braza 26.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ja nic nie chcę mówić, ale tu jakieś CBA.pl jest, a nie orki!!! Ty się przyznaj, i co oni zrobili z tą orką????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Tarcia, kurde, przecież na moim blogu ostatnio prawie codziennie nowy wpis! Na razie nie mam czasu, może bliżej końca tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Łosia, a jak dużą macie działkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.03.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Łosia, a jak dużą macie działkę?? stąd do wieczora ... czyli duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Łosia, a jak dużą macie działkę?? Malutką... 1000 metrów stąd do wieczora ... czyli duża Ale do którego wieczora??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.03.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 stąd do wieczora ... czyli duża ... Ale do którego wieczora??? Te ... nie przedrzeźniać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja nic nie chcę mówić, ale tu jakieś CBA.pl jest, a nie orki!!! Ty się przyznaj, i co oni zrobili z tą orką????? zamknęli, bo kto to widział żeby orki między sosnami trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Chyba i "zieloni" byli w to zamieszani;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Przyszli "zieloni" w osobie Babci i zażądali wycieczki na pole w celu dosadzenia większej ilości cebuli. Jakoś zimnawo dzisiaj i pochmurno, więc w chałupie się pali, po powrocie mogłam się zagrzać. Trzecie okno do umycia za mną łazi bez litości, chyba mnie dzisiaj już to mycie nie minie... Idę Sołtysa zachęcić do wzięcia się do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.03.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ....że też Ci się chce w taki ziąb z Sołtysem obcować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.03.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 stąd do wieczora ... czyli duża O jakiej Ty DZIAŁCE mówisz, Gwoździu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 DPS-ia, cos mi lazi po czaszcze (nie sa to robale ) prosze wez dobra kobieto ofoc z roznych ujec swoje skalniaki oki? wykluwa mi sie maluski pomysl do realizacji, potrzebuje inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ....że też Ci się chce w taki ziąb z Sołtysem obcować Elżbieto - no ale własnie w taki ziąb, najlepiej, zaraz człowiek się rozgrzeje... DPS-ia, cos mi lazi po czaszcze (nie sa to robale ) prosze wez dobra kobieto ofoc z roznych ujec swoje skalniaki oki? wykluwa mi sie maluski pomysl do realizacji, potrzebuje inspiracji. Ale że co - roslinki? Ich de facto nie ma, mój skalniak miesci się pod iglakami (widać na blogu) i tam jest totalnie zakwaszona gleba, żadna roślinka skalna nie chce z taką ziemią współpracować. Muszę nasadzić tam jakieś wrzosy albo coś w tym rodzaju. Dzisiaj posadziłam jednego bardzo malusieńkiego liliowca, może da radę... No i pewnie kwitnące kwiaty letnie tam potem posadzę, te jednoroczne. Może kosmos pierzasty, jesli da radę tam rosnąć to i może się rozsieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Straszliwie się wyeksploatowałam u siebie, więc zaznaczam tylko swoja obecność - nie po kociemu, o nie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Uff - bo już się zaczęłam bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.03.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja na kwaśnej glebie i niby skalniaku sadzę sobie coraz to nowe rojniki i one mi się tak pełzają :wiggle:między kamieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 To ja muszę nabyć sporo skalnicy... mam dwie maleńkie... ale potrzebuję sporo... A rojniki czy jakoś tak.. rozlazły mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Te ... nie przedrzeźniać się Szefie, w sumie why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Pracujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Pracujesz???? oficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts