Arctica 30.04.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Mam nadzieję, że to przez ten upał, który obiecują że przejdzie, ale muchy chcą mi zjeść moje potwory!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.04.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Będziesz krowy smarowała geranium??? A co one na to??? DPSia, rok temu też było cieplutko jak jechałam Kurcze, mam nadzieję, że w tym roku nie będzie żadnych mrozów. A kysz, tak pięknie drzewa kwitną.. Może wreszcie jakieś owoce będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 DPS-ia ja to akurat nieco pod przymusem podążyłam wręcz w przeciwnym kierunku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 No pewnie, że przez upał, zwierzaki w tym futrze się pocą, a muchom w to graj. Tfu, że też tego tałatajstwa tyle musi być! Co prawda i tak wolę muchy i komary mieć w okolicy niż skorpiony czy jadowite węże na ten przykład. Pomalowałam dwie i pół ściany w kuchni, zrobiłam jeszcze zakupy spozywcze w mieście, trochę ogarnęłam ogród i padłam - przy ognisku z gośćmi już nogi mi nie chciały chodzić, musiałam siedzieć, choć bez kropli wspomagacza byłam. Bardzo miły wieczór z bardzo miłymi gośćmi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 DPSia.. fajnie, ze miły wieczór miałaś Tak myślę, że "trochę ogarnęłam ogród" oznacza u Ciebie porządną uprawę/plewienie w ogródku w ilościach hurtowych jakieś 30 arów... U nas ruszyła się praca z tarasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 No własnie byłam u Ciebie, czytałam, że pan Bogdan ma teraz co robić - świetnie, mam też nadzieje, że w niedzielę wypijesz już kawę na własnym tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ooo jaką ja mam nadzieję Pytanie do Tych , kto ma taras drewniany... Ile razy olejowaliście swój taras na pierwszy raz? ! czy dwa albo trzy razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.05.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 U mnie dwa razy ale wygląda po zimie fatalnie.... i tak jestem z niego zadowolona... deski sosnowe jeszcze się pocą żywicą i psisko wnosi piach i ziemię... ale posiedzieć w obecnych temperaturach ( 22 stopnie o 23 ) - bezcenne...Macie już komary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Komary chyba się pokazują, ale jeszcze nie ma ich tak normalnie.. ale będzie z pewnością u mnie w lesie dużo...Natomiast pogryzły mnie masakrycznie meszki... i to pod spódniczka... a bolało jak diabli...Mugga była już w użyciu.. nie dało się wyrobić przedwczoraj... Właśnie zastanawiam się nad ilością razy malowania stelaża i desek... Stelaż był i ciśnieniowo w tartaku zabezpieczany, a i teraz my go olejem traktujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.05.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Będziesz krowy smarowała geranium??? A co one na to??? Nieeee... pryskała:lol: Jak opryskam to Ci powiem "co one na to?":wiggle: Macie już komary??? powolutku się zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 U nas wczoraj komary się pokazały! Niebywałe, u nas prawie nigdy nie ma żadnych komarów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 ja chyba znowu sie usmiechne o mugge do Arniki, ta w kulce jest genialna, lepsza od pryskanej. po ukaszeniach polecam lagodzacy zel brosa, genialnie sie spisal w zeszlym roku o taki:http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/2134/th220/bros-zel-lagodzacy-ukaszenia-35ml.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Co to jest mugga???? jak na komary, to co ma z tym wspólnego Arnika? Jezeli dysponuję tym czymś skąś to ja też chcę! Arnika, malowałam panele sosnowe bejcą (dla koloru) i dwa razy olejem do tarasów. To było 2 lata temu, od tamtego czasu mi się nie chce powtórzyć (a powinnam) a taras wygląda dobrze i nic się z nim nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 mugga to rewelacyjny srodek na komary, doslownie jak bariera, mnie nie tykaly a zwykle jestem tak pociachana ze bez wapna ani rusz. a komary u nas tna paskudnie. mugga jest w sprayu i w kulce jak deo, mi przypasil ten w kulce, bo po sprayu mialam czerwone slady i sie szybko utlenial, sprayem tez zniczczylam klape deski w wucecie, rozpuscil mi jak nozki pryskalam (w zeszlym roku dziewczyny mialy ubaw w dzienniku, zastanawiajac sie co ja wyprawialam z deska i mugga ) tak wiec jak pryskac to z daleka Arnika okazyjnie to sprzedawala w zeszlym roku, moze jeszcze ma, bo to drogi specyfik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 u nas też się pokazują wampiry:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 u nas na razie tylko muchy i bzyczki zolto-czarne: baki i pszczoly/osy ale meszki wieczorem w krzakach juz zaczely urzedowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 U mnie też mugga była w użyciu, bo zanim ją użyłam to już jestem pociachana.. i aż opuchnięta i sińce są później... U nas komarów może i jeszcze nie ma, ale meszki są a jakże.. a na komary to jak przyjdzie plaga to na taras nie wyjrzysz.... Miałam w zeszłym roku dostęp na pewno oryginalnej od znajomego myśliwego... nie wiem czy ma/będzie miał w tym roku... muszą zapytać, raczej mój ślubny.. ale z tego co wiem na all też były , tylko czy oryginały??? nie mam pojęcia.... Jak poleciliśmy znajomym to i owszem by chcieli się psikać ale u nas... nie kupili, bo drogie, ale jak ich ciachały komarzyska np nad morzem to z miejsca wzięli... już przekonani o działaniu. Jedno jest pewne, ja nie mam z tego ani złotówki i nie handluję muggą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 mugga.pl sprzedaje przez all ja na pewno kupie 2 roll on'y mama tez sobie zazyczyla jak w zeszlym roku u nas sprobowala i nic jej nie ciachalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.05.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 :rolleyes:Ooo! DePeSi kolejna setka stuknęła :Ppostawi co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Relek... na razie jest 451... Zmień ustawienia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts