jamles 25.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień dobry Bałwany jeszcze lepicie????? nie ma z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień dobry Bałwany jeszcze lepicie????? nie ma z czego A u mnie troszkę pada ....śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Chciałam się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzien Dobry My juz po Swietach Na szczescie obylo sie bez przejedzenia, a bylo calkiem aktywnie Chyba zrzucilam z 2 kg, bo spodnie dziwnie wymagaja zacisniecia pasa Przyjechalam a tu niespodziewanka W koncu moge wjechac autem, a nawet trzema na podjazd i tuptac po porzadnym tarasie a nie gorze piachu Majut weszy w kazdym zakamarku dzialki i daje znac, ze OBCY sie panoszyli U nas sniegu niet! A nawet piekne slonko jest. Milego dzionka. Lece zrobic zakupy, bo po tygodniu niebytnosci w lodowce tylko swiatlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 U nas sniegu niet! A nawet piekne slonko jest. Musisz denerwować, niee???? Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 patrz Depsia literki http://photo.163.com/photos/rubi55/#p6 A sa inne tez, idz po stronach, a potem u gory klikaj na FANS i tam na te ikonki.., jest tego troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Musisz denerwować, niee???? Zazdraszczam na pocieszenie powiem, ze wieje ... i to bardzo Rozkrecalam wkladke do zamka w furtce i przemarzlam na kosc ... jedna sruba wciaz trzyma, cholera jasna ... musze to jakos wydlubac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień Dobry Wpadłem się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzien Dobry ... Milego dzionka. Lece zrobic zakupy, bo po tygodniu niebytnosci w lodowce tylko swiatlo Znaczy się prądu nie wyłączyli Ciesz się, niektórzy nawet światła w lodówce nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Cześć, kochani! Nie napiszę za wiele, bo net mi się czołga przeokropnie, a synek pogania, bo do szkoły chce czegoś szukać. Amber - takiemu to dobrze, nawet piach Ci się już nie nosi i zamki możesz sobie rozkręcać. Kasia, Rom - fajnie, że wpadliście, dobrze Was widzieć. Zeljko, dziękuję, już tam lece! Brazunia, jak u Was ze śniegiem? U nas dzisiaj jeszcze reszta leżała, a w nocy zimno jak 150. W dzień zadymki śnieżne mieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Cześć, kochani! Nie napiszę za wiele, bo net mi się czołga przeokropnie, a synek pogania, bo do szkoły chce czegoś szukać. Amber - takiemu to dobrze, nawet piach Ci się już nie nosi i zamki możesz sobie rozkręcać. Kasia, Rom - fajnie, że wpadliście, dobrze Was widzieć. Zeljko, dziękuję, już tam lece! Brazunia, jak u Was ze śniegiem? U nas dzisiaj jeszcze reszta leżała, a w nocy zimno jak 150. W dzień zadymki śnieżne mieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 U mnie bez wiatru wielkiego na szczęście, ale śnieg to pada, i owszem. Jest świetnie, uważam!!!! Tobie net się czołga tak, jak mnie poszukiwania działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.03.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ... on czekał i czekał i widzał Ją we snach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ... on czekał i czekał i widzał Ją we snach .... o mamuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ... on czekał i czekał i widzał Ją we snach .... o mamuniu przetankował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ... on czekał i czekał i widzał Ją we snach .... coś Ty jadł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Brazunia a co Ty tak dzisiaj z tym "jest świetnie"? Czyżbyś próbowała sobie coś wmawaić na siłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Brazunia a co Ty tak dzisiaj z tym "jest świetnie"? Czyżbyś próbowała sobie coś wmawaić na siłę? Absolutnie tak!!!! Wmawiam sobie i jest mi z tym ... świetnie Za oknem mam zimę; dziecko idzie jutro do szkoły , ale co tam.... Dochtór, ło matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dochtór, ja to chyba wiem, na co Ty tak czekasz, ale słowo honoru, ciągle nie ma Jej. Jak tylko wróci, będziesz miał. Jea, teraz możesz konkurować z 1950. On założy kieckę, Ty perły, będzie Wam do twarzy razem. Mnie w końcu wczoraj całkiem wywaliło z netu i licytacji nie mogłam śledzić. Nefer do mnie przyjedzie, a do Was nie!!! Brazunia, jest świetnie! Dziś mam szkolenie i muszę urwać się z niego przed końcem, bo jadę do pracy, jutro wyjeżdżamy na 3 dni na targi, w czasie targów muszę zająć się napisaniem projektu, pojechać po różne rzeczy do innego miasta, przygotować górę dokumentów, które tylko ja mogę zrobić. W tym czasie dziecko ma urodziny, nas nie będzie. Zaraz po powrocie, 2 i 3 kwietnia, znowu wyjazdy całodzienne, trzeba przygotować na szkolenia wszystko, bo my organizujemy. I tak dalej, i tak dalej... Jest świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts