Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien Dobry :-)

My juz po Swietach :-) Na szczescie obylo sie bez przejedzenia, a bylo calkiem aktywnie :-) Chyba zrzucilam z 2 kg, bo spodnie dziwnie wymagaja zacisniecia pasa 8)

Przyjechalam a tu niespodziewanka :-) W koncu moge wjechac autem, a nawet trzema na podjazd i tuptac po porzadnym tarasie a nie gorze piachu :-) Majut weszy w kazdym zakamarku dzialki i daje znac, ze OBCY sie panoszyli ;)

U nas sniegu niet! A nawet piekne slonko jest. :D

Milego dzionka. Lece zrobic zakupy, bo po tygodniu niebytnosci w lodowce tylko swiatlo :lol:

Cześć, kochani!

Nie napiszę za wiele, bo net mi się czołga przeokropnie, a synek pogania, bo do szkoły chce czegoś szukać. :-?

Amber - takiemu to dobrze, nawet piach Ci się już nie nosi i zamki możesz sobie rozkręcać. :D

Kasia, Rom - fajnie, że wpadliście, dobrze Was widzieć. 8)

Zeljko, dziękuję, już tam lece! :D

Brazunia, jak u Was ze śniegiem? U nas dzisiaj jeszcze reszta leżała, a w nocy zimno jak 150. W dzień zadymki śnieżne mieliśmy. :o

Cześć, kochani!

Nie napiszę za wiele, bo net mi się czołga przeokropnie, a synek pogania, bo do szkoły chce czegoś szukać. :-?

Amber - takiemu to dobrze, nawet piach Ci się już nie nosi i zamki możesz sobie rozkręcać. :D

Kasia, Rom - fajnie, że wpadliście, dobrze Was widzieć. 8)

Zeljko, dziękuję, już tam lece! :D

Brazunia, jak u Was ze śniegiem? U nas dzisiaj jeszcze reszta leżała, a w nocy zimno jak 150. W dzień zadymki śnieżne mieliśmy. :o

Brazunia a co Ty tak dzisiaj z tym "jest świetnie"? :roll: Czyżbyś próbowała sobie coś wmawaić na siłę? 8) :roll:

Absolutnie tak!!!! Wmawiam sobie i jest mi z tym ... świetnie :D Za oknem mam zimę; dziecko idzie jutro do szkoły :-?, ale co tam....

Dochtór, ło matko :o

Dochtór, ja to chyba wiem, na co Ty tak czekasz, ale słowo honoru, ciągle nie ma Jej. Jak tylko wróci, będziesz miał. :roll:

Jea, teraz możesz konkurować z 1950. On założy kieckę, Ty perły, będzie Wam do twarzy razem. :D

Mnie w końcu wczoraj całkiem wywaliło z netu i licytacji nie mogłam śledzić. :cry:

Nefer do mnie przyjedzie, a do Was nie!!! :p :wink:

Brazunia, jest świetnie! Dziś mam szkolenie i muszę urwać się z niego przed końcem, bo jadę do pracy, jutro wyjeżdżamy na 3 dni na targi, w czasie targów muszę zająć się napisaniem projektu, pojechać po różne rzeczy do innego miasta, przygotować górę dokumentów, które tylko ja mogę zrobić.

W tym czasie dziecko ma urodziny, nas nie będzie. Zaraz po powrocie, 2 i 3 kwietnia, znowu wyjazdy całodzienne, trzeba przygotować na szkolenia wszystko, bo my organizujemy. I tak dalej, i tak dalej... :evil:

Jest świetnie. :evil: