Moose 16.03.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ale potem zrobię caaaałą furę różnych rzeczy - ale będzie fajnie!!! To ja dla równowagi postaram się nieco polenić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No i porobiłam! Pograbiłam w ogrodzie duuuużo różnych śmieci, grządki wyrównaam i przygotowałam, Babcię na pole zaprowadziłam i pokazałam tamte grządki, z jednej firany już zrobiłam 3 (jeszcze wykończyć trzeba), posiałam koło domu sałaty różne i w ogóle - piękny dzień dzisiaj był, 3 prania wyschły w locie po prostu!!! Pięęęękny dzień i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No i porobiłam! no to się porobiło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Eeeee, ja w końcu ten koperek posieję, może nawet jutro mi się uda, jeśli pogoda będzie taka jak dzisiaj. Intuicja mi podpowiedziała, że Ty Depsiu będziesz na pewno coś robić, więc ja dla równowagi nie robiłam nic ... chociaż nie, robiłam bardzo ważną rzecz: testowałam przydomowy taras pod względem przydatności do spożywana kawy! Test wypadł pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.03.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 mąż mi kupił pietruszkę natargu. Jutro wsadzę i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ewa a myta ta pietruszka, czy taka od chłopa z błotem? Bo taką powinno się wsadzać do ziemi... A ta myta wiecie jak chłopi myją? wkładają do betoniarki i heja.. czasami, żeby ładniejsza była to i domestosem wypłukali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 idę ją zobaczyć i włożyć do wody. Miał przykazane kupić najbrudniejszą na całym rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 To ja dla równowagi postaram się nieco polenić... Eeeee, ja w końcu ten koperek posieję, może nawet jutro mi się uda, jeśli pogoda będzie taka jak dzisiaj. Intuicja mi podpowiedziała, że Ty Depsiu będziesz na pewno coś robić, więc ja dla równowagi nie robiłam nic ... chociaż nie, robiłam bardzo ważną rzecz: testowałam przydomowy taras pod względem przydatności do spożywana kawy! Test wypadł pomyślnie No to miałyśmy przewagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 No tak - teraz już wiem, dlaczego ciągle coś mnie wczoraj gnało do roboty - musiałam Was dwie zrównoważyć! Dzisiaj też będzie PIĘKNY dzień, tralala! Choćby człowiek nie chciał, to musi wyjść na dwór i coś tam robić! Moje petunie i surfinie zaczynają wschodzić, pomidorki już coraz większe, niedługo będą miały pierwszą parę liści. Co prawda w traktorze zepsuł sie rozrusznik i będzie to nas kosztowało 300 zł i zmarnowany dzień na wymianę tegoż, ale za to dzisiaj Sołtys zamiast jechać w pole, co niechybnie nastąpiłoby normalnie, pójdzie robić dalszy ciąg remontu w domku! Ja z tego wszystkiego chyba będę robić wszystko i nic, ogród w sumie obrobiony prawie... Chyba, że za skalniak się wezmę, wymaga pracy, oj wymaga... W sumie lepiej w piękny dzień to zrobić niż w jakiś pochmurny i chłodny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.03.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 sio do roboty a nie po necie się szewndać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Po necie dla równowagi w chwili odpoczynku i picia kawy... Nie DPSiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 No tak - teraz już wiem, dlaczego ciągle coś mnie wczoraj gnało do roboty - musiałam Was dwie zrównoważyć! Dobrze... nie ustawaj w staraniach, bo w miarę możliwości i dziś się nie będę przepracowywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.03.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 tak teraz to obrońcy się znaleźli,a przedtem to ją dołowali, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 No ba - dzień był bardzo owocny, poprzesadzaliśmy z Sołtysem szparagi, wieeeelki krzew berberysu, brzoskwinię, śliwę, zaczęłam porządkować skalniak, a potem poszłam do wiejskiej świetlicy na warsztaty i tam siedziałyśmy prawie 3 godziny. Całe szczęście, że mamy swoje kury, jajka na święta nie będą u nas droższe. Straszliwa jest ta drożyzna jajczana, naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.03.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 jamlesowi i mnie, ceny nie straszne,jajka mamy swoje, wystarczy je tylko wymyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.03.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 jamlesowi i mnie, ceny nie straszne, jajka mamy swoje, wystarczy je tylko wymyć tylko kto je zje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.03.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 one nie są do jedzenia,one są do pieszczenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.03.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 one nie są do jedzenia, one są do pieszczenia, Czy to coś od psa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 one nie są do jedzenia, one są do pieszczenia, moj pies tez tak myslal Do czasu wyciecia nabialu Teraz pieszczoty mu nie w glowie a i myc niczego nie trzeba Fakt! Cudny byl dzien Pospacerowalismy do stop bolesci Psy zadowolnione padly do lozka i spia pomrukujac Teraz czas na lampke dobrego wina i masaz stopek Taka wiosna podoba nam sie najbardziej Gospodyni, jak kregoslup? Mam nadzieje ze nie daje sie za bardzo we znaki! Super, ze regularnie robisz te cwiczenia. Tak jak juz kiedys pisalam, moj przestal cierpiec na bole i znowu spokojnie moze godzinami sleczec nad tebletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.03.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 sądzę, że te dywagacje idą w nieodpowiednim kierunku, zwłaszcza bursztynowego wiatru, może już skończmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts