Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zachorzała?

Przeziębiła się?

U nas śliczna burza była, deszcz porządny, powietrze teraz byłoby cudne, gdyby nie sąsiad zza płota palący swoim zwyczajem śmieci smrodliwe, menda cholerska! :mad:

Kiedyś nie zdzierżę i go podpieprzę!!!

Proszkiem specjalnym, w każdym ogrodniczym jest, rozsyp troszkę wokół rośliny i po ptokach.

Mrówek w ogrodzie NIENAWIDZĘ, gotowam napalmu nawet użyć, byle je wymordować! :evil:

I w ogóle - zimnoooo!!!

Na dworze 10*C, w nocy jeszcze lało jak z cebra.

Nie chce mi sie w takie zimno na pole lecieć, zajmę się dzisiaj maglowaniem stosów pościeli, może u chłopców w pokoju trochę posprzątam, a w poniedziałek pójdę na pole albo we wtorek, jak się trochę ociepli!

Bodziu - :rotfl:

Dzisiaj uświęcone niedzielne nieróbstwo. :cool:

Wczoraj wciągło mnie było i poszłam tylko ogarnąć troszkę w pokoju naszych chłopców, a tymczasem urządziłam sobie tam cały pokoik pracowniano - roboczy, z maglem i deską do prasowania stojącymi na stałe, z maszyną do szycia też stojącą na stałe, z miłym kącikiem do poczytania czasopism wnętrzarskich, ksiązek albo robótkowania.

Ciągle nie jest tam tak, jakbym chciała pod względem estetycznym, ale w końcu przecież cieszyć się trzeba, że w ogóle mam taki pracowniany pokoik, wiele osób nie ma. :cool:

No nie mam takiego pracownianego pokoiku i ... nie widzę absolutnej potrzeby posiadania :no: A czytać mogę wszędzie!!!

A Dochtór ma rację, to nie odcięcie pepowiny, to eksmisja!!!! Biedne dzieci nie mają już nawet gdzie znużonej głowy złożyć ;)

Widzę drzwi, już idę w ich kierunku!!