dwóch godzinach zaraz poszedł precz, chyba więcej nie wróci! A w polu mi nasionka łapią wilgoć, oj, będą rosły jak szalone, będą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Też mam śnieg, tyle że ja go nie chciałam. Mam nadzieję, że szybko pójdzie precz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.03.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 U nas tylko w powietrzu to co padało wyglądało jak śnieg. Na ziemi to już nie wyglądało na nic.. Dobrze mu tak, temu śniegu.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Nie mam śniegu, mam, a raczej miałam chłodny ale słoneczny dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No pewnie, że dobrze mu tak! Mój kręgosłup był łaskaw prawie całkiem się naprawić, więc jutro będę mogła znowu normalnie funkcjonować - uff! Siadłam dzisiaj sobie i w związku z pewną nieruchawością zabrałam się za prace siedzące. Wywlokłam pewną wieeeelką firanę, która wisiała sobie w oknie szerokim na prawie 4 metry, a krótka była na niecały metr. Doszłam do jedynie słusznego wniosku, że muszę ją przedłużyć i podzielić na 3 części, bo tyle właśnie mam okien w salonie. Pracowicie więc przez cały dzień przedłużałam sznureczki, które były w firanie i namarszczały ją, skracając o ponad połowę długości. Teraz firana ma nie 90 a 190 cm długości i jest baaaardzo szeroka. Pozostaje wymyślić, jak ją podzielić na te 3 okna i wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego najlepszego ... tak w biegu ... ale od serca http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/rose-metal-recycle-wwo-terre-sauvage-ma75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Depsia, Twój kręgosłup nie powinien nawalać, absolutnie!! Przez to jego nawalanie strasznie się napracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Żebyś wiedziała, że masz absolutną rację! Gwoździku - bardzo ale to bardzo mi miło, serdecznie dziękuję za pamięć i za miły gest! U nas dzisiaj już ładniej niż wczoraj, zatem zaraz do Sołtysa za stodołę idę, tam też siać cokolwiek trzeba. Pietruszka naciowa już czeka na posianie! I jeszcze bób na polu trzeba będzie w najbliższych dniach posiać. Ach, jak ja lubię, jak mam tak zawczasu wszystko porobione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Pietruszka naciowa już czeka na posianie! I jeszcze bób na polu trzeba będzie w najbliższych dniach posiać. Ach, jak ja lubię, jak mam tak zawczasu wszystko porobione! A ziemię już masz rozmarzniętą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No właśnie?? U mnie zmarzlina na jakieś 10 cm!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 no co wy, u nas juz tez lopate spokojnie wbijam i szykuje sie do nasadzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 no co wy, u nas juz tez lopate spokojnie wbijam i szykuje sie do nasadzeń do siania wystarczy a do sadzenia nie koniecznie, jak jest głębiej? ja mam ze 2-3 cm zmarznięte, potem może do 20 cm w miarę miękko, ale głębiej twardo jak skała, u mnie ziemia była na jakieś 70 cm zmarznięta teraz jakieś tylko +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 tydzień temu wykopywałam kosodrzewiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.03.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No pewnie, że dobrze mu tak! Mój kręgosłup był łaskaw prawie całkiem się naprawić, więc jutro będę mogła znowu normalnie funkcjonować - uff! Siadłam dzisiaj sobie i w związku z pewną nieruchawością zabrałam się za prace siedzące. Wywlokłam pewną wieeeelką firanę, która wisiała sobie w oknie szerokim na prawie 4 metry, a krótka była na niecały metr. Doszłam do jedynie słusznego wniosku, że muszę ją przedłużyć i podzielić na 3 części, bo tyle właśnie mam okien w salonie. Pracowicie więc przez cały dzień przedłużałam sznureczki, które były w firanie i namarszczały ją, skracając o ponad połowę długości. Teraz firana ma nie 90 a 190 cm długości i jest baaaardzo szeroka. Pozostaje wymyślić, jak ją podzielić na te 3 okna i wykonać. podziwiam i padam do nozek!!! Jak mam usprawiedliwiona nieruchawosc, to od ksiazki oderwac mnie nie mozna I nie ma , ze to albo tamto tylko zamykam sie w sobie, wskakuje pod kocyk i wciagam literki A poza tym, to wczoraj ostatecznie dobilam bakcyla kataru i dzisiaj jestem jak nowo narodzona I pomyslec, ze czasami dluzsza sesja w saunie moze pomoc wytepic wirusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ambercia, nie ma co podziwiać, po prostu nie zawsze mogę czytać, bo ze wzrokiem słabowato, czasem wolę coś poszyć... Ziemia u nas już od dobrych kilku dni rozmarznięta na tyle, że spokojnie mozna łopatę wbić, sadzenia jeszcze nie robimy. Nie wiem, czemu u Was jakas taka zatwardziała ta zmarzlina. chyba teraz rekompensuje mi się mój utracony zimowy śnieg i mróż, którego nie było... W każdym razie troszkę już ogarnęłam grządkę z młodymi hyzopami (przehakałam, żeby wzruszyć ziemię i wygrabiłam), posiałam tę pietruszkę, może jeszcze uda się drugie hyzopy (te starsze) wzruszyć i zagrabić. Pewności nie mam, bo plecy są czujne. Wiem, że u Was pewnie dzisiaj nasz wczorajszy deszcz ze śniegiem, ale dziś u nas już słoneczko i w ogóle pięknie jest, więc pewnie i do Was znowu jutro wróci piekna pogoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 U mnie jest tak zamarznięta ziemia, że masakra....Nic więc nie robię...A już odpaliłabym wertykulator i miałabym za kilka godzin przeheblowaną działkę i posianą trawkę... a tak to czekam... A tak jak piszesz... obudziłam się a tu trawka pokryta śniegiem...Oby słonko zaświeciło jutro... bo bym wzięła męża i poszlibyśmy do ogrodu.... ciąć trzeba, pryskać olejami trzeba, pograbić po Ince trzeba... ojjjj będzie sporo pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 skad te deszcze i sniegi , u nas od paru dni slonce swieci, nawet teraz - rano bylo pochmurno i sie chmury rozjechaly. jedynie w nocy leciuskie przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Leciutkie przymrozki... hmmm też coś ... u nas jest od -7 do -11 prawie... Nie powiem jak dziś.. ale ostatnie kilka dni takie były... dzień nawet ładny, ale noc mróz jak nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts