tola 08.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Depesia, Ty chyba na jakiś dopalaczach jedziesz ja coś skubnęłam przez chwilę i od razu bark obrażony. Ten proszek co go zażywasz to do rozpuszczania, czy wąchania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.05.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 DPSia, maglowanie???? Toż to chyba krochmalisz najpierw? A krochmal niezdrowy jest, a jak ktoś z astmą przyjedzie, to się udusi. Pościel z kory i szlus. Żadnego krochmalu, prasowania, ekologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja sama jakoś tak nie lubię krochmalonej pościeli... nie krochmalę odkąd jestem na swoim... Korowej nie lubię.. ma być płaska bawełna.. No i co.. ja początek astmy, młody z taka alergia, ze nie wiem czy i nie z astma... I gdzie mi tam krochmalić pościel.... A ja się rozczulam nad posadzeniem 3 żurawek... czy zastanawiam się jak zrobić z kilkoma pomidorkami.... Nooo koniec świata... Tola... ona coś jara;) I się nie podzieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 A jak się leczy mniszkiem ? bo ja kiedyś wypiłam cały słoiczek i nie wyleczyłam się ...... moja mama z mniszkow robi syrop na jaesien/zime, jest doskonaly na wszelkie dolegliwosci grypowo-przeziebieniowe, bole gardla itp. moze i robi dobrze jeszcze na inne dolegliwosci ale o tym musialabym poczytac. A syropek jest przepyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Hehe, a na zdjęciach u Brazy ogród wylizany i ani jednego chwaścika... Tarcia - no cooooo zmeczona jestem od poniedzialku, oczka na szypulkach i mozg jakis malutki sie zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Depesia, Ty chyba na jakiś dopalaczach jedziesz ja coś skubnęłam przez chwilę i od razu bark obrażony. Ten proszek co go zażywasz to do rozpuszczania, czy wąchania ;) Tolunia, ja mam i tak gorszy towar od Ciebie, mój ogród to chwastownia, a Twój to salony zielone. DPSia, maglowanie???? Toż to chyba krochmalisz najpierw? A krochmal niezdrowy jest, a jak ktoś z astmą przyjedzie, to się udusi. Pościel z kory i szlus. Żadnego krochmalu, prasowania, ekologicznie No co Ty, w życiu! Własnie przez te alergie, a potem z lenistwa! Jak mój magiel ściśnie to i bez krochmalenia pościel robi się jak biała kartka, taka gładka. Kory czasem używam, ale kora to wania taniością, a tego dla gości nie chcę. Ja sama jakoś tak nie lubię krochmalonej pościeli... nie krochmalę odkąd jestem na swoim... Korowej nie lubię.. ma być płaska bawełna.. No i co.. ja początek astmy, młody z taka alergia, ze nie wiem czy i nie z astma... I gdzie mi tam krochmalić pościel.... A ja się rozczulam nad posadzeniem 3 żurawek... czy zastanawiam się jak zrobić z kilkoma pomidorkami.... Nooo koniec świata... Tola... ona coś jara;) I się nie podzieli.... Arni - ta alergia teraz to już nie wiadomo skąd, naprawdę, zewsząd jak zaraza jakaś... Mój dopalacz to Sołtys - faktycznie nie podzielę się! moja mama z mniszkow robi syrop na jaesien/zime, jest doskonaly na wszelkie dolegliwosci grypowo-przeziebieniowe, bole gardla itp. moze i robi dobrze jeszcze na inne dolegliwosci ale o tym musialabym poczytac. A syropek jest przepyszny Jest też moczopędny i żółciopędny, trzeba uważać przy problemach z pęcherzem bądź woreczkiem żółciowym. UWAGA!!! CHWALĘ SIĘ!!! Nie schudłam nie wiadomo ile, granicy 10 kg jeszcze nie osiągnęłam, ale... Tak wyglądałam w grudniu zeszłego roku: http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/05/dscn1601.jpg Dzisiaj zrobiłam sobie fotki w tych samych portkach: http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/05/100_3255.jpg http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/05/100_3256.jpg Jestem zadowolona, bo jeszcze odrobina i bez porządnego paska nie obejdzie się, zlecą z doopy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 ej, no nie chudnij tak szybko, bo ja sama zostane przesylka dotarla, dziekuje kochana. zywe i juz zasadzone i tym oto sposobem mam juz u siebie troche ziemii DPS-i, troche Alunka, troche Madzialenki i troche Mamy. moze dobra ziemia sie rozmnozy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.05.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Depsia już wiem,kupiłaś te nowe elastyczne spodnie, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nie. Kupiłam o 2 rozmiary większe i zrobiłam foty. Tarcia - ja chudnę baaaardzo powoluśku, ale tak mi pasuje, jestem łasuchem i nie chcę jakichś drastycznych zmian w sposobie żywienia. Po prostu zmieniłam niektóre rzeczy, jem trochę mniej i nie jem prawie wcale cukru. Może pomoże... Jak zasadzone, to i dobrze, tylko uważaj, bo mięta jest bardzo ekspansywna, będzie Ci się wszędzie rozłazić jak perz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 ma sie rozlazic lubie miete od Ali tez miete dostalam jest troche inna no i fajno, niech rosnie. Ta od Ali juz sie zadaptowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Moja mam zawsze nosiła do magla .... dopóki nie pojawiła się w sklepach "niemnąca" pościel:wiggle: Też sobie dzisiaj popracowałam w ogródku, na kilka najbliższych dni moje sumienie się zamknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nooo DPSia.... ale zaraz co byś z gołą panienką nie latała;) Super Aaaa i na tym ujawnionym zdjęciu wyglądasz... jak ze szkoły Harrego Potera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.05.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 DPSia gratulacje u mnie odwrotnie, wrzuciłam 6 kg i jakos nie mam weny, żeby się za nie zabrac. Nic to, przyjdzie czas, przyjdzie ochota. Uwielbiam miętę, mogłabym miec miętowy trwanik. A moja wcale nie chce się rozłazić i w dodatku taka jakaś mało aromatyczna... Choć jak ostatnio narwałam do wody mineralnej, to było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 DPS-ia łał a Ty mnie weź powiedz jak zapakowałaś roślinki dla TAR-ci bo ja ciągle myślę w co zapakować Twoją żyworódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 wusia w koperte babelkowa a w srodku woreczek foliowy z ziemia obficie skropiony. rano polecialam na ogrod i sprawdzilam czy roslinki po wczorajszym wsadzeniu sie podniosly. podniosly sie, czyli dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 i nie zamordowali roślinków stempelkami i takimi tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 mozesz wysłac mala doniczke w kartoniku, obficie ja podlej, zapakuj do woreczka i nadaj albo kurierem albo paczke priorytet polecony - dojdzie w 1 gora 2 dni, byle nie bylby to piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 DEPsia ty nie kupuj paska do spodni tylko nowe spodnie o znaaacznie mniejszym niż dotychczas rozmiarze!!!!!!! Wtedy to dopiero na fest poczujesz, jak baaaardzo schudłaś. I nie noś za dużych spodni, proszem ciem, bo to jest okropne (no chyba że do zdjęcia dla dokumentacji procesu chudnięcia to wtedy jak najbardziej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 ..... bez porządnego paska nie obejdzie się, zlecą z doopy! se kup ...... hołzyntregi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts