DPS 19.03.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ananas świeży... Mniam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 jesli juz przy czekoladzie jestesmy, to taka 80-85% cudnie komponuje sie z tarta wisniowa W wersji light moga byc pelnoziarniste muffiny, ze stevia, wisniami i kawalkami czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Z wiśniami, powiadasz...? Muszę spróbować, mam wiśnie i mam 80% czekoladę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 zapodac przepis na dietetyczne muffiny? A masz stevie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.03.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Wiosna Panie Sierżancie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 zapodac przepis na dietetyczne muffiny? A masz stevie? No jak nie, jak tak? Stewii nie mam, ale przeciez jak użyję miodu to też chyba zdrowo będzie, nie...? Elżbieta rację ma - WIOSNA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.03.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 WIOSNA szlag. Pies mnie zbudził o 6.00 i musiałam z panną iść w ramach "nauki czystości"... Ale nie żałuję, bo - ptaki KONCERTUJĄ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Depsia czy ja wiem czy zdrowo z miodem? Jak dla mnie marnotrastwo i miodku i kasy Miod w temperaturze pieczenia utraci swoje dobre wlasciwosci i zostana tylko kalorie! I po co to nam? To nie piernik, w ktorym miod uzywa sie dla specyficznego aromatu. A Stevie mozna juz teraz kupic w niektorych hipermarketach np. L'eclerc wprowadzil stevie zarowno w tableteczkach do slodzenia napojow, jak i w proszku. Najwazniejsze, ze to jedyna rekomendowana "slodycz" z zawartosci kalorii 0 Mozna tez uzyc ksylitolu, ale to tez kaloryczna slodycz chociaz tylko w polowie taka jak cukier. Tak czy siak wszystkich w rodzinie przestawilam na Stevie. Co wiecej, proszek stevii wymieszany z naturalna wanilia dodany do twarozku idealnie komponuje sie z pelnoziarnistymi nalesnikami. Przyklady mozna mnozyc i teraz gdy stevia jest juz oficjalnie dostepna na naszym rynku jako produkt spozywczy, zniknela ostatnia bariera jaka byla dystrybucja. Pamietam, ze pierwsze zapasy stevii robilam za wielka woda, bo tylko taka byla mozliwosc (i tu "uklony" do lobbingu cukrowniczego ) A przepisik przesle via mail BTW pamietacie pogawedki o torbach ekologicznych i plastikowych jednorazowkach. Fajne podsumowanie mozna znalezc tutaj http://www.bbc.co.uk/news/magazine-17027990 . Bawelniana torba, aby rzeczywiscie byla ekologicznie uzywana, musi byc zastosowana co najmniej 131 razy, papierowa torba co najmniej 3 razy, a "bag for life" 4 razy. Warto o tym pamietac, bo przeciez wsztyscy chcemy (i powinnismy) byc eko Ja wiem teraz jedno! Nie bede kupowac (przy okazji naglych zakupow) toreb papierowych. Uzywam tylko raz i nie jest to na tyle praktyczne pakowanie, aby schowac do torebki i uzywac kolejne razy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 to chyba jednak już wiosna widziałem Panią w kabriolecie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.03.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 A ponoć "...wiosna przyszła pieszo"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 to był Merc SLK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No przecie, że wiosna, nawet w tv mówili, że astronomiczna! Ambercia - to ja będę zaglądała na mail. Bawełniana siatka jest bardziej ekologiczna, bo nawet jak się ją użyje mniej razy, to jej recykling jest o niebo szybszy niż tych foliowych paskudnych jednorazówek! Ten plastik cholerski to nas całkiem zaleje, siatki plastikowe, butelki plastikowe, maszyny do szycia plastikowe, wszystko plastikowe, na koniec cycki i mięśnie klaty plastikowe i życie plastikowe, fuj! Nie znoszę faktu wszechobecności plastiku, staram się więc ograniczać go wszędzie, gdzie mogę. Rozrusznik nowy do traktora przyjechał już, jeszcze czekamy na siatkę, żeby ogrodzić na polu część warzywną, bo w zeszłym roku straszliwie nam sarny i zające szkód narobiły, kapustę, buraki, marchew - zeżarły CO DO JEDNEGO. W tym roku założymy po całości warzywniaka na polu lesną siatkę, mam nadzieję, że to ograniczy niechciane wizyty, wcale nie gospodarskie. Nie chce mi się na dwór dzisiaj iść, wiatr u nas wieje, chyba zabiorę się za coś w domu... To, co musiałam na dzisiaj, już zrobiłam, kolejna część skalniaka odgruzowana, chyba teraz drugie okno sobie umyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) to był Merc SLK No to Jej wybaczamy.... Edytowane 20 Marca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 ... Rozrusznik nowy do traktora przyjechał już, ... ... ... niech może Sołtys dobrze sprawdzi czy aby nie plastikowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Mmmmm taki kabriolecik to bym chciała.. może być też inna marka.... albo panorama dach chociaż... A u mnie też wiosna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Skoro wszyscy mówią, że wiosna, to wierzę na słowo ... Muszę, bo za oknami mam piździawę i zimnicę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No co Ty gadasz, jaką zimnicę? Przecie ciepło, tylko troszkę dmucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.03.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (...)Ten plastik cholerski to nas całkiem zaleje, siatki plastikowe, butelki plastikowe, maszyny do szycia plastikowe, wszystko plastikowe, na koniec cycki i mięśnie klaty plastikowe i życie plastikowe, fuj! (...) Różne rzeczy z plastiku muszę wokół tolerować, ale na cycki i żyć stanowczo się nie zgadzam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.03.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Żyć to może być plastikowa... ale nie rzyć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.03.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 To już lepiej obiedwa rzycie(a) niech plastikowe nie będą - brzmią tak podobnie, że można by się boleśnie pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts