Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też się szwendałam.

Z Yetusiami. :lol:

Weekend majowy minął szybko i cudnie, Yetusie byli u nas kilka dni! :cool:

Muszę szybko wrócić, bo jeszcze nie zdążyliśmy mnóstwa rzeczy zrobić, zobaczyć i zjeśc!

Ja na razie niczym się nie pryskam, czasem jakiś komar mnie użre, ale to nie koniec świata. ;)

Kleszcza nie miałam od co najmniej 5 lat mimo, że w lesie właściwie mieszkam, więc nie przejmuję się, nie będę się smarować jakimś paskustwem. ;)

O podróżach majowych na pewno na blogu napiszę, choć może dopiero zimą - teraz czasu tyle nie ma, a jest o czym pisać, naprawdę.

No i w sumie - mogę postawić, a co! ;)

http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/b9c56bc2-fe57-4af5-8ccc-94364b4bf8c3_20090804012018_Domowe-wino-43.jpg

Też się szwendałam.

Z Yetusiami. :lol:

Weekend majowy minął szybko i cudnie, Yetusie byli u nas kilka dni! :cool:

Muszę szybko wrócić, bo jeszcze nie zdążyliśmy mnóstwa rzeczy zrobić, zobaczyć i zjeśc!

Allle Yetusia poniosło:eek:, hohoooo... mógł powiedzieć to bym się mu gdzieś w bagażniku zagnieździła i też Cię odwiedziła:rolleyes:

Jak rzeście podagrycznikowe przepisy testowali to dobrze, że to "zjeść" na koniec zostawiłaś:lol::p:lol2:

się melduje jak się znika:mad:

A jak Ty znikasz, to meldujesz? :p

Allle Yetusia poniosło:eek:, hohoooo... mógł powiedzieć to bym się mu gdzieś w bagażniku zagnieździła i też Cię odwiedziła :rolleyes:

Jakbyś powiedziała, że się wybierzesz, to by Cię pewnie wziął...

Ale przecie maj dopiero się zaczął, jeszcze nic straconego, kochana! :lol:

nie piję....ja po weselu jestem ...brrr :sick:

To tak chciałas sie napić, aż na wesele Cię poniosło?! :jawdrop:

Było mówić, że to poważna sprawa, przyniosłabym coś mocniejszego, a tak to jedynie mogę tym pomóc:

http://img1.cokupicstatic.pl/c_big1817873.jpg

U nas dzisiaj ziiiimnooo!

Wczoraj wieczorem godzinę z okładem pętała sie nad nami burza i lało jak z cebra, a dzisiaj przez tę burzę chyba zrobiło się zimno - tylko 14*C!

Zabrałam moje pomidorki w doniczkach się hartujące do jadalni w stodole, tam cieplej będą miały!

Taaaa nie znika... tylko kto w więźniu Cie szukał;)

Relek... 2KC nie pomoże... kiedy poprzedniego dnia duuużo razy "zdrowie" się wołało... :no:

Dziś na poprawiny trza było jechać... a jak nie to u siebie zrobić;) :)

DPSia.. nie kuś... nie kuś... bo nie znasz dnia ani godziny... ;):cool:

Taaaa nie znika... tylko kto w więźniu Cie szukał;)

NO WŁASNIE! :cool:

DPSia.. nie kuś... nie kuś... bo nie znasz dnia ani godziny... ;):cool:

Kusi, kusi, baba, jedzie, jedzie baba (i chłop też)! :lol:

No masz, miałam dodatkowo pokusić Arnikę, tymczasem nic mnie nie zrozumiała i jeszcze ją wywiało! :rolleyes:

Osia - fakt, mozna nam pozazdrościć, rzadko zdarza się tyle czasu wspólnie spędzonego tak spokojnie i fajnie! :yes:

Wusia - zgadłaś! :rotfl:

Tylko, że oni chyba sami ten podagrycznik rwali sobie, bo jak Jejtki chcieli urwać, to Babcia własną piersią zabroniła. :o

Spokojnie, bo Jejtusie byli kilka dni, więc nie spiesząc się mogliśmy zaplanować kolejne wycieczki i prace - bo oni nie odpuścili, każdą robotę nam z ręki wyrywali...

A wczoraj właściwie cały dzień w polu spędziłam, dzisiaj wszyyyyystko czuję, gdzie co mam! :lol2:

Ale za to porządek na grządkach jest, połowa kukurydzy już posiana, kapusta i brokuły też, dzisiaj chyba posadzimy flance białej kapusty (wysiana to włoska).

No i posiejemy resztę kukurydzy, cukinie, ogórki...

Potem jeszcze tylko fasola koło domu i pomidory do gruntu po 15-tym.

Uff.