Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszli "zieloni" w osobie Babci i zażądali wycieczki na pole w celu dosadzenia większej ilości cebuli. :lol2:

Jakoś zimnawo dzisiaj i pochmurno, więc w chałupie się pali, po powrocie mogłam się zagrzać.

Trzecie okno do umycia za mną łazi bez litości, chyba mnie dzisiaj już to mycie nie minie...

Idę Sołtysa zachęcić :mad: do wzięcia się do pracy.

....że też Ci się chce w taki ziąb z Sołtysem obcować :)

Elżbieto - no ale własnie w taki ziąb, najlepiej, zaraz człowiek się rozgrzeje... :lol:

DPS-ia, cos mi lazi po czaszcze (nie sa to robale ;) ) prosze wez dobra kobieto ofoc z roznych ujec swoje skalniaki oki? wykluwa mi sie maluski pomysl do realizacji, potrzebuje inspiracji.

Ale że co - roslinki? Ich de facto nie ma, mój skalniak miesci się pod iglakami (widać na blogu) i tam jest totalnie zakwaszona gleba, żadna roślinka skalna nie chce z taką ziemią współpracować.

Muszę nasadzić tam jakieś wrzosy albo coś w tym rodzaju.

Dzisiaj posadziłam jednego bardzo malusieńkiego liliowca, może da radę...

No i pewnie kwitnące kwiaty letnie tam potem posadzę, te jednoroczne.

Może kosmos pierzasty, jesli da radę tam rosnąć to i może się rozsieje... :rolleyes: