Chef Paul 11.03.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Jakbym słyszała mojego Romka.... Ale chyba miało być - "życie to nie JE bajka.." Ale pewnie w Hameryce mówiom inaczej.. ... mówiom takoż samo ... jak i Romek ... może on jakiś hamerykański (Romek)i jezd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.03.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Romek Hamerykański - doobre! Spodoba mu się Muszę mu powiedzieć.. :yes: Chociaż on twierdzi zawsze, że pochodzi od... chanów tatarskich (chciałby..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Motór mnie się "nieco oddalił" ... Ciemiężycielka domaga się nowego autka (dla niej oczywiście, bo mnie zaplanowała przerzucić do jej piździka, a mojego "bydlęcia", chlejącego "hektogalony" benzyny się pozbyć) ... Jeep'a Compass'ika Jej się zachciało (następny piździk) ... więc ciemięży mnie okrutnie, poprzez wywieranie presji wszelkimi dostępnymi sposobami - złością i miłością - ... echhhhhhhhh ... "życie to nie bajka, to je bitwa" Ty popatrz, jaka to mądra kobieta jest! Piękny dzień nam się powoli kończy, trochę wiało, ale było śliczne słoneczko, aż mi się ciepło na sercu robi, jak sobie pomyślę, że te moje warzywka w polu to już tam rosną, aż trzeszczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.03.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 czy można siać koperek i pietruszkę, jak koło zera w nocy???? Ponawiam pytanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ponawiam pytanie!!! można, odp. na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.03.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Romek Hamerykański - doobre! Spodoba mu się Muszę mu powiedzieć.. :yes: Chociaż on twierdzi zawsze, że pochodzi od... chanów tatarskich (chciałby..) ... tyż mo "icz" na kuńcu ? ... Ty popatrz, jaka to mądra kobieta jest! ... ... i TY Brutusie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ponawiam pytanie!!! Odpowiedziałam, jak napisał Jamles. Brak spostrzegawczości kładę na karb ostatniego nadmiaru wrażeń i zajęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Noco, zaraz "Brutusie"! On naprawdę jest bardzo hektogalonożerny! I bardzo nieekologiczny i nieekonomiczny! Na cholerę Ci taki czort, z mniejszym też doskonale dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.03.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ech, te kobiety.... nic nie rozumieją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Oj Mirku, zaraz nie rozumieją ... Rozumiemy, rozumiemy - im większy tym lepiej ... co niektórzy złośliwi przebąkują coś o przedłużaniu .. tylko nie pamiętam czego ... samochodem ... Chyba jutro posieję (czyt.: wrzucę w ziemię jak leci) koperek, jeszcze mi się nasionka z ubiegłego roku uchowały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.03.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ech, te kobiety.... nic nie rozumieją.... ... masz 100% racji ... dlaczego ONE stale o jakichś czołgach gadajo (myląc przedłużanie z takim Ferrari, na ten przykład) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ciekawe, co zostaje z niektórych facetów, kiedy zabrać im ich auteczka... Mirku - ależ rozumiemy, tylko po co wydawać na paliwo, jak można na... piwo? Brazunia - posiej, na pewno ładnie powschodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ciekawe, co zostaje z niektórych facetów, kiedy zabrać im ich auteczka... ... ...... zostaje im komplet noży kuchennych i patelnia ... nie bój ... wyżyjemy jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A co Jamles napisał? Za duzo teraz do czytania wstecz... Ale rozumiem, ze jeżeli nierozmarznięta Braza ma siać, to ja też już mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Nieee Braza nie zamarzła... co prawda pisała, że zimno miała, ale nie zamarzła;) A ziemia jak odmarznie to chyba się sieje... no bo jak niby, w zamarzniętą... Przekopać chyba trzeba... choć tylko trochę wystarczyło by... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Nie Jamles napisał, tylko ja Ci odpowiedziałąm od razu, zakręcona kobieto! Tak tam napisałam: Aneta, czy można siać koperek i pietruszkę, jak koło zera w nocy???? Jesli tylko ziemia rozmarzła na tyle, spokojnie możesz siać, pietruszka i tak długo wschodzi, koperek też sobie poradzi bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 I nie posądzać mnie tu o olewanie gości i ich pytań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 I nie posądzać mnie tu o olewanie gości i ich pytań! oj tam, oj tam, nie zauważyłam, dyskusja była intensywna i myślałam, że moja pietruszka zginęła w tłoku Mówisz, ze wolno wschodzi? Kurcze, to może kupię kilka duzych pietruszek i wsadzę na natkę, żeby nie czekać tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 żeby mieć szybko natkę to trzeba zostawić jesienią parę korzeni w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Teraz to mówisz????!!! Było na jesień powiedzieć!!!! Skoro tak mnie Depsia zachęca, to jutro ten koperek posieję! Depsiu, czy zrobię Tobie przyjemność tym posianiem koperku?? Bo jeśli tak, to będę przeszczęśliwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts