Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusia - żebyś Ty widziała, jakie my hektary mamy do obrobienia, to byś się tak nie cieszyła, zarazo jedna! :lol2:

Moje tez wylezą i starczy ich nam na caaałą zimę!

Kwiatki już posadzone w skrzynkach.

Mojny OCZYWIŚCIE jeszcze remontuje łazienki - malowanie, listwy podsufitowe, nowe grzejniki, półeczki... :mad:

Nie wiem, czy kiedyś zdarzy mi się, że będzie kilka dni przed przyjazdem gości i będę miała po prostu wszystko gotowe w sensie budowlanym, czy już zawsze wszystko na ostatnią chwilę.

Zaczynam mieć serdecznie dość.

Ja do niej wydzwaniam i ona ze mną musi tak długo gadać, że do kibla nie zdąży, tylko olewa tam, gdzie stoi.

Akurat stała w koperku i pietruszce... :lol:

Gagata, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że te ekologiczne uprawy będziesz spożywać w moich potrawach ...?;)

Yetuś, ja Ci dobrze radzę, Ty sobie nie rób w papiury!!!

...ale obiecaj, że w czasie rozmów z Depsią nie będziesz siedziała nad moim kominkiem :eek:, to zacznę robić, gdzie będziesz chciała - choćby i w pietruszkę :rolleyes:

Tralala!!!

W nocy nam wreszcie porządnie popadało!!!

Zasiewy podlane, teraz kilka dni będzie faaaajnie rosło! :D

Chyba znowu dzisiaj na pole polecę...

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif u nas popaduje codziennie, przez ostatnie pare dni trawnik ruszyl zielenia :D

Odnośnie diety perzowo-podagrycznikowej to Bazyśka poszła w moje slady i wyrywa mi podagrycznik z ręki i wpiernicza z zapałem godnym lepszej sprawy (lepszego amciu-amciu).. Jeszcze nie doszła do etapu zrywania go samodzielnie ale jak dojdzie.....to ooooooooooooooooooooooooooooooo..:cool: Moja sunia nabierze wartości dobrej świni truflowej. Niejeden będzie chciał ją ode mnie wypożyczyć... Chyba przyłożę się na poważnie do szkolenie psiny!