DPS 27.04.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Koninka okazała się być kropką nad "i" - wszyscy są pod wieeeelkim wrażeniem! A ja muszę na pewno wybrac się do apteki i nabyć taki próżniociąg do wyciągania kleszczy. Łatwiej i bardziej niezawodnie, dla nas i dla zwierzaków. Pokoje gotowe czekają na gości, pod tarasem przy stodole powstało nowe miejsce do siedzenia, bo Sołtys cegłami wybrukował, a ja zaimpregnowałam i postawiłam ławeczkę drewnianą i stół. Jutro jeszcze na zakupy spożywcze, żeby goście głodni nie chodzili i zaczynamy sezon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.04.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nooo tak się przechwalasz, że nic tylko trzeba się spakować i jechać cię sprawdzić :rotfl: (podagrycznika nie zapomnij narwać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Yetek - DAWAJ, CZEKAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.04.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 ... ... pod tarasem przy stodole powstało nowe miejsce do siedzenia, bo Sołtys cegłami wybrukował, a ja zaimpregnowałam i postawiłam ławeczkę drewnianą i stół. ... ... lubię stoły ... można je zastawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.04.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Yetek - DAWAJ, CZEKAM!!! No ja już na walizkach siedzę, tylko czekam jak dasz znać, że któreś letniki podagrycznika nie przeżyły i miejsce się zwolniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Na obiad zapodałam, jedne już chore!!!Przyjeżdżaj, położę ich pod płotem, żeby dogorywali!!! Pliiisss!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 strach się do DPS-i wybrać STRACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Nooo. Wusia, Ty przecie tez masz traumatyczne doświadczenia z pobytu... Całkiem jak Yetek! Muszę wejrzec w siebie i wykrzesać więcej empatii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 a skąd przedtem strach nie było ale teraz to bezpiecznie tylko łącznie z Yetkiem bo inaczej to można coś do jedzonka dostać coby miejsce zwolnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Jakby co... to odgruzowałam skrzynkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Na obiad zapodałam, jedne już chore!!! Przyjeżdżaj, położę ich pod płotem, żeby dogorywali!!! Pliiisss!!! Przyjeżdżaj... pod płotem miejsca duuuużo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 a skąd przedtem strach nie było ale teraz to bezpiecznie tylko łącznie z Yetkiem bo inaczej to można coś do jedzonka dostać coby miejsce zwolnić Jaki tam strach? To jest przecież jedynie poszerzony pakiet atrakcji dla miastowych letników w zakresie ekologicznego życia bliżej natury Ale twoje obawy, to mi nawet na rękę - to kiedy wyruszamy: poniedziałek, wtorek? Depsia, starczy ci podagrycznika, czy mamy przywieźć trochę ze sobą? Arnika pisze, że skrzynkę ma wolną, przyda się - wyślemy jej tych spod płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.04.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Ups... nie zauważyłem wpisu Arctici - takie ryzyko też istnieje, ale jak w dobrym towarzystwie, to ja i pod płot mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Kochani - czekam na Was wszystkich, goście mogą dostać miejsce pod płotem, a Was wezmę pod dach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Yetek żeby nie ta cholerna robota:bash: to już wsiadam w samochód:lol: DPS-ia dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Yetuś i reszta - czy Wy już w drodze jesteście...? U nas pieknie, letnio, cieplutko, błękitnie i słonecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.04.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Tak. Bądź czujna - jesteśmy coraz bliżej Wusia, może ci usprawiedliwienie napisać? U dzieci w szkole działają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.04.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 U nas pieknie, letnio, cieplutko, błękitnie i słonecznie! Nawet nieco za cieplutko... ale reszta się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.04.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Gdzie można kupić te łolejki??? Goździkowy i geraniowy... nawet pamiętam jakie:wiggle:, w aptece??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 W aptece albo w drogerii, czasem w sklepach zielarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts