wu 04.05.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Osia to takie cudo http://www.gardencity.pl/srodki_owadobojcze/pozegnanie_z_komarem_950ml i naprawdę działało:) teraz też muszę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Zerknęłam co słychać i znowu coś nowego znalazłam - dzięki Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 no że Agduś się szwenda to ja wiem ale co DPS-ia robi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Też się szwendałam. Z Yetusiami. Weekend majowy minął szybko i cudnie, Yetusie byli u nas kilka dni! Muszę szybko wrócić, bo jeszcze nie zdążyliśmy mnóstwa rzeczy zrobić, zobaczyć i zjeśc! Ja na razie niczym się nie pryskam, czasem jakiś komar mnie użre, ale to nie koniec świata. Kleszcza nie miałam od co najmniej 5 lat mimo, że w lesie właściwie mieszkam, więc nie przejmuję się, nie będę się smarować jakimś paskustwem. O podróżach majowych na pewno na blogu napiszę, choć może dopiero zimą - teraz czasu tyle nie ma, a jest o czym pisać, naprawdę. No i w sumie - mogę postawić, a co! http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/b9c56bc2-fe57-4af5-8ccc-94364b4bf8c3_20090804012018_Domowe-wino-43.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 się melduje jak się znika:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Też się szwendałam. Z Yetusiami. Weekend majowy minął szybko i cudnie, Yetusie byli u nas kilka dni! Muszę szybko wrócić, bo jeszcze nie zdążyliśmy mnóstwa rzeczy zrobić, zobaczyć i zjeśc! Allle Yetusia poniosło:eek:, hohoooo... mógł powiedzieć to bym się mu gdzieś w bagażniku zagnieździła i też Cię odwiedziła:rolleyes: Jak rzeście podagrycznikowe przepisy testowali to dobrze, że to "zjeść" na koniec zostawiłaś:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.05.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 nie piję....ja po weselu jestem ...brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 się melduje jak się znika:mad: A jak Ty znikasz, to meldujesz? Allle Yetusia poniosło:eek:, hohoooo... mógł powiedzieć to bym się mu gdzieś w bagażniku zagnieździła i też Cię odwiedziła Jakbyś powiedziała, że się wybierzesz, to by Cię pewnie wziął... Ale przecie maj dopiero się zaczął, jeszcze nic straconego, kochana! nie piję....ja po weselu jestem ...brrr To tak chciałas sie napić, aż na wesele Cię poniosło?! Było mówić, że to poważna sprawa, przyniosłabym coś mocniejszego, a tak to jedynie mogę tym pomóc: http://img1.cokupicstatic.pl/c_big1817873.jpg U nas dzisiaj ziiiimnooo! Wczoraj wieczorem godzinę z okładem pętała sie nad nami burza i lało jak z cebra, a dzisiaj przez tę burzę chyba zrobiło się zimno - tylko 14*C! Zabrałam moje pomidorki w doniczkach się hartujące do jadalni w stodole, tam cieplej będą miały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 bo ja zasadniczo nie znikam bo zawsze czytam tylko nie zawsze piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Taaaa nie znika... tylko kto w więźniu Cie szukał Relek... 2KC nie pomoże... kiedy poprzedniego dnia duuużo razy "zdrowie" się wołało... Dziś na poprawiny trza było jechać... a jak nie to u siebie zrobić DPSia.. nie kuś... nie kuś... bo nie znasz dnia ani godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Taaaa nie znika... tylko kto w więźniu Cie szukał NO WŁASNIE! DPSia.. nie kuś... nie kuś... bo nie znasz dnia ani godziny... Kusi, kusi, baba, jedzie, jedzie baba (i chłop też)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 oj tam oj tam no prawie jak w więźniu było:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Kusi, kusi, baba, jedzie, jedzie baba (i chłop też)! Jaka baba???? Jaka jedzie??? Jaki chłop???? Nooo nic nie kumam... Spadam więc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Osia to takie cudo http://www.gardencity.pl/srodki_owadobojcze/pozegnanie_z_komarem_950ml i naprawdę działało:) teraz też muszę kupić Wusia dzięki Yetek i Depsia ... zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 No masz, miałam dodatkowo pokusić Arnikę, tymczasem nic mnie nie zrozumiała i jeszcze ją wywiało! Osia - fakt, mozna nam pozazdrościć, rzadko zdarza się tyle czasu wspólnie spędzonego tak spokojnie i fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A co, gości nie było, że spokojnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 goście leżeli pod płotem po posiłku z podagrycznika:lol: wiem wiem drogę do wyjścia znam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wusia - zgadłaś! Tylko, że oni chyba sami ten podagrycznik rwali sobie, bo jak Jejtki chcieli urwać, to Babcia własną piersią zabroniła. Spokojnie, bo Jejtusie byli kilka dni, więc nie spiesząc się mogliśmy zaplanować kolejne wycieczki i prace - bo oni nie odpuścili, każdą robotę nam z ręki wyrywali... A wczoraj właściwie cały dzień w polu spędziłam, dzisiaj wszyyyyystko czuję, gdzie co mam! Ale za to porządek na grządkach jest, połowa kukurydzy już posiana, kapusta i brokuły też, dzisiaj chyba posadzimy flance białej kapusty (wysiana to włoska). No i posiejemy resztę kukurydzy, cukinie, ogórki... Potem jeszcze tylko fasola koło domu i pomidory do gruntu po 15-tym. Uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Normalnie się okropnie zmęczyłam po przeczytaniu powyższego posta..Idę się trochę położyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wpadłam zobaczyć co słychać... a tu mnie chciała co do złego kusić.. albo co... nooo ale kusić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts