TAR 24.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Tarcia - dadzą radę, mówię Ci, u nas rosną na czystym żywym białym piachu (typowe leśne gleby bielicowe) i spoko rosną! no tak u ciebie tuje rosna a derenie nie:rotfl: pozdro dla soltysa, wymasuj mu stopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.03.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 pewnie będzie wolał co innego:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 od tego mozna zaczac :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 No mówię Ci, a na dodatek najlepsze krzewy i iglaki to rosna w bezpośrednim sąsiedztwie dużego orzecha włoskiego, co to niby nic wkoło niego nie ma prawa rosnąć! Kiedyś na starym fm, jeszcze jak normalnie chodziło, to nawet wstawiałam taką fotę orzecha i całego zagajnika wkoło niego. Kurde, Sołtys orał, a mnie wszystkie kości bolą! Chyba od tej walki ze skalniakiem, łapy nawet na nim poobdzierałam na kamieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Wy zbereźnice jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 oj tam zaraz zbereznice dobry masaz nie jest zly a jak wieczor zakonczy sie figielkami to i sen bedzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Figielki to nie dziś, za bardzo nas wszystko boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.03.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 jak ja lubię sobotę wtedy nie gotuję obiadu nikt mnie nie zmusi....ja mam wolną sobotę, a moja rodzina biedna na kanapkach jedzie :rotfl:a jeszcze się zastanawiam ,czy ja lubię wiosnę może nie ....bo to trzeba w ogródku robić ....bosze jaka ja jestem leniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Figielki to nie dziś, za bardzo nas wszystko boli... przeto jak najbardziej wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Figielki to nie dziś, za bardzo nas wszystko boli... To czym On to sprzęgło wciskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 no DPS-ia jak nic Sołtysowi się należy od stóp do głów:rotfl: Ty Jego On Ciebie i do rana Wam zejdzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 pewnie będzie wolał co innego:p od tego mozna zaczac :D:D :rotfl: TARcia już wie , że od stóp się zaczyna... Wczoraj miała taki masaż, a dziś się uśmiecha , wie o co ho.. i do tego poleca innym oj tam zaraz zbereznice dobry masaz nie jest zly a jak wieczor zakonczy sie figielkami to i sen bedzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 nooo masaz mi pomogl, "miesnie stresu" nie bola, od razu czlowiekowi lepiej, o reszcie masazu sie nie wypowiadam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Nie musisz... Widać po Tobie No i T pojechał do szkółki, zakupy zrobił... Noo bosko musiało być ... w tej szkółce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 nieee, to ja pojechalam do szkolki, T. grabil trawnik i Kruszkiem sie zajal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Mi by się masażyk przydał ... wszystkie mięśnie mnie bolą! Szanowny cwaniak na kursach wysokich a ja biedny żuczek ... no niech On nie zda tego egzaminu, to ja już sobie odbiję tę całą harówę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.03.2012 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 ... idę obudzić Ciemiężycielkę ... i mnie się masaż należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2012 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 To czym On to sprzęgło wciskał Butem! no DPS-ia jak nic Sołtysowi się należy od stóp do głów:rotfl: Ty Jego On Ciebie i do rana Wam zejdzie:lol: Zeszło. Na spaniu... nooo masaz mi pomogl, "miesnie stresu" nie bola, od razu czlowiekowi lepiej, o reszcie masazu sie nie wypowiadam :D:D A które to są te mięśnie stresu? Mi by się masażyk przydał ... wszystkie mięśnie mnie bolą! Szanowny cwaniak na kursach wysokich a ja biedny żuczek ... no niech On nie zda tego egzaminu, to ja już sobie odbiję tę całą harówę!!!!! No - mnie to się zdaje, że nie ma takiej opcji, żeby nie zdał! ... idę obudzić Ciemiężycielkę ... i mnie się masaż należy I kto tu jest Ciemiężycielem??? Jeszcze oboje stękamy z Sołtysem porannie, bo booooliiii wszystko... A za oknem... mgła! Kto jej pozwolił?! Na blogu relacja z ostatnich poczynań w polu, choć o orce jeszcze nie ma. Chyba zaraz z powrotem spać pójdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.03.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Słonko już przelazło przez mgłę... wstawaj!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 A które to są te mięśnie stresu? te karkowe przy szyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts