TAR 14.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Tu sie zgodze, moja neurolog wrecz zakazala mi go uzywac, czasem zakladam przy ciezszych pracach ale jest to sporadyczne. wiecej krzywdy zrobi niz pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Teściowa ma połamany kręgosłup i ma różne specjalne pasy.. ale nie może ich nosić ciągle.. od czasu do czasu i to krótko... A wiesz Ambercia.. laski na siłowni, ale to jakie laski, jak przecinki... używają pasa neoprenowego, żeby jeszcze więcej schudnąć.. jak patrze na mój brzuszek to zastanawiam się czy by takiego nie nabyć... ale przekonana nie jestem, więc nie kupuję... No i zawiać można się i załatwić później na cacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.03.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 powyżej sama prawda. Choć z zastrzeżeniem - TEN pas niewiele pomoże ani niewiele osłabi Ale na talię się przyda no i "nerki trochę chroni przed zimnem", jak to się powszechnie uważa. Aneta, niestety, pas musi zlecić lekarz rehabilitacji (raczej nie ortopeda) i kupuje się w sklepie bardzo okreslony rodzaj na określoną chorobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kalioski piękniaste, ino nieco przykrótkie jak na Osiowe potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.03.2012 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 no i cieszyła się dziewczyna, a Wy ją tak brutalnie do parteru:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No właśnie, Dochtór, chociaż Ty mnie obronisz... Mięśnie są już ćwiczone zestawem ćwiczeń specjalnych zalecanych przez lekarzy. Jak idę w pole albo do ogrodu to założę, bo tam się dużo schylam, hakam i tam najczęściej zaczyna się każda historia z kolejnym zbuntowaniem się kręgosłupa. Przecież nie będę w nim latać cały czas. Ale wczoraj fajnie mi w nim było, wieczorem nic nie bolało... Dzisiaj w planie wyjście na pole, chyba kaloszki zadebiutują. Dosiejemy więcej grochu i bobu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.03.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) no to se DePeSiu pochodziłaś w pasie ....a miałam się pytać o rezultaty noszenia ,bo mam w domu takiego Zepsutego .......ta serwetka przypomina mi wzorem moje ściereczki do naczyń (zaśmiałabym się tu ,ale nie doszłam jeszcze do tego jak się tu buźki wsadza ) a skąd TY masz już taką zieloną trawkę przy tych kaloszach rosnącą ? bo ja takiej jeszcze nie mam ..... Relek Ci się nie podoba ? może być Relka a było to tak : zalogowałam się tu kilka lat temu, ale ze względu na wszędobylsko szalejący szowinizm, co do grupy budowlanej tyż no bo która baba lepi buduje niż facet ? ukryłam się pod nikiem nie wskazującym na płciowość moją (he,he,he ...he) no i wyszło ,że jestem chłop albo baba-chłop ? nie będę tego zmieniać ...teraz to mi już obojętne kim jestem i tak już nikogo nie poderwę, weszłam w ZZD )))) Edytowane 15 Marca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Elżbieto - Dobra, zostaniesz Relką! Co do wkładania buziek - poczytaj TUTAJ. Dobra, lecę do roboty, dzisiaj mam pracowity dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dobra, lecę do roboty, dzisiaj mam pracowity dzień! będziesz .... plewić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 a Wy ją tak brutalnie do parteru:P to z ............ zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 będziesz .... plewić Poniekąd. Perz zaczął na polu nosa pokazywać, poszłam powyciągać ujawniające się draństwo, a przy okazji poprawić ścieżki między grządkami, bo ich właściwie nie było, tylko jakieś zadeptane przerwy... to z ............ zazdrości O! I takie podejście mi się podoba, Jamlesik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Mówiły dziewczyny, żeby pokazać ostatnie nabytki ze szmaciarni. Firana: http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/03/100_2904.jpg kupon batystu: http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/03/100_2905.jpg batyst bliżej, wygnieciony po praniu, ae chyba widać wzór, właśnie z jego powodu kupiam ten materiał: http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/03/100_2906.jpg sweter cardigan, kończy mi się za kolanami: http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/03/100_2907.jpg Sweter oczywiście będzie się suszył rozłożony, ale chciałam go pokazać w całej okazałości. Jeszcze do tego zasłona w wiosenne kwiatki duuuuuża i patchworkowa poszewka na podusię w żółtych tonacjach, ale to wypiorę jutro. Wszystkie rzeczy razem kosztowały 7 zł. No i na pole w końcu zapomniałam załozyć ten pas, ale za to teraz trochę założyłam, szybciej ból mija. Edytowane 15 Marca 2012 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.03.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Nio to zakupy Ci się udały taki batyst by mi się przydał , bo wprawiam się w szyciu serwet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Jaka to piękna nazwa 'batyst' Kojarzy się z czymś wykwintnym, cieniutkim, wiecie - batystowa chusteczka do powiewania. Ładny materiał A kardigan w jakim celu? Będzie robił za sukienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aleś zaszalała!!! Tylko dlaczego to wszystko jest białe??? Przyznaję bez bicia i proszę, żeby mi to było policzone: koperek dalej w torebce bo zimno jest a do tego całe przedpołudnie dzisiejsze spędziłąm na łonie cywilizacji!!! Prosze o łagodny wymiar kary ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Mnie się ten batyst spodobał.. też bym taki kupiła jakbym spotkała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 dołączę do grona zachwyconych batystem, baaaardzo mi się podoba ten nadruk z kaligrafią. Firanę też widzę w Twoich oknach. Cardiganowi niczego nie brakuje, a cena zakupów to absolutne mistrzostwo świata. Czerwone lakierki eleganckie. Maleńka, jesteś Wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.03.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja powiem tylko jedno ... Ostatnio raz mniej niz dyche w sklepie to wydalam na mleko do kawy, gdy rano stwierdzilam ze "wyszlo" i trzeba bylo zjechac winda do galerii handlowej, ktora mamy na parterze i kupic ... Dlatego tez, Gospodyni jest dla mnie Mistrzem wyszukiwania okazji i oszczednosci!!! Batyst fajny jest! Cardigan jak najbardziej ok! Cieply i praktyczny, chociaz kroj a przede wszystkim kolor wymaga oplywowowych ksztaltow, ale o te sie nie martwie. Pieknie Ci bedzie w tym nabytku!!! Jeszcze raz mocno gratuluje urodzajnych lowow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Czuję się usatysfakcjonowana i doceniona. Cardigan będzie robił za rozpięty płaszcz w takie dni, kiedy właściwie nie wiadomo, co na siebie włożyć - w płaszczu za ciepło, w samym sweterku za zimno. Fakt, Amberciu, kształty opływowe są ale jest ich mniej o 4 kg! Lubię jasne rzeczy, dlatego taki kolor, poza tym - w szmaciarniach zwykle nie da się wybrać koloru, bo mają TAKĄ rzecz i już. Relcia - a wkleisz foty jakichś swoich poczynań serwetowych? Może jakieś natchnienie, inspiracja na mnie spłynie i w ogóle. Ach, jakie piękne słońce dzisiaj świeci!!! Na pewno zaraz skoczę do ogrodu, posieję jeszcze sałatę, niech sobie wschodzi niebożę. Brazunia - a gdzieżbym ja Ciebie karała, kochaniutka, tylko mi szkoda, że nie będziesz miała ładnego swojego koperku jak za późno posiejesz... Ręka mi normalnie drży, zaraz muszę zalogować się do banku i rachunki popłacić, ech... Ale potem zrobię caaaałą furę różnych rzeczy - ale będzie fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 ... Ręka mi normalnie drży, zaraz muszę zalogować się do banku i rachunki popłacić, ech... mogę podesłać 3 przelewy, nie dużo niecałe 3 stówki jak Braza posieje w maju koperek to mszyce o nim zapomną, a do kiszenia ogórków kupi sobie w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts