jamles 29.03.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 .... ostatnio nie domywa,...... zatkane otwory w skrzydle ..... może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Moja nie lubi, jak na dole ją załaduję na full - jak nie ma jakiegoś "prześwitu" między talerzami do góry, to potem wszystko niedomyte i taki nalot (pewnie środków czyszczących) na naczyniach, właśnie jakby niewypłukane były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 to tylko jedno śmigło ma moja ma pod obu koszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Nam raz taka kretynka mała wlazła do piekarnika.. Za każdym razem jak go włączałam - myszowy smród w chałupie.. I co? I nic - wypaliła się i już po smrodku. Natomiast co do zmywarki to mi ostatnio nie domywa, głównie kubków (coś tam w środku zostaje jakby niewypłukane i przyschnięte do denek a jak wkładałam tego nie było..).. Tak myslę, że może źle płucze, coś na tym etapie nawala.. a kubki najgłębsze i dlatego z tym najgorzej..j Tak piszę, bo może ktoś tak miał? najpierw sprawdz filtry i je wyczysc, potem trzeba zaladowac na sucho z plynem do czyszczenia zmywarek. wg. mnie zmywara jest po prostu brudna i przytkana. moja mam tez tak miala (ona nie czyscila zmywary przez 2 lata)po czyszczeniu problem znikl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Taczka jeszcze stoi do tego w tym samym miejscu więc Tolowa głowa i Arnikowa elewacja są bezpieczne - nie wspominając już o moich drzwiach tarasowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 No i proszę - deszczyk pada! I bardzo dobrze, powoli zaczynało się sucho robić, wczoraj połowa orkiszu już wysiana, to od razu podlane będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 no i fajnie,ale dlaczego ma przyjść od Ciebie do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Bo ja szczera dziewczyna jestem, lubię się dzielić tym, co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 to ja już wiem,ale dlaczego deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.03.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ja już wysiadam :sick:jak mieszkała w mieście ,to lubiła każdą wichurę ,bo tak fajnie wiatr śwista ....a jak na wsi zadomowiła to każdy poryw wiatru mnie włosy jeży ......cy to juz dach leci ,cy jesce wytrzima O Matko ,o Matulu ...niechże przestanie piździć ...jaka wiosna? DePiSia ja nie mam ospy, tylko najładniejsze i najukochańsze cudo w mojej rodzinie ze zerówki przywlekło a ja miałąm ,to chyba nie zachoruje DePeSia ,a czy Ty już naumiała się w chińskim Błogosławieństwa , co sie za odchudzanie zabrała ,a? ja mam dziś na obiad indycze skrzydełka w biedronkowym sosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 U mnie nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 to młoda, masz szczęście, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Chyba tak ... chyba można to nazwać szczęściem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 U mnie o 15.00 też nie padało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Jamlesie - śmigła ogładałam-wygląda, że otwory drożne...DPSia - załadowania dołu na full tez nie lubi (mimo że jest górne smigło..) ale wydaje mi się, że kiedys jej to nie przeszkadzało....Ale to daje do myslenia...Co do czyszczenia - Tarcia ja własnie to wymyśliłam i kupiłam taki specjalny czyszczacz do zmywarek, zrobiłam mycie czyszczące na pusto, ale żeby to coś dało...?A te filtry to gdzie? Ba ja regularnie to sprawdzam jeden, w dnie,takie jakby odkręcane sitko, prawie zawsze wyciągnę z niego jakieś licie laurowe albo fragment nalepki ze słoika... A jeszcze gdzieś jest filtr? Edytowane 29 Marca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 to ja już wiem, ale dlaczego deszcz? Bo deszcz jest dobry. Podleje. Przyniesie ciepło. I uspokoi ten głupi wiatr - u nas już koło obiadu nic nie wiało, było cichutko i ciepło! ja już wysiadam :sick:jak mieszkała w mieście ,to lubiła każdą wichurę ,bo tak fajnie wiatr śwista ....a jak na wsi zadomowiła to każdy poryw wiatru mnie włosy jeży ......cy to juz dach leci ,cy jesce wytrzima O Matko ,o Matulu ...niechże przestanie piździć ...jaka wiosna? DePiSia ja nie mam ospy, tylko najładniejsze i najukochańsze cudo w mojej rodzinie ze zerówki przywlekło a ja miałąm ,to chyba nie zachoruje DePeSia ,a czy Ty już naumiała się w chińskim Błogosławieństwa , co sie za odchudzanie zabrała ,a? ja mam dziś na obiad indycze skrzydełka w biedronkowym sosie Nigdy nie wiesz, kiedy zachorujesz, Kochana, ostatnio okazało się, że taki półpasiec to i tych bierze, którzy przechodzili! Niech ta młoda lepiej sie w polskim naumie, bo ja pobłogosławię, ojjj, pobłogosławię... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e030.gif A odchudxzać się musowo, bo jakże ja w kiecce eleganckiej wyglądać będę? Będą się śmiali, że za ludzika Michelin się przebrałam... Pal sześć ten sos z Pierdonki, ale Twoich skrzydełek to bym spróbowała... Chyba tak ... chyba można to nazwać szczęściem:) No co Ty - a ogród to kto podleje, jak nie deszcz? Sołtys w tym deszczu i tak zaprzągł siewnik do traktora i pojechał kończyć siew. Nie wiem, co to z tego siania wyjdzie, przecie to teraz breja mokra, a nie ziemia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Co do czyszczenia - Tarcia ja własnie to wymyśliłam i kupiłam taki specjalny czyszczacz do zmywarek, zrobiłam mycie czyszczące na pusto, ale żeby to coś dało...? A te filtry to gdzie? Ba ja regularnie to sprawdzam jeden, w dnie,takie jakby odkręcane sitko, prawie zawsze wyciągnę z niego jakieś licie laurowe albo fragment nalepki ze słoika... A jeszcze gdzieś jest filtr? u mnie czyszczenie na pusto duzo daje, zmywara jest czystsza i te smigielka lepiej pracuja, bo wezyki wody przeczyszczone, filtr tez mam jeden ale inny, najpierw sitko a potem jeszcze odkrecany okragly sitkowy walec zawsze "zaglucony" mimo ze czyszcze go co tydzien jest jeszcze opcja ustawienia twardosci wody - moze tu cos nie trybi, albo moze zmienilas tabletki? przy kazdym zmywaniu masz takie mazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 To nawet nie mazy tylko takie jakby paprochy (grupy paprochow) mocno przyschniete po myciu.. trzeba to zeskrobywac.. ja najpierw wtedy namaczam i potem jeszcze raz do mycia.Własnie tak myslę czy to nie z twardością bo tu .. nie wiem co robię...Mogłam cos nakaszanić.. Najpierw mielismy inna wode (stary ruruociąg i inna woda) i wtedy, instalując zmywarke z którą był papierek lakmusowy do okreslenia twardości, wyszło, że jest miękka. Potem zmienili nam wode a ja ..juz nic nie zmieniałam, papierków nie miałam więcej, machnęłam ręką. I teraz tak myslę - jesli faktycznie woda twarda a nie zmiękczam to może coś "zarosło" kamieniem i amen.... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 to ustaw inna twardosc wody, jak nie wiesz jaka masz, to ustaw fabrycznie (to podaje instrukcja) a papierek dokup i sprawdz raz jeszcze. wlasnie ten czyszczacz do zmywary troche kamienia i smieci wyplucze. i trzeba go stosowac czesciej. ja czyszcze co 10-12 cykli zmywania czyli srednio raz na m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ooo - no to ja znów wyczyszczę.A może jakis konkretny mi polecisz? Ja nie pamietam jakiego użyłam..Z twardością pokombinuję, bo już mnie to wpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts