DPS 13.05.2012 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Na Brazę i Dochtora też??? Moje dzieci same się wyeksmitowały... Żal mi do dzisiaj, ale z drugiej strony... ma to swoje zalety! Łóżeczka słodkie białe malutkie im zostawiłam na swoich miejscach, dzieciątka moje maluśkie, skołatane... Będą mieli gdzie przytulić znużone głowiny w domu... A jaki skład straszliwy bustych butelek po coli tam odkryłam, to szok!!! Kuffffniarze jedne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Znavczy się, ten proszek do pieczenia na Brazę i Dochotra? Przynajmniej na biało będą posypani, każdy będzie wiedział, że uciekać trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.05.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 nie nalatuj na nas, wiemy, że przeżywasz traumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Kto by nie przeżywał, Was spotkawszy razem... Niezapomniane przeżycie! Traumę to ja mam powazną, zwłaszcza jak sobie pomyślę, ile jeszcze roboty przede mną do listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 nie nalatuj na nas,..... ... bo się zamkniemy w sobie i dopiero będzie krzywda wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Noo a tak serio to co z tym proszkiem do pieczenia , a jak nie proszek to co... i gdzie sypać... bo ja nie mam pojęcia.. nie mogę zlokalizować ich bazy.... znaczy mrówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.05.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Wiola nie szukaj bazy posyp tam gdzie mrówy łażą np proszkiem z Brossa same się obkleją trutą i zaniosą do gniazda:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 No jak gdzie sypać? Tam, gdzie łażą!!! Wszędzie, gdzie ich być nie powinno!!! Pod drzewkami, na których hodują sobie mszyce!!! A żeby je zaraza, wszystkie te ogrodowe szkodniki, wydusiła co do jednej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.05.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 oj, mróweczki takie pracowite som, a wy tu im od szkodników i takich tam wymyślacie, zielonych na was naślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Niech idą sobie do lasu pracować, a nie w naszych ogrodach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 mi by te mrowy az tak nie przeszkadzaly, gdyby nie roznoszenie mszycy, dlatego sypnelam na nie expelem, to zawsze dziala, jeszcze pozyczylam proszek sasiadowi, bo u niego tez sie rozpanoszyly. mnostwo ludzi w tym sezonie skarży sie na epidemie mrowek, co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 No właśnie, u mnie nawet pod domem się zagnieździły i na taras mi włażą!!! Jutro mam zamiar wypowiedzieć im umowę najmu i to stanowczo!!! A ta przy okazji: one tę mszycę to jak dojne krowy traktują???? Zaraza jedna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 A ja nic o tym nie wiedziałam...Nic to.. jutro wypowiadam im wojnę.... Ale chyba najlepiej by było najpierw ściąć trawę i dopiero sypnąć proszkiem... bo miałam wczoraj kosi, lekko padało i mąż oddał do serwisu nóż, dziś padało... a jutro mam gości.. ale dobrze by było mieć trawę skoszoną.. bo gościowi jak trawy nie skosi na centymetr to kary dają... I co by powiedział na naszą .. tygodniową co to rośnie jak głupia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.05.2012 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 ... na mrówki najlepszy jest mrówkojad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 ... na mrówki najlepszy jest mrówkojad i proszek do pieczenia sypać jak ten ex.... coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Kupiłam proszek do pieczenia ... ale posypałam proszkiem na mrówki Brossa. Wkurzyły mnie tak, że proszek do pieczenia byłby zbyt delikatnym posunięciem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Kurde, miałam dzisiaj kupić proszek do pieczenia i zapomniałam!!! No nic, kupię jutro. Dzisiaj zaczęłam drugą turę walki z chwastami na polu. Raz obleciałam całość z dziabką, teraz lecę od początku. W zeszłym roku Jamles się ze mnie śmiał, że przyrosłam do dziabki. Chyba naprawdę przyrosłam! Zaczynam się zastanawiać, czy Jejtuś czasem nie miał u nas zbyt głębokiego szoku, tyle czasu się nie odzywa po wyjeżdzie. Widział ktoś ostatnio Jejtusia? Chefa już znalazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jejtuś chyba do Brazy po kominek pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.05.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 i proszek do pieczenia sypać jak ten ex.... coś ... proszek do pieczenia jest do pieczenia ... a mrówkojad do mrówek jedzenia ... Chefa już znalazłam! ... NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2012 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Jejtuś też żyje! Dochodzi chłopak do siebie, za dużo wrażeń ostatnio miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts