Gagata 25.03.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dzień dobry w niedzielę ! Łosia - odnośnie tuj to ja Ci radzę w ogóle nie sadzić tuj na Twojej pięknej działce leśnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 No wstałam, co było robić... Mgła sobie poszła, dzień zrobił się piękny, nawet te cholerskie papiery skarbowe ze stowarzyszenia udało mi się w końcu zrobić! Jeszcze tylko w czerwcu bilans stowarzyszenia i będzie spokój na ten rok. Nasz piach w ogrodzie za stodołą taki suchy już, że pewnie dzisiaj będę miała pierwszy w tym roku upojny wieczór z konewką w dłoni. A! I znowu na blogu pokazałam - orkę! Kto chce opryski biologiczne, to też parę recept tam podałam. Od teraz do maja - najlepszy czas w roku dla pola i ogrodu, tak pięknie jest, że tylko zdjęcia robić i opowiadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dzień dobry w niedzielę ! Łosia - odnośnie tuj to ja Ci radzę w ogóle nie sadzić tuj na Twojej pięknej działce leśnej! To co mam sadzi? Tuje szybko rosną, nie są kłopotliwe no i nawet mnie się podobują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.03.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 jałowce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Zrób to, co ja, posadż sosny, jodły, świerki... I parę jałowców... No, na okrasę kilka cyprysików i innych krzewów, jak dereń czy berberys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.03.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 a kiedy Depsia sadzałaś kurę na grzędzie? ... no kiedy ... ... bo drzewka to każdy potrafi cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.03.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 codziennie, ale się tym nie chwali, a Arktica ma rację, to są gatunki rodzime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 a kiedy Depsia sadzałaś kurę na grzędzie? ... no kiedy ... Dżizuz... a ta kura to obligatoryjna jest??? przy sadzeniu drzew???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 jałowce Zrób to, co ja, posadż sosny, jodły, świerki... I parę jałowców... No, na okrasę kilka cyprysików i innych krzewów, jak dereń czy berberys. Jałowce wezmę pod rozwagę... sosen mam pod dostatkiem.... jodły i świerki lubię więc czemu nie... Ehhhh jeszcze mnóstwo nauki przede mną... gooopiam straśnie jako ten nowy domkowicz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 W miejscach bardziej cienistych będą Ci fajnie rododendrony rosły, bo lubią glebę kwaśną, a taką właśnie masz. Sprawdzą Ci się też wrzosy, także kwaśnolubne. Moje kury (właściwie to Babci) wolnościowe i samowolne jakieś, same na grzędę włażą. Perukowca nie sadź, chyba, że masz gdzieś górkę pobudowlaną z gruzem i zaprawą wapienną, to można ją przysypać i tam posadzić, perukowce lubią wapno. Orzech włoski tez na takiej górce będzie się doskonale czuł. O 7 rano dzisiaj na grządki poleciałam! Rano były takie cudne snujące się mgły, z okna tak pięknie było widać las za naszym polem spowity w te mgły, że MUSIAŁAM narzucić kurtkę, wziąć aparat i polecieć zrobić kilka zdjęć. A mgły w oczach znikały, w ciągu dosłownie kilku minut już ich nie było. Ale i tak zdążyłam, mam kilka pięknych fotek! Moje pomidorki już piękne liście wypuszczają, trzeba im szykować doniczki do pikowania. I kiedy ja tę resztę okien umyję, jak mi się tak nie chce?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ja zadnych mgiel na blogu nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A ja miałam iść trawę wertykulować i zimno jest jak diabli.. i na siłownię sobie najpierw pojadę.. A co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.03.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 pieron wie, po czym ona te mgłę widziała,może po ziołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 pieron wie, po czym ona te mgłę widziała, może po ziołach? myślisz, że tak pieszczotliwie o nich "moje pomidorki" mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 .... na blogu pokazałam - orkę! ... http://www.podwodny-swiat.cba.pl/images/orka1.jpg ten basen jest tez za stodołą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Zeszło. Na spaniu... pewnie Ciebie głowa bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No i już wiesz Łosia Działka w lesie piękna sama w sobie! Tuje to niech se rosną w podmiejskich ogródkach (z całym szacunkiem dla tychże). Wszystko zalezy jak duża masz tę przestrzeń do obsadzenia i co byś chciała? Tzn jaki efekt? Zgaduję, że - pięknie i minimum pracy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ja zadnych mgiel na blogu nie widze No dzisiaj od rana to na bloga nic nie wrzucałam... A ja miałam iść trawę wertykulować i zimno jest jak diabli.. i na siłownię sobie najpierw pojadę.. A co.. Powodzenia i duuużych osiągów! pieron wie, po czym ona te mgłę widziała, może po ziołach? myślisz, że tak pieszczotliwie o nich "moje pomidorki" mówi? http://www.podwodny-swiat.cba.pl/images/orka1.jpg ten basen jest tez za stodołą Tak mysle, tylko nie wiem, za czyją... A zdjęcia nie widać, ma w adresie jakieś przekierowanie i widac tylko reklamę darmowego hostingu, orki widać dopiero po wklejeniu adresu zdjęcia w osobne okno. pewnie Ciebie głowa bolała Kurde, muszę przestać tyle o sobie gadać, znasz mnie jak zły szeląg... Gagatko - ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No dzisiaj od rana to na bloga nic nie wrzucałam... to na co Ty czekasz? wrzucaj , niech cos sie zacznie dziac na tym blogu, ja prosze o wiecej fotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Zgaduję, że - pięknie i minimum pracy ?? Właśnie o to mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts