TAR 23.04.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 piszac babelki mialam na mysli piane i takie syczace kule kapielowe, o shreku nie pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.04.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Tak jest Yejtek - po przemyśleniu uznałam, że wolę KOTKI niż BRATKI. ..ale może coś jeszcze wymyśle, żeby mieć jedno i drugie... ..ta pazerność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ja na szczęście nie lubię bratków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Mnie też dzisiaj pazerność poniosła. Najpierw przepuściłam kasę w mieście powiatowym, bo trzeba było gościom na taras stodolny stoliki kupić, i jeszcze trzeba było farbę w sprayu, żeby fotele dopasować kolorystycznie do nowych stolików i parę rzeczy budowlanych, że o nowych ceratkach na stoły werandowe w domku i w mojej kuchni stodolnej nie wspomnę. A potem... pojechaliśmy do sąsiadów za Nysę i tam resztę kasy przepuściłam... A najbardziej szczęśliwa na świecie jestem dlatego, że kupiłam dwa śliczne czarne stojaczki metalowe ze stylowymi zawieszkami WELCOME, z koszami pełnymi kwiatów, każdy za jedyne 10 euro! No i oczywiście chemia gospodarcza, bezkonkurencyjna u sąsiadów. Umęczona jestem jak rolnik po sianokosach, ale dałam radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Pokaż zakupy... Wszystkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No coś Ty, aparat by nie wytrzymał! Jutro może zrobię zdjątko tych stojaczków z kwiatami, mnie się bardzo podobają! Ceratki też chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.04.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 jak ci zazdroszczę tych zakupów u sąsiadów. Moje zapasy już wyszły a kupione u nas (niby w sklepie niemieckim) to nie to samo jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 A ja mam znajomych co to z niemcowa sprowadzają różne rzeczy i kupuję sobie.. A jak mi braknie to jadę do Lidla ... tam jest fajny proszek w zajebiście różowym worku, do kolorów , ładnie pachnie i dość dobrze pierze... Lidl ma dość dobrą chemie, ciotka w Austrii tylko tam kupuje i też jest zadowolona... Powiedziała, ze persile i ariele, czy viziry są przereklamowane i wcale takie rewelacyjne nie są... Ten z różowego worka też pierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.04.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 sęk w tym, że worek w lidlu w Polsce a w Austrii to zupełnie inny worek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Nooo i to też fakt..... W Niemczech czy PL też zupełnie co innego...Z zachodnich płynów bardzo lubię softlajna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 piszac babelki mialam na mysli piane i takie syczace kule kapielowe, o shreku nie pomyslalam ...a ja myślałem, że ty może puszczasz syczące bąbelki o aromacie lawendowym (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2012 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja chemię kupuję też w Lidlu no i w Aldi. Aldi ma genialną linię kosmetyków, która w Aldi Sud nazywa się Ombia Med, a w Aldi Nord - Mildeen. To są dokładnie te same wyroby, mają genialną jakość, delikatne, skuteczne, pięknie delikatnie pachnące i tanie jak barszcz! Bardzo polecam! Z proszków to Tandil w Aldi. Tani i skuteczny. Tarcia - A czy Ty kiedyś sprawdziłaś, czym pachnące bąbelki Ty wypuszczasz...? A nuż Jejtuś rację ma? No to jadę na targ pobliski, u sąsiadów flance nieprzyzwoicie drogie, trzeba kupić swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Warzywa właściwie olałam, posiałam rzodkiewkę, koperek, pietruszkę i internetowe tychże muszę omijać szerokim łukiem, bo z torbami pójdę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ...a ja myślałem, że ty może puszczasz syczące bąbelki o aromacie lawendowym (?) no jak sie uprzec to niech ci beda - syczace lawendowe Tarcia - A czy Ty kiedyś sprawdziłaś, czym pachnące bąbelki Ty wypuszczasz...? A nuż Jejtuś rację ma? pewnie ma , ale zwykle to pachnace fiołkami lub rozami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Warzywa właściwie olałam, posiałam rzodkiewkę, koperek, pietruszkę i internetowe tychże muszę omijać szerokim łukiem, bo z torbami pójdę!!!! A jak uschną...??? Po psie usychają...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Uff... Buraczki posiane i drugi rzut szpinaku. Kupiłam kwiaty do gościowych skrzynek, jeszcze je tylko powsadzam, dam im pałeczki nawozowe, podleję i mam na razie z głowy kwiatki! W kolejce czekają już kukurydza, dynia, cukinie... Że o fasolkach i innych pomidorkach (w późniejszym terminie) nie wspomnę. Mój durny koperek nie chce przyzwoicie wschodzić, z pięciu rządków wzeszły dwa! W nosie go mam, i tak samosiejki wylezą. No to idę sadzić te kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Osia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Osia, czy Ty mnie podejrzewasz o posiadanie moczu z właściwościami psiejskimi Nic mi to o tym nie wiadomo, ale chyba nie zawadzi przy okazji przebadać ... no bo jeśli, to mi koperek szlag trafi, nie mówiąc o pietruszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.04.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Warzywa właściwie olałam, posiałam rzodkiewkę, koperek, pietruszkę i internetowe tychże muszę omijać szerokim łukiem, bo z torbami pójdę!!!!A jak uschną...??? Po psie usychają...:rotfl: Internetowe by nie uschły. Co najwyżej procesor, albo twardy dysk od olania padnie. Osia, czy Ty mnie podejrzewasz o posiadanie moczu z właściwościami psiejskimi Nic mi to o tym nie wiadomo, ale chyba nie zawadzi przy okazji przebadać ... no bo jeśli, to mi koperek szlag trafi, nie mówiąc o pietruszce Rurę w wucecie zatkało, że teraz w koperek latasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nieee... Ja do niej wydzwaniam i ona ze mną musi tak długo gadać, że do kibla nie zdąży, tylko olewa tam, gdzie stoi. Akurat stała w koperku i pietruszce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts