Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale do łózka nie mogę pójśc, sorry, nie gniewajcie się :oops: :oops: :oops:
Ale kolezanki nie mowia , ze do lozka i zeby zaraz sex .Poza tym nie po to Cie glowa boli przeciez :D

Leczniczo raczej , o ile dobrze zrozumialam :roll:

Z tym , ze jedno drugiego nie wyklucza :roll:

Ale do łózka nie mogę pójśc, sorry, nie gniewajcie się :oops: :oops: :oops:
Ale kolezanki nie mowia , ze do lozka i zeby zaraz sex .Poza tym nie po to Cie glowa boli przeciez :D

Leczniczo raczej , o ile dobrze zrozumialam :roll:

Z tym , ze jedno drugiego nie wyklucza :roll:

Rrmi sex?, nieeeee, po operacji na pewno nieeeeee :oops:

A leczniczo to łóżeczko uwielbiam...jak mogę skorzystać.....a teraz nie mogę...bo święta czekają :lol: :lol: :lol: :lol:

Gdybym potem nie zdążyła:

Oby zdrówko dopisało

By jajeczko smakowało

By babeczka nie tuczyła

Atmosfera była miła

By zajączek uśmiechnięty

Przyniósł radość w ten dzień święty

http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg

Z okazji Świąt Wielkanocnych:

miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,

zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.

Pracy, która pomaga żyć.

Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

http://i.wp.pl/a/i/kartki2/wariant1/kartka2395.gif

Wieczorne witanko :-)

No ja nie moge ... same SAMOTNICZKI tutaj 8) :D

Qrcze ... fajnie miec milych sasiadow. W blokach, wyalienowanych zamknietych osiedlach, najlepiej przenikac niezauwazonym, nikogo nie widziec i nie rozpoznawac ... Taka kultura tych miejsc. Nie twierdze, ze zla bo przeciez przez wiele lat mieszkalam tak "anonimowo" i bylo super. Musze przyznac, ze bardzo niechetnie podchodzilam do tych wiejskich zazylosci i znajomosci ... Ale jak tu nie byc socjalna, gdy jeden sasiad dzwoni do Ciebie, gdy widzi ni z tego ni z owego podejrzanego merca kolo twojej posesj, inny ma ciagnik i moze wyciagnac z zaspy i bezpiecznie wyprowadzic do glownej, jeszcze inny zabezpieczy pozostawiony smietnik, a Soltysowa milo do domu przynosi kwity na podatek, podpowiada gdzie i u kogo korzystanie "sprzedac" smieci i takie tam ... Lubie ta nasza mala spolecznosc :-)

Depsiu, nie martw sie juz o Synka :-) Masz byc z niego dumna i radosna! To jedna z najwspanialszych przygod w zuciu ... SUPER!

Kochani,

Jako, ze lenie i lecze :-? sie u mojej Mamy juz teraz skladam Wam zyczenia zdrowych, bardzo Rodzinnych, Cieplych i pelnych Bliskosci Swiat :-)

Nie przejadajcie sie, smakujcie kazda chwile i kazdy promien slonka :-)

Buziaki dla Wszystkich :-)

Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! :D