Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Motór mnie się "nieco oddalił" :mad: ... Ciemiężycielka domaga się nowego autka (dla niej oczywiście, bo mnie zaplanowała przerzucić do jej piździka, a mojego "bydlęcia", chlejącego "hektogalony" benzyny się pozbyć) ... Jeep'a Compass'ika Jej się zachciało (następny piździk) :mad: ... więc ciemięży mnie okrutnie, poprzez wywieranie presji wszelkimi dostępnymi sposobami - złością i miłością - ... echhhhhhhhh ... "życie to nie bajka, to je bitwa" :) ;)

Ty popatrz, jaka to mądra kobieta jest! :p

Piękny dzień nam się powoli kończy, trochę wiało, ale było śliczne słoneczko, aż mi się ciepło na sercu robi, jak sobie pomyślę, że te moje warzywka w polu to już tam rosną, aż trzeszczy! :D

Romek Hamerykański - doobre! Spodoba mu się :cool: Muszę mu powiedzieć..:yes: :yes:

Chociaż on twierdzi zawsze, że pochodzi od... chanów tatarskich (chciałby..)

:p

... tyż mo "icz" na kuńcu ? ...

Ty popatrz, jaka to mądra kobieta jest! :p

...

... i TY Brutusie ... ? :(

Noco, zaraz "Brutusie"!

On naprawdę jest bardzo hektogalonożerny!

I bardzo nieekologiczny i nieekonomiczny!

Na cholerę Ci taki czort, z mniejszym też doskonale dasz radę! :yes: :hug:

Oj Mirku, zaraz nie rozumieją ... Rozumiemy, rozumiemy - im większy tym lepiej ... co niektórzy złośliwi przebąkują coś o przedłużaniu .. tylko nie pamiętam czego ... samochodem ...;)

Chyba jutro posieję (czyt.: wrzucę w ziemię jak leci) koperek, jeszcze mi się nasionka z ubiegłego roku uchowały!

Ciekawe, co zostaje z niektórych facetów, kiedy zabrać im ich auteczka... :rotfl:

Mirku - ależ rozumiemy, tylko po co wydawać na paliwo, jak można na... piwo? ;)

Brazunia - posiej, na pewno ładnie powschodzi! :yes:

Nie Jamles napisał, tylko ja Ci odpowiedziałąm od razu, zakręcona kobieto! :rotfl:

Tak tam napisałam:

Aneta, czy można siać koperek i pietruszkę, jak koło zera w nocy????

Jesli tylko ziemia rozmarzła na tyle, spokojnie możesz siać, pietruszka i tak długo wschodzi, koperek też sobie poradzi bez problemów.

I nie posądzać mnie tu o olewanie gości i ich pytań! :mad:

oj tam, oj tam, nie zauważyłam, dyskusja była intensywna i myślałam, że moja pietruszka zginęła w tłoku :)

Mówisz, ze wolno wschodzi? Kurcze, to może kupię kilka duzych pietruszek i wsadzę na natkę, żeby nie czekać tyle?

Teraz to mówisz????!!! Było na jesień powiedzieć!!!!

Skoro tak mnie Depsia zachęca, to jutro ten koperek posieję! Depsiu, czy zrobię Tobie przyjemność tym posianiem koperku?? Bo jeśli tak, to będę przeszczęśliwa!!!