DPS 21.03.2012 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No własnie, w cholerę z tym plastikiem! Ambercia, na mailu pustką mi wieje. A wczoraj zamówiłam sobie sadzonki stewii, posadzę i zobaczymy, co to za dobroć jest! Lenia mam, a powinnam skalniak dziś dokończyć. A co mi tam, świat się nie zawali, jeśli zrobię to później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.03.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Gospodyni wiem, wiem ... ale to dopiero w piatek/sobote. Mam skrzywienie zadaniowe i do konca tygodnia mam do zrobienia sesje do katalogu, obrobke zdjec, 4 spotkania z klientami i jeszcze 200 stron do wykucia i oczywiscie kazdego dnia silownia, basen lub scianka, a gdy to zrobie .... ufff ..... to moge przez chwile zajmowac sie innymi sprawami I tak w kolko A na lenia najlepsze dzialanie malymi krokami Potem jakas nagroda za bycie dzielnym i kolejne zadanie ... i kolejna nagroda Na mnie to dziala Trzymaj sie Kochana ... BTW musze sie do czegos przyznac. Ostatnio zerkalam na Twojego bolga i ... i Twoje pole zobaczylam ... O matko, jaka ja naiwna kura jestem Myslalam, ze jak piszesz "idziemy w pole" to tak oczyma wyobrazni widzialam ogrodek przydomowy, ktory z jednej strony graniczy ze sciana domu, a z drugiej z podjazdem na dzialke ... A Wy macie ooooobszarrrrrrr do pracy!!!!! No i sie spocilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ogródek...??? Około hektara do tej pory ręcznie obrabialiśmy, w tym roku prawdopodobnie nie posadzimy ziemniaków w dużej ilości, więc będzie obrabiane mechanicznie, traktorem, a ręcznie to już tylko jakieś 20 arów i do tego wokół domu, tutaj jakieś 50 arów do plewienia i koszenia... O matko złota, ogródek... No, tom się ubawiła nieco... Ok, kochana, to ja poczekam do weekendu, nie ma pośpiechu z tym przepisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.03.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 :bash:To ta wiosna tak leniwie działa na człowieka...ja już trzeci dzień robię porządek w garderobie i co zacznę ,to migiem mi siły odchodzą ......a karą jakąś stało się dla mnie gotowanie nie chce mi się ,po prostu nie chce .....czy to nie mógł by se każdy sam gotować ? czy spotkał się kto z Was z domokrążcami energetycznymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Domo... co? A czego oni chcieli od Ciebie...? Lenia jakos przy pomocy Sołtysa przezwyciężyłam i poszlismy na pole grodzić siatka lesną. Dzisiaj zrobiliśmy 50 metrów, jutro ciąg dalszy. Jeszcze nigdy nasze warzywa nie były takie ogrodzone przed sarnami i zającami! Jak teraz te lesne złodziejaszki dadzą radę, to już nie wiem - chyba przestaniemy w ogóle siać warzywa na polu! Mamy jednakowoż badzieję, że siatka da radę. Z tym gotowaniem, to ja Ciebie, Elżbieto, rozumiem doskonale - wiesz przecie, że ja nie lubię (i w sumie to nie za bardzo umiem) gotować. Boszsz, muszę do końca marca wypełnić stowarzyszeniowy CIT-8, takie roczne zeznanie podatkowe. No masakra jakaś po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ło matko, pity rozliczyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Boszsz, muszę do końca marca wypełnić stowarzyszeniowy CIT-8, takie roczne zeznanie podatkowe. No masakra jakaś po prostu... Ło matko, pity rozliczyć!!!! No to mi przypomniałyście... wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.03.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Takie cóś ,co chodzi po domach i namawia na tańszy prąd w Centrum Energetycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.03.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ło matko, pity rozliczyć!!!! dopiero, mnie się już zwrot ....... ulotnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Elżbieto - a bo on jakiś prawdziwy chociaż jest??? Jakies papiery ma, legitymację...? I jakie niby taryfy on oferuje...? Pierwsze słyszę, żeby po domach ktoś taki łaził! Słonko miało być dzisiaj, ale go nadal brak... I katar chce mnie chwycić po wczorajszych kilku godzinach na polu. Żrę więc czosnek częściej niż co godzinę (po odrobince z ząbka) i mam nadzieję, że uda mi się zdusić świństwo w zarodku, całkiem często mi się udaje! Jeszcze pomyślę, czy dzisiaj iść z Sołtysem na kontynuację prac, czy poradzi sobie sam... Papiery nadal wołają o dokończenie, trzeba się streszczać... Brr, na sam ich widok mnie otrzepuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 22.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) a niby jak ja płacę 60 gr to u nich 31 .....ma być taniej ino ,ze 2 faktury bo z PEG za dystrybucje a od nich za przesył ...albo jakoś inaczej .....,że niby od czerwca będzie 16 takich firm sprzedających energie ,oni działają Bratysława ,Bukareszt ,Praga ,w Polsce zaczynają ....najgorsze w tym to ,że nie będzie monopolu już na prąd ,ale ludzie się jeszcze boja i na forum takie bzdury wypisują ,że człowiek nawet jakby chciał zmienić dostawcę to się boi Skorzystałam z okazji ,że się tu do Ciebie wprosiłam i w końcu zaczęłam rzetelnie korzystać z wiedzy zawartej na Muratorze ...i sobie tak drepcze od Użytkownika do Użytkownika jakich ciekawych rzeczy można się dopatrzeć wśród Młodych ,jakich inspiracji zadobyć Sprawdź DePeSiu czy tu byłaś ...taka cepeliada np ,można tu różności podpatrzeć jakie poduchy ,jakie kapy ,zazdrostki ...tylko siedzieć i dziergać http://allegro.pl/listing.php/search?string=cepeliada+kr%C3%B3lewska&us_id=2810785&country=1, http://allegro.pl/cepeliada-zazdrostka-nr-8-30x150-koronka-ecru-i2212885248.html albo tu http://www.arteego.pl/ a tu możesz się nauczyć do gościnnych pokoi dłbaninke artystyczną odpicować ...takie to proste http://go.tipjunkie.com/dc/1196/diydiva.net/2011/05/how-to-build-a-pottery-barn-inspired-vanity/ oj poszperam tu z kilka dni..... kiedyś taką bluzkę sobie uszyłam na lato ,a ktoś miał cierpliwość i firanę uszył http://allegro.pl/cepeliada-monika-firana-260x150-wiazania-ecru-i2219508826.html szkoda że nie mam takiej babci ,co by sobie w fotelu siedziała i dziergała......http://allegro.pl/cepeliada-zazdrostka-nr-8-30x150-koronka-ecru-i2212885248.html bo ja mam lateralizację skrzyżowaną i mnie takie drobiazgi niezdarnie wychodzą (tu nastąpił śmiech )ledwom się nauczyła krzyżykiem haftować ... no powiedzmy naprzeciwko mieszka taka babcia ma , ponad 90 lat i bez okularów na szydełku pomiata ,alem się z jej synem o palenie butelek plastikowych podarłam i nijak mnie tam progu przestąpić szafeczka ? proszę http://go.tipjunkie.com/go/dc/1928/4theloveofwood.blogspot.com/2011/02/heres-recipe-french-cabinet.html jakie to łatwe Edytowane 22 Marca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.03.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) :bash:To ta wiosna tak leniwie działa na człowieka...ja już trzeci dzień robię porządek w garderobie i co zacznę ,to migiem mi siły odchodzą ......a karą jakąś stało się dla mnie gotowanie nie chce mi się ,po prostu nie chce .....czy to nie mógł by se każdy sam gotować ? czy spotkał się kto z Was z domokrążcami energetycznymi? Nie wpuszczaj ich - bo resztę energii z ciebie wyssą. Edytowane 22 Marca 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 pomidory już skiełkowały, właściwie to już od niedzieli wyłażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Moje pomidory to już pierwszą parę liści (nie liścieni) rozwijają! Elżbieto - jesli chcesz robić cos samodzielnie, to tylko powiedz co, a zarzucę Cię dziesiątkami bardzo pożytecznych linków, na blogach internetowych jest prawdziwa kopalnia wiedzy w każdym temacie! Na początek, jeśli niespecjalnie chcesz coś robić, polecam zajrzeć TUTAJ, a także TUTAJ. Jak dobrze się przyjrzysz, to na tamtych blogach są linki do następnych blogów, podobnych, a także do blogów dziewczyn sprzedających. Powiedz tylko, jaka dziedzina Cię interesuje, a zarzucę Cię czytaniem i oglądaniem na tydzień czasu! Widzisz, jak dobrze, że z nami jesteś? Poszlim z Sołtysem na pole, ogrodzilim następne 50 metrów. Teraz znowu będę jadła czosnek na akord, żeby katarowi nie dać szans, w sypialni jedzie jak ... jak nie wiem co nawet! Sołtys uciekł ode mnie... Ale świeci fajne słoneczko, jest ciepło, przyjemnie - nie ma na co narzekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No ja bym też uciekła .... http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203FC.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No co Ty, byłabys taka niewychowana?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Sołtys uciekł ode mnie... do ....... innej czy do knajpy pewnie do roboty zleconej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Tiaaa... Do knajpy pod sosnami, tam remont trwa w najlepsze. Piekne słoneczko już świeci, kolejny piekny weekend nam się dziś zacznie! Mamy w planie dokończyć dzisiaj grodzenie warzyw na polu, potem jeszcze tyko furteczki trzeba jakieś zbić i - gotowe! Muszę dzisiaj aparat wziąć, wczoraj widziałam na grządce pierwsze nieśmiałe kiełki wschodzącego groszku! Może by dymkę już też wysadzić, bo w sumie - czemu nie? Jejeje, kolejny kilogram ze mnie spadł! Jeszcze tylko jakieś 15 i będę całkiem zadowolona z siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.03.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jejeje, kolejny kilogram ze mnie spadł! upuściłaś tytka cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jaki Ty Jamlesku rozkoszny jesteś ......jak szczypiorek na wiosnę na wiosnę nagle wzeszedł i szczypie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts