wu 24.04.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 DPS-ia ło matko to moje buraczki już z ziemi wyłażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nieee... Ja do niej wydzwaniam i ona ze mną musi tak długo gadać, że do kibla nie zdąży, tylko olewa tam, gdzie stoi. Akurat stała w koperku i pietruszce... I to się nazywa Ekologiczna Gospodyni. Brawo Braza! Nawet DPSi imponujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Gagata, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że te ekologiczne uprawy będziesz spożywać w moich potrawach ...? Yetuś, ja Ci dobrze radzę, Ty sobie nie rób w papiury!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Wusia - żebyś Ty widziała, jakie my hektary mamy do obrobienia, to byś się tak nie cieszyła, zarazo jedna! Moje tez wylezą i starczy ich nam na caaałą zimę! Kwiatki już posadzone w skrzynkach. Mojny OCZYWIŚCIE jeszcze remontuje łazienki - malowanie, listwy podsufitowe, nowe grzejniki, półeczki... Nie wiem, czy kiedyś zdarzy mi się, że będzie kilka dni przed przyjazdem gości i będę miała po prostu wszystko gotowe w sensie budowlanym, czy już zawsze wszystko na ostatnią chwilę. Zaczynam mieć serdecznie dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ja się nie cieszę ja się dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.04.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja do niej wydzwaniam i ona ze mną musi tak długo gadać, że do kibla nie zdąży, tylko olewa tam, gdzie stoi. Akurat stała w koperku i pietruszce... Gagata, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że te ekologiczne uprawy będziesz spożywać w moich potrawach ...? Yetuś, ja Ci dobrze radzę, Ty sobie nie rób w papiury!!! ...ale obiecaj, że w czasie rozmów z Depsią nie będziesz siedziała nad moim kominkiem , to zacznę robić, gdzie będziesz chciała - choćby i w pietruszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tralala!!! W nocy nam wreszcie porządnie popadało!!! Zasiewy podlane, teraz kilka dni będzie faaaajnie rosło! Chyba znowu dzisiaj na pole polecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tralala!!! W nocy nam wreszcie porządnie popadało!!! Zasiewy podlane, teraz kilka dni będzie faaaajnie rosło! Chyba znowu dzisiaj na pole polecę... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif u nas popaduje codziennie, przez ostatnie pare dni trawnik ruszyl zielenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ależ Brazunia... to raczej Ty bedziesz spozywać moje potrawy.. A ja swojego pogadrycznika nie olewam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No tak, teraz to będę jadła Wasze, Gagatko, ale kiedyś zawitacie do nas znowu ... wtedy sama wiesz ... Yetuś, upieram się przy przeznaczonym do tegoż celu miejscu, jednakowoż!!!! Pietruszka aż tak zdesperowana nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Odnośnie diety perzowo-podagrycznikowej to Bazyśka poszła w moje slady i wyrywa mi podagrycznik z ręki i wpiernicza z zapałem godnym lepszej sprawy (lepszego amciu-amciu).. Jeszcze nie doszła do etapu zrywania go samodzielnie ale jak dojdzie.....to ooooooooooooooooooooooooooooooo.. Moja sunia nabierze wartości dobrej świni truflowej. Niejeden będzie chciał ją ode mnie wypożyczyć... Chyba przyłożę się na poważnie do szkolenie psiny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 no muszę spróbować tego podagrycznika:wiggle: Nelsowi smakuje... Kalinie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kalinka się wyrobi przy takim Starszym Bracie.... (no - kuzynie..) Ale się ładnie nazywa ta Kalina....tak jakoś "po polsku".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Coś Ty! Póki co się bardziej z psicami zestadziła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Moja sunia nabierze wartości dobrej świni truflowej. (...) Aaaa!!! Agata!!! Tak nie można, mnie teraz brzuch boli i się cała spłakałam!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 "Coś Ty! Póki co się bardziej z psicami zestadziła:D" Ależ to musi być OBRAZEK! Jakby Ci się udało zrobić fotkę Kalinki plus psice..................! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Zdesperowana pietruszka, zestadzona konina i zeświniona sunia... Coś ze mną nie tak chyba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Aaaa!!! Agata!!! Tak nie można, mnie teraz brzuch boli i się cała spłakałam!!! :rotfl: Tak, tak - teraz się smiejesz.. a potem się w kolejce do Psa Podagrycznikowego ustawisz... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Przyłóż się Gagata, pierwsza ją od Ciebie wypożyczę, ta swołocz podagrycznik (czy jak mu tam) straszliwie się w malinach rozpanoszył!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jak Bazyśka wejdzie w maliny, to i maliny zeźre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts